CV-ul lui Călin Georgescu candidat la președinție

Supa de ardei umpluti cu ingrediente de Chicago


O reteta rapida si relativ usor de facut,: supa de ardei umpluti.
Ingrediente necesare: ardei proaspeti rosii, galbeni sau ce culoare doriti, carne tocata de vita, orez, ceapa, slanina si picior de porc afumat, sos de tomate.
Condimente: sare, piper, marar, patrunjel uscat, paprica .
Ardeii se curata pe interior de samburi, dupa ce s-a taiat cu grija pe la capatul une e coada si s-a scos afara atnt sa nu crapam ardeiul. Se prepara carnea tocata amestecandu-se cu orezul care s-a spalat in prealabil, ceapa taiata marunt, slanina afumata taiata marunt si carnea de porc de pe ciolanul afumar, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, patrunjel uscat, marar si ce mai doriti.
Se amesteca bine si apoi compozitia se introduce cu grija in ardei. Se pune la fiert apa, in care se introduc ciolanele de porc afumate. Cand apa fierbe se baga ardeii umpluti si se lasa la fiert, la foc incet cca. 30 min. Se adauga la final o cutie de sos de tomate, se mai fierbe 5-10 min si se condimenteaza supa dupa gust, cu sare si piper. Cand e gata se serveste cu smantana.
Pofta buna !

Comentarii