VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Tucker Carlson propagandistul lui Vladimir Putin in SUA primit cu bratele deschise la Moscova

 

Propagandistul teoriilor conspirationiste si a minciunilor republiane, Tucker Carlson, se afla zilele astea in Rusia.

In vreme ce jurnalistii critici ai Kremlinului, de la publicatiile occidentale dar nu numai, sunt arestati sau deja condamnati in Rusia, iar Putin refuza interviuri cu jurnalisti incomozi, zilele astea administratia Putin l-a primit cu bratele deschise la Moscova pe Carlson. 

Acesta a fost unul din promotorul mincinilor si teoriilor conspirationiste de la Fox News cu privire la alegerile prezidentiale americane din 2020. In urma procesului pierdut de Fox News cu Dominion, si obligativitatea de a plati peste 787 milioane de dolari despagubiri, Tucker Carlson a fost printre jurnalistii de la Fox News concediati peste noapte. Acesta si-a pastrat insa turma de urmaritori pe retelele de socializare, fiind urmarit de peste 10 milioane de fani. Inca de la invazia Rusiei in Ucraina Tucker Carlson a fost un sustinator al lui Putin si un vehement critic al politicii americane de a ajuta cu arme si logistica Ucraina. Nu intamplator acesta se afla cum la Kremlin fiind acceptat sa ii ia un interviu dictatorului rus, pentru a-i putea raspandi propaganda mincinoasa americanilor care-l urmaresc. 

Interviul lui Carlson cu Putin nu este intamplator. El este facut si difuzat strategic chiar in momentul cel mai fierbinte cand in Congresul SUA se discuta si dezbatea foarte aprins ajutorul financiar acordat Ucrainei! Acest interviu se dorea un mesaj direct adresat Republicanilor, pentru a stopa ajutorul militar acordat ucrainienilor.

Comentarii