VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Scandalul Laura Bretan, homofobia, manipularea si ura religioasa dupa Eurovision

Adevaratul scandal de la Eurovision!
Probabil ca ati auzit de scandalul cu cei doi jurati gay de la Eurovision care ar fi depunctat-o pe Laura Bretan. Care era nemultumirea fanilor care au sustinut-o pe Laura Bretan? Faptul ca a primit doar 4 respective 6 puncte de la cei doi jurati gay, in timp ce alti doi jurati i-au dat cate 7 puncte, iar ceilalti trei i-au dat 12 puncte.
 Nimeni nu a stat sa mai analizeze in detaliu notele si sa le compare si cu ale celorlalti concurenti. Daca ar fi facut-o ar fi avut o surpriza. In mod normal, altul ar fi trebuit sa fie scandalul de la Eurovision. Bella Santiago este cea care a fost cea mai neindreptatita, dar cu toate astea, ea,  nu s-a plans si nici presa nu a scris despre asta. 
Cum se face ca Bella Santiago a primit cate 10 puncte de la 5 dintre jurati, iar cel de-al saselea i-a dat zero puncte?!  Cine a fost juratul care a dat zero puncte? Emmelie de Forest – cantareata si castigatoare a Eurovision 2013. Surprinzator, nu?! Daca aceasta ar fi acordat chiar si doar 8 puncte, Santiago ar fi fost castigatoarea finala. Nu a fost, si nici nu a strigat presa in gura mare. Scandalul a fost insa altul, implicand orientarea sexuala a doi jurati, acuzati ca au descriminat o concurenta crestina.  Asa sa fie oare?!



Cum a ajuns Laura Bretan sa participe la Eurovizion?!
"Cand a aparut aceasta posibilitate, mama Laurei, o femeie destoinica, Rahela m-a intrebat: ce sa facem, mergem sau nu mergem la Eurovision?! Eu i-am raspuns simplu: ne rugam si incredintam totul in mana Domnului, si daca Dumnezeu va deschide usi, vom intra pe usile pe care El le va deschide, nu noi sau altii."

" Ce este cel mai important insa, mama Laurei, dupa aflarea rezultatului , mi-a spus mie si nu numai mie, dar mie intai de toate: suntem linistite, pline de pace, ne-am incredintat cu totul Domnului si in aceasta lucrare, si stim ca daca El ar fi vrut sa mergem mai departe, am fi mers mai departe. Daca El a hotarat sa ne oprim aici, ce a hotarat El este cel mai bine pentru noi si pentru toti. Mai spun odata,  cel mai important lucru in relatia noastra cu Dumnezeu este increderea." declara pastorul Ioan Panican la Radio Vocea Evengheliei, la scurt timp dupa finala Eurovision.


 Notele si clasamentul final



Laura Bretan, o tanara de 16 ani, din Chicago, castigatoarea concursului Romanii au Talent si finalista a America's Got Talent, a participat anul acesta la Eurovision. Aceasta provine dintr-o familie neoprotestanta, facand parte dintr-o biserica penticostala din zona Chicago. Conform convingerilor religioase, inainte de a se inscrie la concursul Eurovision Romania,  familia s-a consultat cu unul din pastorii si liderul lor spiritual, Ioan Panican. Acesta a explicat, intr-un interviu, ca dupa ce s-au rugat, au primit incredintarea  de la Dumnezeu, ca Laura poate participa la concurs. La final insa, ea s-a clasat pe locul doi, cu ajutorul publicului, dupa ce initial, dupa punctajul juriului, era clasata doar pe locul trei. Cu toate ca familia s-a declarat multumita, de parcursul avut, convinsi fiind ca asa a fost voia lui Dumnezeu, sa se opreasca acolo, dupa concurs, presa a creat un scandal bazat pe informatii distorsionate si prezentate trunchiat. 
 


Conturi misterioase cu nume si fotografie falsa
In saptamana premergatoare concursului cineva a creat un cont fals pe YouTube si a postat un film cu Laura Bretan, de anul trecut, in care aceasta isi manifesta sustinerea fata de familia traditionala (casatoria intre barbat si femeie). O campania care a avut loc in Romania, cu ocazia referendumului de schimbare a Constitutiei. Referendumul, chiar daca a esuat, avea in vedere modificarea actuala a Constitutiei, pentru a prevedea in mod explicit casatoria ca fiind una dintre un barbat si o femeie,  impiedicand astfel orice incercare de a da persoanelor gay posibilitatea de a se casatori.

