VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

România și Polonia zonele de tranzit ale armelor spre Ucraina

 


Ziarul american The New York Times sustine faptul ca in doar o săptămâna aproximativ 17,000 de arme antitanc au fost livrate armatei ucrainiene de către țările din vest. Statele finale de tranzit ale acestor arme sunt Polonia și România. Vecinii nostrii unguri, chiar dacă au fost de-acord ca Uniunea Europeană sa trimită arme Ucrainei, aceștia n-au aprobat tranzitarea lor pe teritoriul Ungariei. 

România, in schimb, a făcut acest gest de solidaritate și bravură, protejând in acest fel și interesele noastre in ceea ce privește Republica Moldova, care oricând poate deveni ținta invaziei rusești. 

In prezent, rușii par sa fi avut pierderi semnificative in rândul armatei. Ministerul Apărării din Rusia a recunoscut oficial moartea a peste 500 de soldați rusi. Administratia de la Kremlin a promis cate 55,000 de euro pentru familiile celor uciși. Cu siguranța însă ca numărul morților, in rândul armatei rusești, este mult mai mare. In prezent se duce un război al dezinformării și propagandei, tipic pentru orice regim dictatorial, mai ales unul rusesc. 

Totodata, se zvonește din surse de la Moscova ca Vladimir Putin ar urma sa îl înlocuiască pe ministrul actual al Apărării din Rusia, urmând să îl facă vinovat și responsabil de actualul eșec al armatei rusești in invazia din Ucraina.

Comentarii