VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Decizia de azi a Curții Supreme favorizează pe Donald Trump?!

 


Intr-o decizie unanimă, 9-0, membri Curții Supreme a Statelor Unite a decis ca decizia statelor de a elimina de pe buletinele de vot un candidat la funcția de președinte trebuie decisă de membri congresului de la Washington DC și nu la nivel individual de stat. Nu, Curtea Supremă nu l-a exonerat pe Donald Trump de vinovăția insurecției de pe 6 ianuarie, 2021. Cu alte cuvinte a aruncat doar “pisica moartă” în curtea vecinului, adică congresului american. 

Decizia are legătură cu decizia Curții Supreme din Statul Colorado de a elimina de pe liste pe candidatul republican, Donald Trump, acuzat de insurecția de pe 6 ianuarie, 2021. Procesul a fost inițiat, în mod surprinzător, de membri ai partidului Republican din Colorado, care au încercat descalificarea lui Trump in a mai candida. Alte două state au urmat cu acțiuni similare. 

Aceasta este o victorie pentru candidatul Donald Trump deoarece politicienii republicanii din congres nu vor îndrăzni să se alăture democraților în a vota eliminarea candidatului republican din această cursă, acestea fiind probabil cel care se va duela în toamnă cu contracandidat democrat Joe Biden. 


Comentarii