Pe contul creat pe 10 ianuarie, acel individ, cu un nume fals Eric Kruger  o numea pe Laura homofoba. In realitate fotografia de profil este a unui sportiv suedez pe nume Erik Stark( poate fi gasita pe facebook la pagina Team Erik Stark). Un alt cont fals, creat sub un alt nume pe twitter(Denis Damian, care ulterior a disparut si el) a postat link-ul cu Laura Bretan de sustinere a Referendumului. Dupa rezultatul final pe contul  lui "Eric Kruger" a fost publicat un comentariu controversat in care erau laudati cei doi gay jurati, ce au dat note mici Laurei. Interesant este faptul ca primii care au scris pe acest subiect, citand un link cu video-ul Laurei de pe un site rusesc (o clona a youtube),  au fost cei de la Evenimentul Zilei, un ziar cu simpatii pro-moscovite. La scurt timp stirea a fost preluata la randul ei de o alta  portavoce ruseasca, ziarul Sputnik.




Juratii Eurovision Romania 2019
William Lee Adams – jurnalist si editor la Wiwibloggs
Deban Aderemi – compzitor, vlogger si editor Wiwibloggs
Alex Calancea – artist, producator si compozitor
Șerban Cazan – producator la HaHaHa Production
Tali Eshkoli – antreprenor,  producator si editor spectacole
Emmelie de Forest – cantareata, castigatoare a Eurovision 2013






Care a fost cel mai defavorizat concurent la aceasta finala Eurovision?
 Depinde ce preferinte a avut fiecare. Numerele insa vorbesc cel mai bine, asa ca, va invit sa facem o analiza mai de ansamblu.


 Favorite in acest concurs, dupa prima selectie, erau Laura Bretan si Bella Santiago. Daca privim insa atenti, cea mai controversata nota a primit-o chiar Bella Santiago care a luat zero puncte din partea Emmelie de Forest, asta in timp ce toti ceilalti din juriu i-au acordat cate 10 puncte. De ce n-a facut nimeni scandal pe tema asta?! De ce nu s-a revoltat presa si fanii ca a fost pedepsita Bella Santiago cu 12 puncte? Poate asta trebuia sa fie adevaratul scandal, nu?! Aparent nu. Scandalul a fost unul de ideologie politico-religioasa. O parte a presei, mai ales cea neoprotestanta, a considerat ca favorita lor, Laura Bretan, a fost depunctata nejustificat de doi jurati gay. In realitate avem de-a face cu o manipulare, speculata de unii si altii.


Lumea nu vede manipularea decat dacă refuza sa vadă și analizeze cifrele de la punctajul tuturor juraților, și se lasa manati de ura fundamentalist-religioasă.
Lasand la o parte lipsa de credință a neoprotestantilor, care nu au mai ținut cont de părerea Laurei Bretan și-a familiei ei(care au spus si acceptat ca asta a fost voia Domnului!), nu poți sa nu te intrebi, dacă cei doi jurați gay dadeau note de 7 ca și ceilalți doi #heterosexuali, mai erau considerați vinovați ca sunt gay și de-aia au dat punctaj scăzut? Sau erau și ceilalți doi heterosexuali (Serban Cazan , Tali Eshkoli) la fel de vinovați ca au dat note de 7?!  Mai mult decat atat, dacă toți patru jurații dădeau note de 7, ar fi câștigat Laura? Nu, pentru ca ii lipseau 7 puncte sa fie pe locul intai, înainte Esterei Peony. Deci și dacă cei doi jurați gay ii dadeau note și mai mari decât ceilalți doi, Laura,  tot nu era pe locul întâi. Oare n-ar trebui sa ne întrebam cum de ceilalți doi jurați #heterosexuali au dat Laurei doar 7 puncte?! Lor ce nu le-o fi plăcut?! Ei nu erau gay. Sau de ce aceiași doi #heterosexuali au dat in schimb Esterei maxim de 12 puncte?!
Sau poate ar trebui sa ne intrebam, mai degraba, de ce a dat unul din jurati zero puncte la Bella Santiago? Daca ii dadea si de Forest 10 puncte Santiago ar fi castigat locul intai. Chiar daca ii dadea 8 puncte tot locul intai ar fi luat. Asa, a luat doar locul 3.


