duminică, 7 martie 2010

PDL in Montreal, Canada

Comunicat de Presa
Deputatul Mircea Lubanovici - reprezentant al romanilor din Colegiul 3 Diaspora in Parlamentul Romaniei, a raspuns invitatiei comunitatii romanesti din orasul Montreal - Canada si in perioada 3-5 martie 2010 a intreprins o vizita in aceasta comunitate, ocazie cu care s-a intalnit cu numerosi reprezentanti ai acesteia.
In timpul vizitei sale Deputatul Lubanovici, vicepresedinte al organizatiei PDL Diaspora, a participat joi 4 martie a.c. la intrunirea grupului de constituire a primei organizatii PDL din Canada in orasul Montreal, in scopul validarii acestei organizatii si primirii sale in PDL Diaspora.
In functia de Presedinte al proaspetei PDL Montreal a fost ales domnul Dan Vulpe, consultant in finante si in dezvoltare de afaceri. Domnul Vulpe traieste in Montreal, Canada, de mai bine de 15 ani, este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti si posesorul unui Masterat in Business Management cu specializarea in finante obtinut la John Molson School of Business din Montreal.
In aceesi seara domnul Lubanovici a mai participat la o intrunire a comunitatii romanesti din aceasta metropola unde au fost prezentate proiectele "Proud to be Romanian" si "One to One Assistance" ale domniei sale. De asemenea au fost discutate unele aspecte importante legate de viata comunitatii romanesti din acest oras.
Biroul Parlamentar Colegiul 3 - Diaspora

7715 SE Powell Blvd, Portland OR 97206 - USA

Tel: 888-721-2156, Fax: 888-721-2155

http://www.lubanovici.us/
2 comentarii:

montreal23m spunea...

asta ce e? reclama la pdl?

Anonim spunea...

se numeste informare!