VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Antic car lover

Un american din Arlington,Texas pasionat de masini are un magazin cu piese auto cu totul special. Stacy Brown are un inventar de peste un milion de piese pentru masini de epoca. De la primele modele de Ford, Chrysler sau Chevy pana la cele din anul 1972. Nimic mai recent de 1972. In cei peste 50 de ani de activitate acesta a cumparat piese care sunt stocate acum in 9 depozite. Si mai interesant este faptul ca toate piesele sunt noi si originale.
Brown declara ca ceea ce face este pentru el ca si un drog. Nu se poate abtine sa nu cumpere piese de fiecare data cand se iveste ocazia ca cineva sa le vanda. Pus la test si intrebat daca are de vanzare diferite componente de masini acesta a confirmat imediat daca le are sau nu in stoc, si asta fara sa verifice vreo baza de date dintr-un computer, toate fiind stocate doar in propria memorie.
Fara a avea nici un website sau sa plateasca sa-si faca publicitate magazinul nu duce lipsa de clienti, ba mai mult unii din clienti au ramas fideli cumparand de la el din 1958 pana-n prezent.

Comentarii