Din pacate, nu prea a mai stat nimeni sa analizeze, cu adevarat, cine sau cum au notat pe concurenti. Singurul punctaj discutat a fost cel luat de Laura Bretan. De ce oare?
Cine avea interes sa starneasca acest scandal si sa amplifice ura si dezbinarea, care inca mai mocneste in societatea romaneasca, dupa esecul referendumului de anul trecut? Cel mai bine e sa ne uitam la cei care au perpetuat acest scandal si l-au rostogolit prin mediul online. Sunt exact cei care se pretind a fi "crestini", plini de iubire si toleranta, incepand cu Coalitia pentru Familie. Cu toate astea, vedem ca la testul increderii in Dumnezeu, cu exceptia familie Bretan care a acceptat rezultatul, restul au preferat scandalul, ura si barfa, care au amplificat-o prin articolele si mesajele de protest pe care le-au scris si raspandit online. De la politicieni, lideri de partid, lideri de opinie, la pastori sau viitori politicieni au facut declaratii, scrisori si mesaje de protest.




Expertii in Eurovision
Presedintele Eugen Tomac, de la Partidul Miscarea Populara, cerea intr-un comunicat categoric ca "Romania sa se retraga de la Eurovision" pe motiv ca o candidata crestina a fost discriminata pe nedrept.
"Nu cred că mai trebuie adăugate alte comentarii pentru a înțelege motivele pentru care Aderemi și Lee Adams, doi homosexuali declarați, activiști ai drepturilor LGBTQ, care publică pe Wiwibloggs, canal al YouTube, platformă dedicată fenomenului Eurovision, un concurs care, de asemenea, susține drepturile LGBTQ, au decis să o saboteze pe Laura Bretan, pentru susținerea valorilor familiei tradiționale..." declarau cei de la Coalitia pentru Familie.




Petre Costea, un avocat neoprotestant din America, specializat pe litigii si chestiuni de discriminare, fost avocat al familiei Bodnariu, afirma si el: "Am aflat cu nedumerire și amărăciune că Laurei Bretan i-a fost confiscată șansa de a participa la Eurovision 2019 din motive de discriminare pe bază de liberate religioasă, libertatea cuvântului și libertatea de conștiință.
Sunt în contact cu familia Bretan și voi reveni cât de curând după ce obțin toate informațiile relevante din partea familiei și în măsura în care familia îmi va permite.
Denunț în mod categoric discriminarea împotriva creștinilor și incidentul Laurei Bretan este un exemplu clasic al discriminării agresive din partea secularismului împotriva creștinilor.
De mai bine de 10 ani v-am atenționat deseori că expansiunea secularismului și a revoluției sexuale se produce din nou și din nou în detrimentul creștinilor și a libertății noastre religioase, de conștiință și a cuvântului."

 Pastorul Samy Tutac afirma ca "Nu mai există nici o îndoială, Laura Bretan a fost depunctată pentru că este creștină practicantă. Televiziunea publică și organizatorii Eurovision 2019 au sabotat România și i-au discriminat pe creștini. Personal consider că aceștia trebuie trași la răspundere pentru această nedreptate. Sunt însă câteva întrebări la care trebuie să răspundem și noi, creștinii.Cum a fost posibil ca doi homosexuali declarați să decidă după bunul plac că într-un concurs muzical nu contează performanța muzicală, ci opțiunile politice?"
Interesant cum dintr-o data de la pastori, la politicieni si avocati devin toti experti in muzica la Eurovision.







Intr-un    interviu acordat, (culmea) chiar celor doi jurati gay de la WIWIBloggs, de Ester Peony, aceasta spune ca atunci cand s-a urcat pe scena, s-a rugat lui Dumnezeu  sa o ajute sa faca o impresie buna (video min 2:15). Declara asta chiar celor doi gay pe care-i acuza lume de discriminare religioasa! Sa intelegem ca dupa standardele lui Eugen Tomac, Samy Tutac, Petru Costea, a Coalitiei pentru Familie si a tuturor celorlalti Ester Peony este mai putin crestina?


Ce este interesant este faptul ca nici cei din presa centrala, nici siturile neoprotestante, n-au considerat de cuviinta sa solicite parerea partilor implicate in acest scandal. Daca ar fi facut-o ar fi aflat atat parerea familiei, care le-ar fi taiat avantul de a amplifica scandalul, dar si parerea celor doi jurati, care au fost solicitati pentru un interviu de o singura jurnalista independent. Articolul il gasiti aici.



