VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

FBI avertizeaza: Hakeri chinezi se infiltreaza in sistemele de infrastructura ale SUA

 Hackerii sponsorizați de guvernul chinez lucrează pentru a se infiltra în sistemele americane critice de infrastructură, astfel încât să le poată doborî în cazul unui conflict SUA-China, a declarat recent directorul FBI, Christopher Wray, congresmanilor de la Capitol Hill.  

"A existat mult prea puțină atenție publică asupra faptului că hackerii RPC [Republica Populară Chineză] vizează infrastructura noastră critică – stațiile noastre de tratare a apei, rețeaua noastră electrică, conductele noastre de petrol și gaze naturale, sistemele noastre de transport. Riscul pe care îl reprezintă pentru fiecare american necesită atenția noastră acum", a declarat directorul Wray legislatorilor în timpul unei apariții din 31 ianuarie în fața Comitetului Select al Camerei Reprezentanților privind competiția strategică dintre Statele Unite și Partidul Comunist Chinez.

FBI și partenerii noștri au întrerupt recent un astfel de efort, dar FBI are nevoie de mai multe fonduri pentru a ne ajuta să ținem la distanță amenințările economice și de securitate națională reprezentate de activitatea cibernetică sponsorizată de guvernul chinez. 


"Nu vreau ca cei care ne asculta astăzi să creadă că nu ne putem proteja", a mărturisit el. "Dar vreau ca poporul american să știe că nu ne putem permite să dormim pe acest pericol."

Comentarii