VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Scandal in direct la TV cu Cartianu și Șoșoaca

Senatoarea independentă, fost membru al partidului AUR, Dina Ivanovici Șoșoacă s-a luat la harță, în direct, la Realitatea TV cu jurnalistul Grigore Cartianu. Supărată, nevoie mare, pe Cartianu că a facut-o mincinoasă aceasta s-a revoltat și-a părăsit platoul de televiziune, dupa un schimb de replici dure cu jurnalistul, care era și el invitat în emisiune. 

Doamna Șoșoacă a prezentat o perspectivă romanțată și eu am câteva elemente. Unele țin de câteva neadevăruri pe care dânsa le-a spus acolo. De exemplu, le-ați spus minerilor că în Germania  s-au deschis toate minele. Fals”, a spus Cartianu, ce a fost repede întrerupt de senatoare care l-a întrebat dacă este plătit de USR. 

„Este o calomnie”, a replicat jurnalistul. 

„Îmi permiteți vă rog apropo să calomnie să vă citesc ceva din presă? a spus Șoșoaca. Dan Andronic, directorul Evenimentul Zilei: „acum începe să capete contur informația potrivit căreia Cartianu își trage rădăcinile din fosta Securitate așa cum rezulta din documentele CNSAS. Deja nu mai este o metaforă, mai mult așa se explică și faptul că în perioada în care lucra la EvZ îl puneam la ședințe să stea pe pervaz. Pentru că puțea îngrozitor. Cred că nu se spăla cu lunile, sau nu folosea deodorant... Venea din interior. Cred că acum e la fel. P.S De-a lungul timpului a supt de la Voiculescu, apoi de la Patriciu, acum a devenit mulgătoarea USR. Putoarea la putoare trage...”. Este adevărat ce spune Dan Andronic de la Evenimentul Zilei?”, l-a întrebat sarcastic Șoșoacă pe Cartianu care începuse să-i demonteze minciunile spuse minerilor din Valea Jiului.

 Momentul în care senatoarea Șoșoacă părăsește platoul tv

„Sunt minciuni toate. Cap coadă. Dvs colportați minciuni. Adronic este un penal. Am scris de el...Minciuni cap coadă. Nu vă e rușine să invocați un mincinos?! Spune minciuni Andronic”, i-a replicat Grigore Cartianu, care a răbufnit după ce nu a fost lăsat de senatoare să formuleze niciun răspuns coerent. „Sunteți o nesimțită. O nesimțită ordinară. Auzi securist! Mă face securist”, a replicat deranjat Cartianu. Șoșoacă a replicat că pleacă din emisiune dacă Grigore Cartianu nu părăsește platoul. „Deci eu nu voi sta niciodată alături de acest personaj...având în vedere limbajul execrabil pe care domnul Cartianu l-a folosit împotriva mea...ori își cere scuze, ori dacă nu mă ridic și plec”, a mai spus Șoșoacă. 

 Moderatorul Bogdan Muzgoci a reușit pentru scurt timp să mai liniștească spiritele deja încinse ale celor doi, dar senatoarea l-a întrerupt din nou pe Cartianu care încerca să spună că i-a aburit cu minciuni pe cei de la Lupeni. Într-un final, realizând că nu-i merge cu minciuna, Șoșoacă și-a dat jos lavaliera spunând că nu poate să stea lângă „o asemenea caricatură de jurnalist” și-a plecat. 

Vezi video integral aici.

Comentarii