VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Retea de infractori romani, moldoveni si americani arestata de FBI si autoritatile romane

Peste 100 de persoane au fost arestate in Romania ca urmare a unei actiuni coordonate intre autoritatile romane si cele americane inca din 2010, au anuntat autoritatile federale americane.
Biroul Federal de Investigatie, impreuna cu Servicul Secret dar si alte institutii judiciare din statele Florida, Missouri si Pennsylvania, in colaborare cu Jandarmeria  Romana, Servicul Roman de Informatii, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dus la prinderea unei retele de infractori romani, moldoveni si americani. 
Inca din 2010 au fost arestate si condamnate un numar 5 de persoane: Vadim Gherghelejiu, 29 de ani, Anatolie Bisericanu, 25 de ani,  Jairo Osorno, 22 de ani, Jason Eibinder, 22 de ani, si Ciprian Jdera, 25 de ani.

In februarie 2011 autoritatile din Miami puneau sub acuzare pe  Pedro Pulido,  Ivan Boris Barkovic, Beand Dorsainville, Sergiu Petrov, aka “Serogia,”  Oleg Virlan, Marian Cristea, Andrian Olarita, pentru conspiratie in comiterea de infractiuni.
Pulido, Barkovic, Dorsainville si Olarita au pledat vinovati in timp ce  Sergiu Petrov, Oleg Virlan si Marian Cristea nu au fost inca prinsi fiind dati in urmarire de catre autoritati.

Luna trecuta Adrian Culda, de 37 de ani, a fost arestat si pus sub acuzare in Miami pentru frauda pe internet. Tiberiu Zachiteanu, de 19 ani a fost si el pus sub acuzare fiind arestat pe  12 iulie, 2011.

O alta investigatie desfasurata in statul  Pennsylvania  a dus la arestarea a 7 indivizi, dintre care unul din Pittsburgh, trei din Missouri, doi din Texas si altul din Kentucky. Marian Potcovaru, de 30 de ani, a pledat vinovat cu privire la transferuri de bani efectuate in Pennsylvania. In St. Louis, autoritatile au pus sub acuzare pe Augustin Prundurelu, 32 de ani si Georgiana Andrei, 25 de ani, pentru falsificarea de pasapoarte si frauda. Ambii au pledat vinovati si au fost condamnati la sase luni de inchisoare si plata a 18,365 de dolari.
In statul Missouri  un alt roman, Sorin Mihai Madaian, de 22, a pledat vinovat pe 23 mai, 2011 pentru falsificare de pasapoarte.
Victor Angelescu, de 28 de ani a fost pus sub acuzare in Kentucky pentru fraude electronice, iar in Texas, Klara Mirabela Rusu, 24 de ani si Eduard Sorin Neacsu, 36 de ani, au fost de asemenea arestati pe 3 iunie, 2011, de catre politia din Huston pentru spalare de bani si falsuri. Rusi si Neacsu au fost arestati dupa ce detectivii i-au urmarit cum au ridicat suma de 2890 de dolari de la un birou Money Gram folosind acte de identitate false. Bani proveneau de la o victima in urma unui anunti de vanzare a unor produse pe internet pe care acesta nu le-a mai primit niciodata. In urma arestului si perchezitiei in locuinta celor doi au fost gasite sume importante de dolari, calculatoare, printere, si alte materiale folosite in fabricarea de acte false.

Cititi si:

Portretul hackerilor români care au făcut bani pe net până s-au plictisit


Comentarii

Anonim a spus…
Cred ca FBI-ul are o zi speciala cand aresteaza romani in USA, exact anul trecut in aceasi zi au arestat un alt grup. Dar daca le da drumu si astora ca si alora, degeaba se agita, a trecut un an si de aia nu s-a mai auzit nimic.