VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video.O pirandă din România își arată chiloți și înjură pe românește într-o benzinărie din Florida

 



Intr-o benzinărie din Florida, un cetățean filmează o mașina SUV, marca Chevrolet, de culoare albă, cu numerele de înmatriculare din statul american Georgia. In ea pare să se afle un bărbat și-o femeie de etnie romă, din România. La volan se afla bărbatul care face câteva manevre periculoase in benzinărie, dând impresia că îl va lovi pe cel care filma. S-a oprit, apoi, s-a dat jos din mașina, a înjurat de mamă și-a scuipat  pe cel care-l filma. Piranda, supărată,  coboară și ea din mașină, își ridică rochia și își arată bunătate de chiloti, înjurând, la rândul ei, pe cel care îi filma. Cei doi cetățeni de etnie romă se pare că încercaseră să-l înșele pe cel care filma, cerând banii pe bijuterii, care pretindeau, în mod fals, că sunt din aur.




În ultimii ani tot mai mulți români de etnie romă au ajuns ilegal în Statele Unite, trecând granița, din spusele lor, prin Mexic. Cum pentru Mexic nu au nevoie de viză, acestia trec apoi ilegal granița in Statele Unite. Cu unii am stat personal de vorbă, aici, la Chicago. Pe câteva femei le-am întâlnit la cerșit prin niște intersecții din suburbiile metropolei. 

Întreaga filmare pe acest link: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Freel%2FCYX9qA-vV2V%2F&h=AT3CYZDo-4uaZN5XLHy7YZaz11f1wrq_Z64Sgnu3MW19ThrDJqRqg0oOyN2kHBxgVaOCo6JGMs2LwW5GjUc4VOS2XGsv2CsfdJCnI_qEiv_aqnAU9SsxxUFMQ4i0lg_fIUKa-DkTfrgH&s=1

Comentarii