VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Scandal: Cultul Penticostal din Romania il somează pe pastorul Cristian Ionescu din Chicago

 


Scandalul pastorului homosexual Florin Pop, până de curând membru al Cultului Penticostal din  regiunea Cluj, suprapus peste decesul subit al pastorului Romi Mocanu și mesajele tăioase ale pastorului penticostal Cristian Ionescu, transmise din Chicago, către conducerea Cultului Penticostal din România, (acesta fiind liderul bisericilor penticostale românești din Statele Unite), ia o nouă amploare. 

Pastorul Ionescu a confirmat ca, in ciuda faptului ca era la curent cu comportamentul homosexual al pastorului Florin Pop, de aproximativ un an jumate, a preferat sa taca. La mijloc erau bani si interese. Enoriasii nu trebuia sa afle despre unde se duc banii. Bisericile penticostale din America, au donat catre Romania, in ultimii cativa zeci de ani, din spusele lui Ionescu, peste 100 de milioane de dolari.  Doar o singura biserica trimitand in ultimii ani vreo 7 milioane de dolari, a mai subliniat pastorul din Chicago. De ce a decis sa vorbeasca acum? Pentru ca odata iesit scandalul la suprafata, trebuia sa dea socoteala,  sa iasa cu basmaua curata, bisericile penticostale americane cele care au sponsorizau inclusiv misiunea evanghelica desfasurata de pastorul homosexual. Ionescu a aruncat insa pisica in curtea vecinului, adica a dat vina pe liderii penticostali din Romania, care nu au luat masuri. Cultul din Romania ii da insa replica si-l pune la colt pe Ionescu.

Se pune fireasca intrebare, pe cati alti pastori homosexuali i-a mai tainuit oare pastorul Ionescu, impreuna cu ceilalti lideri penticostali? Cate alte ilegalitati si mizerii au mai tainuit ei de-a lungul anilor?  Cate milioane de dolari adunate de la enoriasi le-au tocat ei pastorii intre ei?! La cat de bine tainuiesc lucrurile, greu sa afli daca nu se dau in vileag unii pe altii cand nu le mai ajung banii si functiile.

Interesant ca atatia au darul profetiei si viziuni de la duhul sfant dar sa vada sarlatanii din biserica nu le sopteste nimeni!

Video 1  : pastorul homosexual Florin Pop, excomunicat din cultul penticostal, predicând despre homosexualitate si DUHUL SFANT ! 
 

                                   Pastorul Cristian Ionescu liderul Bisericilor Penticostale din America

Conducerea Cultului Penticostal din Romania a  făcut public un comunicat de presă în care îi transmite un avertisment pastorului Ionescu. 


Comunicat de presă al Cultului Penticostal din România

“Consiliul Bisericesc, reunit în 6-7 februarie a.c., a luat notă cu îngrijorare de mesajele multiple transmise în spațiul virtual, drept care face cunoscute următoarele:

Conducerea CCP are toleranță zero față de păcatele care au fost semnalate în cazul Asociației „Holy Fire”, motiv pentru care a demarat cu celeritate o anchetă care este în desfășurare. Din prima clipă am fost revoltați de cele aflate și hotărâți să facem lumină. Bisericile și instituțiile care fac parte din Cultul Penticostal din România beneficiază de o structură de autoritate care are căderea de a gestiona biblic și statutar crizele ivite în viața lor. Când aceste crize au ramificații ample, care necesită o analiză complexă, rezolvarea lor nu se poate face instantaneu.

Consiliul Bisericesc a delegat Comitetul Executiv să conducă nemijlocit această investigație, verificând atent toate dovezile și mărturiile, respectând totodată dreptul la apărare și confidențialitate, manifestând grijă pastorală și veghind ca măsurile luate să fie proporționale cu faptele comise. În acest proces ne-am propus să auzim toate părțile implicate, pentru a afla ce au știut inclusiv frații care nu mai sunt astăzi în conducerea CCP.