Interviu WiWibloggs cu Laura Bretan



O alta controversa s-a iscat chiar in randul neoprotestantilor care se cearta intre ei pe net, pe baza convingerilor si interpretarilor religioase, mai mult sau mai putin fundamentaliste.




Ion Burlacu : De cînd creștinii slujesc la doi stăpîni?Mai mare hula la adresa lui Dumnezeu nu există. Cum poate această fată sa bea si paharul Domnului si paharul dracilor?
David Cheptea: Ion Burlacu de când așa sfinți ca dumneavoastră stau pe Facebook? Asta e păcat! Nu beati paharul dracilor de aici! Chiar acum ieșiți de pe Facebook și stergetiva profilul!
Teodor & Cornelia Moraru: Ion Burlacu stai jos, ai 4. la fel cum la tine vin oamenii sa isi repare masinile si tu ar trebui sa manifesti lumina, asa ea unde canta aduce lumina. Putina matematica
Lidia Smau: Cand ati scris plangerea asta v-ati gandit ca-L intristati pe Dumnezeu .
Puteau sa se dea ei cu capul de toate gardurile ,daca in planul lui Dumnezeu ar fi fost ca ea sa ramana in acest concurs ar fi castigat locul 1 ,dar Dumnezeu o vrea curata ptr El .
Mai avem una care a fost crescuta frumos de parinti si educatie aleasa ,dar ea a ales faima si dupa ce a ajuns sa desparta si o familie continua viata in pacat .
Asa o vreti si pe Laura ?
Diavolul e viclean ,el racneste si cauta pe cine sa inghita .
NU VA JUCATI cu vaicarelile fara rost doar ptr LIKE
Veronica Nedelcu: Nu o mai comparat pe Laura cu Lidia, ba nu își are rostul. Ea de câteva ani e cunoscuta și nu si-a schimbat nici stilul vestimentar, nici machiaje, nu trăiește în curvie. Lidia sigur a fost crescută strict, poate nu au știut să îi ofere libertate ca oricărui om normal, și când a plecat st de acasa, a încercat de toate, s-a vadă cum e. Ea nu le-a făcut treptat, îndepărtându-se de Dumnezeu, ci deodată. S-a ajungi sa zici la un interviu, ca cea care îti ia interviul ca e inger, pt ca era îmbrăcată în alb, și tu demonul caxerai îmbrăcată în demon, e lucru mare. Și să îi comentezi cuiva care ti-a scris ca Dumnezeu urăște curvia, ca Dumnezeu urăște prostia și i-a trântit și un sticker cu un pistol, deci e de înțeles diferența. Nunai orbii nu o vad. Și Laura merge în continuare la biserica. Lidia nu prea devreme lucrul asta. Dacă Laura a fost mărturie măcar pt Mihai Alexandru, fostul soț al Nicole, tot a câștigat ceva."


Ce este evident este faptul ca pe baza unor informatii distorsionate si trunchiate, s-a reusit provocarea unui val de ura care nu face decat sa continue polarizarea societatii romanesti.













