Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Saracia si mizeria romaneasca motiv de bucurie, mandrie si lauda internationala!

 De pe "un picior de Iad"...pe un picior de rai in America....dar nu pentru cei saraci ci doar pentru bogati!

Nu poti sa treci cu vederea si sa nu remarci cat de penibili pot fi cei de la Antenele lui Voiculescu care de curand au castigat un "mare" premiu de televiziune pentru un reportaj in care se scoate in evidenta nimic altceva decat MIZERIA si SARACIA in care unii romani se zbat, marginalizati, la periferia mai multor orase din Romania. Asta in timp ce grupul de antenisti se distreaza bine merci pe bani grei prin America. M-as fi bucurat ca sa vad ca premiul este acordat pentru ceva ce s-a realizat pozitiv in Romania ultimilor 20 de ani. Mi-ar fi placut sa vad ca cei de la antenele Voiculesciene, in loc sa plimbe peste o duzina de oameni prin America la distractie, sa zica ca doneaza de exemplu acei bani pentru programe medicale sau de educare destinate copiilor nevoiasi din acele zone defavorizate ale Romaniei.

Reportaj "Pe un picior de Iad"


 Mircea Badea trage cu arma prin desert....in timp ce altii trag sa moara prin gunoaie in Romania..


Via EVZ: Tir în deșert, poze cu animatoare în pene, sau ciclism în decor exotic: ștăbimea Antenei 3, deplasată în bloc peste Ocean, s-a distrat grozav la Las Vegas pe spinarea colegilor laureați.


Mircea Badea nu a ratat ocazia de a face trageri cu arma în deșert

Calificarea a trei reportaje la gala New York Festivals World’s Best Television and Film 2013, care a avut loc la Las Vegas, a fost ocazia pentru ca toţi greii Antenei 3 să plece în vacanţă peste Ocean. Nu mai puţin de 14 persoane, printre care Mihai Gâdea, Oreste Teodorescu, Dana Grecu, Adrian Ursu şi Mircea Badea, a numărat delegaţia Intact, chipurile pentru a-i încuraja pe colegi."

Comentarii