VIDEO. Emma Raducanu calificata in finala Chicago Tennis Festival 2021

Autografe

Foto © Marian Petruta 

 Jucatoarea de tenis Emma Raducanu, care are origini românești, tatăl ei fiind român iar mama chinezoaica, a reprezentat Marea Britanie la turneul internațional de tenis de la Chicago, desfășurat in zilele acestea in Windy City. 

Raducanu are 18 ani și este numărul 179 mondial in clasamentul WTA. Aceasta a avut o urcare spectaculoasa in clasament după participarea sa la turneul de la Wimbledon in aceasta vară.  

Astăzi, ea a ajuns in semifinale jucând contra jucătoarei americane Claire Liu.  Dupa primele doua seturi jucatoarele erau la egalitate. Emma Răducanu a câștigat primul set cu 7-6 iar cel de-al doilea a fost câștigat de Liu cu 6-4. 

                   Emma Răducanu vs Liu Claire 

In cel de-al treilea set, ploaia a intrerupt pentru un sfert de ora meciul, când Răducanu conducea cu 3-0.  Revenite pe teren Răducanu a câștigat setul al treilea cu 6-1. 


Liu  a purtat niște bandaje pe genunchi tot timpul meciului, iar in ultimul set doctorul acesteia ii oferea îngrijiri, semn ca aceasta avea ceva probleme.

Claire Liu pare sa fie accidentata

Ultimele minute ale meciului au provocat emotii atât datorită meciului cât mai ales vremii extrem de capricioase, pe cerul din Chicago făcându-și apariția norii de furtuna. 
Răducanu a câștigat și acest ultim joc învingând-o pe americanca cu 6-1 și 2-1 la seturi. 
Mâine Răducanu va juca in finala! 
VIDEO
 





Emma Raducanu semnand autografe si facand poze cu admiratorii ei


Bilete la turneu pe 






Comentarii