Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Omul de-o jumate de tona


Vin sarbatorile si in ciuda faptului ca e recesiune probabil ca multi care traiesc aici in America nu simt in nici un fel  lipsa bucatelor care le pun pe masa si-n stomac.
In cele ce urmeaza  va invit sa urmariti un film documentar despre cateva persoane care sufera de obezitate si a caror greutate a trecut de jumate de tona. Da, adica 500 de kilograme.  Unul din personaje Patrick Deuel (foto) a cantarit la un moment dat aproximativ 1,100 de pounds, fiind fortat sa fie dus de urgenta la spital. In situatia in care se afla acesta risca sa faca complicatii si sa moara in cateva zile sau saptamani.
 Multi din acesti oameni ajung in situatia sa fie imobilizati la pat si sa nu mai iasa din casa cu anii. Dupa ce Patrick Deuel a fost dus la spital si ajutat de doctor sa slabeasca acesta a inceput sa isi controleze dieta reusind sa slabeasca sub 250 de kiligrame. Problema acestor oameni este insa asemanatoare cu a celor care se drogheaza sau sunt alcoolici, adica nu se pot abtine si de cele mai multe ori revin la vechile obiceiuri.

Comentarii