VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mike Mason fost sef FBI devenit sofer de autobuz scolar

 

Datorită pandemiei, in SUA, există o lipsă acută de șoferi de autobuz, în unele state soldați din garda Națională fiind chemați să conducă copii la școală. 

Un fost director asistent, în vîrstă de 63 de ani, care a lucrat pentru FBI, până in 2007, când s-a pensionat, a decis că încă mai poate fi de folos comunității, de această dată conducând autobuzul școlar. 

Când, de curând, a aflat că în districtul din Virginia, unde locuia,  există un deficit de 125 de soferi de autobuz. Mike Mason și-a depus CV-ul pentru un post de șofer.  La scurt timp, un oficial  importand din conducerea districtului l-a contactat, fiind surpins de candidatura acestuia. 

"Cred că este important ca să conștientizăm faptul că în societatea în care trăim  nu există locuri de muncă mai puțin importante. Adică, ce poate să fie mai important decât atenția pe care o arătăm față de sistemul educațional?" a spus Mike Mason pentru CBS news. 

Acesta nu s-a angajat motivat de cei 35,000 de dolari pe care-i câștigă ca șofer, toți acești bani donându-i la diferite organizații caritabile locale. 

Chiar dacă a ajuns pe cele mai înalte culmi ale carierei profesionale in FBI, acum, la pensionare, acesta nu a uitat că încă poate să conducă și să fie un lider, prin puterea exemplului personal de a fi în folosul comunității.

Comentarii