VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Studentul Alexandru Bodean are nevoie de ajutorul nostru

8, septembrie: Zilele trecute am primit un mesaj in legatura cu acidentul cerebral suferit de studentul Alexandru Bodean din Republica Moldova, aflat in vizita in Statele Unite. Tocmai am vorbit telefonic cu tatal baiatului,Veaceslav Bodean, si deja cheltuielile  cu spitalizarea erau saptamana trecuta de 180 000 de dolari. Asigurarea medicala pe care o avea baiatul se pare ca are un plafon de maxim 60 000 de dolari. Alexandru este constient in prezent chiar daca  miscarile si reactiile sale sunt  minime. In viitor trebuie sa  fie supus la un tratament de reabilitare, la o clinica de specialitate, care costa foarte mult. Starea lui actuala nu-i permite sa fie transportat decat cu elicopterul, cost care care este de asemenea foarte mare. Fac apel la cei care au posibilitatea sa sprijine financiar sau sa mediatizeze acest caz, sa o faca.
"Rugăm toți oamenii de bună credință și cu sufletul mare să ajutați pe Alexandru Bodean, cetățean al Republicii Moldova, născut la 16.12.1993, student la ULIM anul 3, care pe parcursul perioadei de vară, aflăndu-se în Statele Unite ale Americii, în noaptea zilei de 8 august 2014, a suferit un atac cerebral acut – hemoragie interventriculară, provocat de un anevrism cerebral.
În acel moment Alexandru a avut un mare noroc că nu a fost singur acasă, prietenii au chemat serviciul medical de urgență. Însă, în spitalul local Alexandru nu a putut fi cu nimic ajutat și a fost transportat cu elicopterul la Centrul Medical al Universităţii din Statul Alabama de Sud, or. Mobile, unde a suportat o intervenţie chirurgicală de urgență extrem de complicată.
La moment starea de sănatate este extrem de gravă, după o comă profundă, conform prognozelor medicilor starea rămîne a fi destul de critică.El nu poate vorbi, mișca și nici mînca, fiind imobilizat la pat.
Alexandru urmează să realizeze un curs de tratament şi reabilitare la clinica Shepherd Center din or. Atlanta, Georgia care este unica instituție abilitată în materia respectivă din SUA. Urmare acestui curs de reabilitare Alexandru ar putea fi transportat la Chișinău, cu avionul de rută.
Tratamentul la centrul menţionat necesită costuri în jur de 150 000  de dolari, care nu pot fi acoperite de asigurarea medicală, de care beneficiază Alexandru. Sursele de venit ale familiei sunt modeste și nu permit acoperirea costurilor de tratament, îndeosebi în condiţiile, în care părinții acestuia sunt bugetari în Moldova, au la întreţinere o fiică minoră, iar mama lui Alexandru, Elena Bodean, este diagnosticată cu cancer mamar, fiind supusă numeroaselor intervenţii chirurgicale.Ambasada SUA din Chișinău i-au eliberat părințior lui Alexandru viză de urgență și acum ei se află alături de el. Fondul Ronald Mc Donald le-au oferit adăpost și hrană, doar că acestea să fie lingă Alexandru în aceste momente critice.
Apelăm la Dumneavoastră și Vă rugăm din tot sufletul să ajutați cu resurse financiare, pentru susținerea lui Alexandru Bodean în faza de spitalizare și recuperare, care este extrem de necesară pentru sănatatea lui Alexandru.

PayPal
Adresa electronica: beatrice.birnat@gmail.com




http://www.gofundme.com/e4kavo
 
Veaceslav Bodean (tatal baiatului)
Denumirea bancii: Wells Fargo
Adresa bancii: 3001 Douphin Street, Mobile, Alabama 36606
Swift code: WFBIUS6S
Routing Number (RTN): 062000080
Account Number: 9926634073
Numar de contact: +373 691 502 10; America: +1 251-223-7162
Adresa la domiciliu: 1701 E 1st str,apt 517.Gulf Shores,AL 36542

Va multumim mult din suflet
"

Comentarii