Comentarii

speedci a spus…
Toata familia mea o iubeste si respecta pe Laura Bretan . Ea este un ingeras . Mereu urmarim clipurile cu ea . Trebuie sa i se faca dreptate . Altfel acesti mutanti bolnavi hormonal , LGBT , vor capata si mai mult curaj in a discrimina crestinii . Acesti monstrii sint adevaratii homofobi . Ei , iubitori de pedofilie vor sa distruga trairea morala si normala in lume . Deja activistii LGBT au declarat ca heterosexualii sint niste bolnavi ce ar trebui sa dispara .
Laura , pentru noi tu esti o adevarata cistigatoare . Ne-ai cistigat admiratia . Te iubim romancuta scumpa , draga si pură .
GABOR IOAN a spus…
in tot articolul nu s-a mentionat un lucru si anume cei doi jurati incriminati, cu numai doua saptamani inainte, facand o evaluare a pieselor si a artistilor din finala spuneau ca Dear father este o piesa de exceptie si ca daca Romania o trimite pe Laura Bretn la Ierusalem Eurovisionul 2020 se va desfasura la Bucuresti! in acelasi timp spuneau despre piesalui Ester Peony si desprea ea ca este o piesa plictisitoare. ok cum au ajuns acesiasi doi oameni sa aibe pareri cu 180 de grade diferite la finala?! eu asta nu inteleg!!! nu prea sunt multe optiuni de raspins aici sau este adevarat ca au depunctato pe moriv religios, sau au fost in unul din cele doua cazuri beti amandoi sau sunt doi tampiti care nu stiu si nici nu-i intereseaza ce fac ??!! dar problema in sine nu este asta ci faptul ca tvr televiziune publica a decis sa utilizeze un juriu international. mesajul transmis era f clar in Romania nu exista specialisti in muzica si toti romanii sunt corupti!!! asta este esenta problemei si pt aceasta decizie trebuia sa intervina Paechetul pt ca este clar un abuz in serviciu contra intereselor statului roman! restul sunt povesti de ce asa sau asa. cauza este asta, toate celelalte sunt efectele cauzei!!! din pacate in aceasta perioada nu am timp dar daca nu se prescrie in 2020 am sa fac o sesizare penala pt ca orice cetatean roman are acest drept
Livia Jurjeu a spus…
Nimeni Nu vorbește despre Bella Santiago ? Nu se poate compara Una cu cealaltă. Da Bella face orice pentru a câștiga Nu și Laura Bretan și Atunci Ținând Cont și de România câte puncte a primit România prin ea, Ester n-ați vrea să ne și spuneți având în vedere faptul că sunteți român și ați fi dorit un punct pentru România ? (dacă nu cumva chiar să Câștige ?)
Pe Ce Loc s-a Clasat România după eliminarea Laurei vă rugăm ? Există vreun grad de comparație între Laura și Bella sau Ester care nici ea și nici părinții ei Nu sunt creștini practicanți sau afară de faptul că pe Sora Laurei O Cheamă Estera ? Bunicii și Părinții Laurei au imigrat în SUA ca și Bella Santiago în România Da... dar cei care au depunctat-o pe Bella doar au ajutat-o și pe ea și România însă DUMNEZEU le-a permis celor 2 șmecheri să îi răpească Premiul tocmai pentru ca jocurile lor de culise la Adresa SA să Înceteze... Întrucât ar fi împroșcat-O peste tot în lume împotriva Ei și A LUI DUMNEZEU încât chiar dacă ar fi câștigat locul II aceștia toți ar fi acuzat-O la nesfârșit fiindcă eu am luptat cu mulți dintre lgbt-isti știu cât rău și câtă ură i-au vărsat Nu este nevoie să mă învățați !!! (Întrebarea Nu este de Ce Iubitorii Laurei și nu Bellei Fiindcă înafara de Laura nimeni nu era favorita principală în străinătate cu excepția lgbt iar Bella Santiago se clasa la fel ca Santiago... Cât despre creștini împărțiți da mulți sunt divizați și învrăjbiți și se vede clar acum că ura pătrunde în interiorul Casei !!!)
Livia a spus…
În plus, de Ce i-a primit Laura cei 2x7 de 7 de la ceilalți 2 dintre jurați ? Pentru că a refuzat să încheie contractul cu juratul român de aceea, știa(m) ! Dar dacă cei 2 străini "fanii" autodeclarați (și... antepronuntati) Laura... i-ar fi acordat chiar și cele 4 puncte (menționate de dvs... 7/7 în loc de 4/6) eu știu că Laurei îi erau suficiente pentru că avea 64p. Cu ele... Laura ar fi trecut de Ester întrucât Laura avea 60 iar Ester 63.
România a pierdut fiindcă cei de la butoane NU și-au dorit niciodată nicidecum ca să ne reprezinte cu Cinste Laura nici Piesa Laurei (de Mihai Alexandru și Alexa Niculae întrucât Laura a spus că pentru Ea intra în Calcul chiar DUMNEZEU ca TATĂ și deci NU vorbim despre o xenofobie ci despre Anticrestinism despre Discriminarea LUI DUMNEZEU, (despre Antihristul) A FIULUI SĂU și Al Copiilor SĂI...
Cornel a spus…
Sint ff de acord cu ce ai spus . De aceea am fost ff suparat de manevrele facute de cei 2 mutanti LGBT . Suparat , putin spus . FF revoltat .
Anonim a spus…
Mai e ceva ce nu s-a spus în mod intenționat în articolul de mai sus și anume că Laura a avut de circa 4 ori mai multe voturi de la public decât piesa câștigătoare .Iar TVR a schimbat regula cu clasificarea în acel an și a pus publicul în mod egal cu fiecare din ceilalți jurați iar în anii anteriori publicul avea 50 % iar juriul 50%.Laura a meritat să câștige și piesa ei era de podium la Ierusalim dar trebuie să mulțumim LGBTQ și celor care îi susțin pentru tot ce s-a întâmplat.