VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ofițerul Moldovan împușcat și rănit grav in Phoenix, Arizona


 Update:
Ambasadorul Romaniei in SUA a fost prezent zilele aceste in Phoenix, Arizona unde s-a întâlnit cu familia Moldovan dar și membri din comunitatea Româno-Americană. 
 "Am vorbit cu părinții lui, Adina și Dan Moldovan, cu colegii și prietenii lui Tyler, români și americani. Cu adâncă emoție, am purtat o lungă conversație despre Tyler și viața familiei Moldovan înainte și după tragedie. Gloanțele nu pot nimici nădejdea și nici frânge rugăciunea. Chiar dacă lacrimile le brăzdează chipurile, iar lungile tăceri și suspinele apăsătoare sunt mai tot timpul prezente, flacăra speranței nu s-a stins...." a scris pe pagina de facebook ambasadorul Andrei Muraru. 



 Un ofițer de poliție, cu origini românești, a fost împușcat și rănit grav in Phoenix, statul Arizona, in timp ce căuta un infractor. 

Taylor Moldovan are doar 22 de ani și absolvise academia de poliție in luna Martie, a acestui an. Incidentul a avut loc in timpul unei percheziții, într-un imobil din orașul Phoenix. Individul căutat de poliție a tras mai multe gloanțe rănindu-l grav pe ofiterul Moldovan. Infractorul a fost arestat ulterior de poliție. 

Poliția din orasul Phoenix a anunțat pe twitter că tânărul polițist se află internat in stare gravă la spital. 


Taylor Moldovan este căsătorit și facea parte dintr-o familie înstărită din Arizona, totodată membri in biserica penticostala românească, Happy Valley, din zonă. Membrii acestei biserici i-au îndemnat pe enoriași să se roage pentru viața tânărului polițist.

“Please continue to pray for Tyler, his wife, his parents, grandparents, siblings, extended family and the entire church family. He is such an amazing young man! Doctors are giving no hope, but we have a God of miracles. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻“


Comentarii