VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video. Valer Catuna arestat și acuzat de crimă in Arizona

 

Valer Catuna -Phoenix, Arizona 

 

Un român din Phoenix, Arizona a fost arestat de poliție sub acuzația că ar fi ucis un pacient în vârstă de 53 de ani.

Valer Catuna este proprietarul unui azil de bătrâni din Arizona, Artemis Assisted Living, o afacere extrem de populară și profitabilă printre românii din acest stat. Conform poliției, Catuna este acuzat că ar fi contribuit, prin lovituri cu pumnul, la decesul unui pacient pe care-l aveau în îngrijire.  William Griswold, în varstă de 53 de ani, avea probleme psihice rezultate în urma unui accident și se afla dat în îngrijire la afacerea românului. Griswold era total dependent de ajutorul și îngrijirea celor care se ocupau de el.

 Incidentul ar fi avut loc pe 21 octombrie, 2020. Înițial s-a crezut că moartea a survenit din cauze naturale, dar ulterior s-a constatat că ar fi vorba de o posibilă crimă. Conform martorilor Valer Catuna ar fi lovit cu pumnul, în mod repetat, pe pacientul aflat în îngrijire. Din ancheta poliției rezultă că mai mulți martori au văzut victima că a fost abuzată, în jurul orei 10:40 AM iar mai târziu a rămas imobilizată la pat acuzând dureri în corp și refuzând să mai mănânce. În aceeași zi, spre seară,  în jurul orelor 7-8pm pacientul a murit. Soția lui Catuna ar fi sunat la numărul de urgență 911 pentru a anunța decesul. În urma autopsiei s-a confirmat faptul că persoana decedată ar fi murit din cauza traumelor fizice descoperite pe corp. 

Catuna ar fi recunoscut anchetatorilor, după ce a fost arestat, că ar fi avut o altercație cu Griswold și că l-ar fi împins în pat și lovit de trei ori. Românul este acum acuzat de crimă de gradul doi. Departamentul de Sănatate din Arizona a fost înștiințat de incident și acum investighează starea de sănătate a celorlalți pacienți aflați în îngrijire la această locație. 

Membri ai familiei au demarat o petiție online pentru strângere de fonduri anunțând că au nevoie de 60,000 de dolari pentru cauțiune și 30,000 de dolari pentru avocați, anunță Kevin Catuna.

Valer Catuna se pare că ar face parte din comunitatea penticostală din zona, fiind membru in biserica Happy Valley din Arizona.

Comentarii