VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Certificate de vacinare false din R. Moldova descoperite de vemeșii din Chicago

Aproximativ 130 de certificate de vaccinare false au fost expediate, printr-un colet din Republica Moldova, spre doua adrese din statul vecin Michigan, a anunțat politia din Chicago. Pachetele au fost însa interceptate de vigilenta vameșilor din metropolă.  Autoritățile investighează acum cazul pentru ca să afle cine erau posibilii destinatari ai acestor pachete. Cu siguranță că este vorba de ceva cetățeni moldoveni care trăiesc la aceste doua adrese, din orașul Livonia, Michigan. Aceștia urmau probabil să le vândă la persoanele care sunt impotriva vaccinării, în schimbul unor sume de bani. Din fericire însă verificarea si validarea acestor certificate se face relativ usor la instituțiile de sanatate publică din fiecare stat.

De curând a fost descoperit un caz relativ asemanător, fiind arestate la New York două asistente medicale, care au eliberat certificate de vaccinare false, făcând de pe urma acestora un venit de 1,5 milioane de dolari. 

Este trist că in vreme ce 5,6 milioane de oameni au murit, la nivel global, din cauza infectării cu virusul Covid 19, unii încearcă să păcălească sistemul folosind certificate false de vaccinare, contribuind astfel la prelungirea pandemiei.

 

Comentarii