VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video.Nadia Popovici a primit o recompensa de 10,000 de dolari pentru ca a descoperit o aluniță cancerigenă

 


Nadia Popovici, o suporteră a echipei canadiene de hochei Vancouver Canucks a observat, in timpul unui meci, o aluniță, posibil cancerigenă, pe gâtul unuia din componenții tehnici ai echipei de hochei, anunța Washington Post. Aceasta se afla în tribună, în spatele băncii tehnice a echipei de hochei, când a observat o aluniță pe gâtul lui Brian Hamilton. Într-un moment de pauză, aceasta, a scris un mesaj pe telefon și i l-a arătat lui Hamilton, prin geamul de la banca tehnică. "Alunița de pe gât poate fi cancerigenă. Te rog consultă un medic" a scris Nadia în mesaj. Gestul a părut inițial unul ciudat, dar Hamilton a considerat că e bine totuși să consulte, a doua zi, un doctor. Când alunița a fost înlăturată și testată s-a constatat că aceasta era într-adevăr cancerigenă. Dacă aștepta încă câțiva ani acest lucru îi putea fi fatal, i-a spus doctorul lui Hamilton. 

Într-o conferință de presă acesta a cerut ajutorul fanilor să o identifice pe suporteră, pentru a-i mulțumi că i-a salvat viata. La scurt timp a fost găsită și i-a mulțumit suporterei cu origini românești, ba chiar s-a întâlnit cu ea personal. Acesta a spus că persistența ei și tot ceea ce a făcut i-a salvat viața. Totodată, drept mulțumire, echipa de hochei i-a oferit o bursă în valoare  de $10,000 de dolari. 


Nadia Popovici are 22 de ani, locuiește în Seattle, Washington,  este absolventă a Universității din Washington și se pregătea să urmeaze studii de medicină, fiind acceptată deja la câteva universități de profil.  

Aceasta mai are "antecedente" ea oferind, în timpul pandemiei ajutor persoanelor în vârstă, în zona unde locuia. Nadia s-a oferit voluntar să le facă cumpărături dacă au nevoie și nu se pot deplasa.


Comentarii