Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Bataia de joc a guvernului Ponta fata de romanii plecati in strainatate

Titus Corlaten trebuia sa isi dea demisia de acum 2 zile. Vinovatii ar trebui sa raspunda penal pentru impiedicarea cetatenilor romani de a-si exercita dreptul constitutional de vot. (Art. 36 Drepturile şi libertăţile fundamentale: Dreptul de vot)
Codul Penal Art. 297 : Abuzul în serviciu
 (1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.”




 "Conform comunicatelor transmise de Ministerul Afacerilor Externe, Corlățean a emis ordinul prin care stabilea secțiile de vot din străinătate „(conform art. 12 din legea nr. 370/2004, secțiile sunt stabilite prin ordin al ministrului afacerilor externe). În acest sens, MAE a propus organizarea a 294 de secţii de votare în întreaga lume, asemeni alegerilor prezidențiale din 2009.”
 Asta deși la începutul acestui an s-au ridicat restricțiile de muncă pentru români și era la mintea oricărui prost că numărul românilor care vor vota va crește în UE pentru că mulți se fereau înainte să se expună dacă munceau ilegal.
 Așadar să luăm cifrele cu numărul de votanți de la BEC din 2009.
 Italia.
 În 2009 la secția 108, singura secție din Torino, au votat în turul întâi 1244 persoane iar în turul al doilea 1781. Coada a fost imensă, lumea a huiduit și a strigat ”Vrem să votăm!” după ce a stat ore întregi la coadă. Menționăm că în 2009 Ministru de Externe era PSD-istul (ulterior UNPR-PMP) Cristian Diaconescu.
 Uite cum s-au revoltat românii în 2009 la secția de votare din Torino."


http://www.curentul.info/dezvaluiri/7301-video-dovada-premeditarii-haosului-la-votul-din-diaspora-corlatean-risca-7-ani-de-inchisoare


Comentarii