Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Cu Becali, Cozma, Nastase si Vadim o sa ne distram la alegeri din plin....

Nici nu stiu ce as mai putea adauga la comedia politica care se anunta din nou in acest an electoral in Romania. Este un fel de comedie tragica ce se intampla din patru in patru ani. Cei patru pretendenti, Vadim Tudor, Gigi Becali, Miron Cozma, si Adrian Nastase, si-au anuntat deja intentia de a ravni la ce mai inalta functie in stat, ferm convinsi ca de data aceasta vor fi alesi.
Cu exceptia lui Miron Cozma proaspat iesit din inchisoare anul trecut, si care deocamdata are interdictie de a-si exercita dreptul de a alege sau de a fi ales, toti ceilalti au mai incercat, fara succes insa, sa candideze la presedentie.
Probabil ca multi dintre ei n-au avut nici macar timp sa se uite la propria imagine ca sa-si dea seama cat de ridicoli sunt crezand ca lumea va risipi cerneala de pe stampila ca sa-i voteze.
Am sa redau, mai jos doua filmulte cu doi din protagonistii cu aspiratii prezidentiale. Primul video, are un limbaj destul de suburban,cu scuzele de rigoare insa cred ca trebui vazut pentru ca lumea sa realizeze daca acestia merita sau nu sa fie pusa stampila de votare pe ei.







Comentarii