Nadia Comăneci împreuna cu Arnold Schwarzenegger la gym

 


Celebra campioana mondiala la gimnastica Nadia Comăneci intr-un selfie cu faimosul sportiv, actor și politician Arnold Schwarzenegger

Într-o postare făcută recent pe o rețea de socializare, fosta gimnasta, Nadia Comăneci, a anunțat ca s-a văzut cu bunul ei prieten Arnold. 

Nadia este căsătorită cu gimnastul american Bart Connor, împreuna cu care are un băiat, Dylan Paul Connor, aceștia locuind in statul american Oklahoma. Este probabil cea mai cunoscuta româncă cu care străinii asociază România. Totodata este consulul onorific al României in Oklahoma.  

La rândul sau, Arnold, după o cariera de succes in lumea sportului, mai precis a bodybuilding-ului, a trecut la actorie. Acesta și-a câștigat notorietate pe micile și marele ecrane, in lumea filmului, la Hollywood. Într-un final el s-a apucat și de politica, fiind ales guvernator al statului California. 

Întâlnirea Nadiei cu Arnold  pare sa fie una foarte prieteneasca, parând sa aibe loc într-o sala de fitness, undeva in aer liber, probabil in insorita Californie. 

Dacă Arnold pare sa fie la un antrenament de rutina, fiind îmbrăcat in echipament sportiv, Nadia, îmbrăcată într-o ținuta lejeră, cu poșeta pe umăr, pare sa fie doar in trecere. 

Nadia Comăneci are in prezent vârsta de 61 de ani, in vreme ce Arnold are 75, dar ambii arată într-o forma fizica excelentă. 



Comentarii