- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
N-am mai postat de mult timp retete culinare aici pentru ca am facut un blog special separat, asa ca va invit pe cei interesati sa vizitati: www.LaBucatarie.blogspot.com
Pana una alta insa va prezint ultima experienta in materie de gastronomie, o reteta simpla si rapida.
Ingrediente: 2-4 ardei (verde si roşu) , 4-6 morcovi mari, 2 cepe medii, 2-3 rosii medii, 1-2 catei de usturoi, 2-3 cartofi medii, 350ml de sos de tomate, 4-5 felii de carne de porc sau piept de pui, sare, piper, paprika sau putin ardei iute verde sau uscat, ulei, paste fainoase/spaghete.
Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga morcovii taiati felii si se adauga putina apa, se taie cartofii si rosiile cubulete iar ardeii taiati Joulien (adica fasii de 2-3 cm) se adauga si ele dupa ce morovii sunt fierti de jumatate. Se adauga carnea taiata in bucati mai mici dupa preferinta si se acaopera cu un capac pana sunt fierte bine. La sfarsit se adauga sosul de tomate se condimenteaza dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu putina sare si ulei.
Se servesc calde si se invita prietenii. Pofta buna !
Pana una alta insa va prezint ultima experienta in materie de gastronomie, o reteta simpla si rapida.
Ingrediente: 2-4 ardei (verde si roşu) , 4-6 morcovi mari, 2 cepe medii, 2-3 rosii medii, 1-2 catei de usturoi, 2-3 cartofi medii, 350ml de sos de tomate, 4-5 felii de carne de porc sau piept de pui, sare, piper, paprika sau putin ardei iute verde sau uscat, ulei, paste fainoase/spaghete.
Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga morcovii taiati felii si se adauga putina apa, se taie cartofii si rosiile cubulete iar ardeii taiati Joulien (adica fasii de 2-3 cm) se adauga si ele dupa ce morovii sunt fierti de jumatate. Se adauga carnea taiata in bucati mai mici dupa preferinta si se acaopera cu un capac pana sunt fierte bine. La sfarsit se adauga sosul de tomate se condimenteaza dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu putina sare si ulei.
Se servesc calde si se invita prietenii. Pofta buna !
Comentarii