Pe fondul acestor frământări extrem de complexe și traumatice, în care s-au intersectat două situații de criză (Asociația „Holy Fire” și Biserica nr. 1 din Dej), comentariile publice făcute de un pastor cu vizibilitate, oricât de bine intenționate ar fi, nu ajută la soluționarea crizei, ci mai degrabă contribuie la adâncirea ei.

Orice presiuni din exterior pentru a dicta mersul investigației și pentru a impune unele măsuri pripite reprezintă o lipsă de respect față de conducerea CCP și față de credincioșii care sunt îndurerați de cele petrecute. Pacea unei comunități tulburate de pierderea fulgerătoare a unui pastor proeminent nu se poate restabili prin insinuări, bănuieli, afirmații nefondate ori judecăți sumare și partizane. Consiliul Bisericesc al CCP îi solicită pastorului Cristian Ionescu să înceteze transmiterea acestui tip de mesaje care, prin retorica lor inflamatoare, polarizează audiența și contribuie la apariția de noi zvonuri. De altfel, dacă existau astfel de bănuieli, ne-am fi așteptat ca frații să se informeze mai întâi de la președintele Cultului, nu să iasă în spațiul public.

De aceea suntem îndurerați că aceste acuzații sunt aruncate asupra noastră, mai ales că sunt împrăștiate publicului larg, care nu are informațiile necesare și nici căderea de a se pronunța.

Considerăm că este neînțeleaptă exploatarea crizei actuale pentru a alimenta conflictul dintre generațiile care coexistă în Biserică. În cele aproape 3.500 de biserici care fac parte din CCP este nevoie atât de entuziasmul și energia tinerei generații de slujitori, cât și de blândețea, înțelepciunea și chibzuința generațiilor mature, care ne stau înainte ca exemple vrednice de urmat. Când apar derapaje, toți trebuie să ne smerim, să ne îndreptăm căile și să ne respectăm reciproc.

Înțelepciunea care vine de sus este întâi curată, apoi pașnică, blândă, ușor de înduplecat, plină de îndurare și de roade bune, fără părtinire, nefățarnică. Și rodul dreptății este semănat în pace pentru cei ce fac pace. (Iacov 3:17-18)

Suntem atenți la vocea Duhului Sfânt către Biserica de astăzi și vrem să discernem bine ce are Domnul de spus prin evenimentele recente. Misiunea noastră este ca, după limpezirea acestei situații și luarea măsurilor care se impun la nivel bisericesc, să învățăm împreună din această criză cum să preîntâmpinăm astfel de situații pe viitor.

Conducerea CCP are deplină apreciere față de frații din bisericile penticostale din SUA și Canada. De-a lungul anilor am avut părtășii minunate și am dori ca această relație să continue. Avem deplină încredere că ne cunoașteți inima și principiile morale de la care nu am abdicat niciodată.

Mai mult decât oricând, în această vreme, vă chemăm să vă uniți împreună cu noi la rugăciune și post pentru unitate, discernământ, răbdare și vindecarea rănilor Bisericii.”

CONSILIUL BISERICESC AL CULTULUI CREȘTIN PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA

Comentarii

Anonim a spus…
Ionescu are un cumnat in Sacramento care a fost in central unui scandal pe My Space si Facebook unde David Merca aparea ca un molestator de copii. Se ridica mari semn de întrebare despre David Merca casatorit cu sora nevestei lui Ionescu. Apucaturile gay, companiile masculine in prezenta carora David Merca apare prin Mall-uri sau aiurea ridica semn de întrebare. Cei care il cunosc din tinerete spun despre el ca ar fi avut inclinatii sodomite. Dar acum in 2024 el este protejat de Ionescu de Alin Bob.... Exista un episod urit in viata de familie cind sotia lui David scarbita de o viata traita cu un adulator de "ochi maro" a vrut sa isi bage picioarele in casnicia cu Merca. Dar asta este o poveste vechi.