VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Dallas, Texas: Trump Lost No more "audits"

 

 A huge billboard in Dallas, Texas advertising a  picture and a message, regarding the end of audits for the so called fraudulent votes in Texas and other states where Donald J Trump lost last year, against Joe Biden.  The interesting thing is that the billboard is payed by Republicans for voting rights, who are protecting the democracy.  


Un urias panou publicitar, pe o autostrada din apropiere de centrul orasului Dallas, statul Texas, prin care in mod ironic, organizatia Republicanilor pentru apararea dreptului la vot si a democrației, anunță că fostul președinte Trump a pierdut alegerile și că s-a terminat cu renumărarea voturilor. 

 

Saptamana trecută un observator electoral a primit un cec de 25,000 de dolari recompensa pentru ca a dovedit frauda la alegerile prezidentiale de anul trecut. Acesta a dovedit ca un alegator republican a votat de doua ori. Premiul a fost oferit de guvernatorul statului Texas care a pus la bataie un milion de dolari recompensa pentru cei care aduc dovezi de fraudare a alegerilor. Ironia soartei este ca republicanii acuzau pe democrati de frauda, fara sa poata in sa dovedi acest lucru. Culmea este ca cei care striga hotii de fapt sunt cei care de fapt fură sau fraudează.

Comentarii