VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Sentința de 54 de ani de închisoare pentru Philip Vatamaniuc





 Acum câțiva ani tânărul de origine română Philip Vatamaniuc (mijloc) a fost condamnat la  54 de ani de inchisoare după ce, in 2013, a săvârșit o crimă odioasă împreună cu alți doi complici. Un alt participant la crimă, Michael Coffee, a primit de curând o sentința de de 40 de ani de inchisoare, după ce inițial a fost considerat incapabil să fie judecat datorită problemelor mentale. 

Criminalii se pare ca se cunoșteau cu victima, Collin Nutter, deoarece se aprovizionau cu droguri de la ea. In ziua crimei, acestia s-au intalnit cu Collin pentru a cumpara marihuana, iar Benjamin Schenk se pare ca ar fi scos o arma si fara un motiv anume l-ar fi impuscat mortal in cap. Schenk este fiul unui colonel de armata. Cei trei au luat apoi trupul victimei, l-au pus in masina si l-au abandonat ulterior pe marginea unei sosele. Mai tarziu s-au întors sa ii fure portofelul din buzunar, apoi sa foloseasca cheile sa jefuiască casa unde locuia.
 Dupa sentința, tatăl băiatului, Daniel Vatamaniuc, s-a arătat suprima numărul mare de ani, afirmând ca nu s-a făcut justiție prin aceasta decizie deoarece fiul său “a fost doar de față  și-a primit o asemenea pedeapsă”. 

Vatamaniuc (foto) si inca un tânără, avea doar 17 ani când au săvârșit fapta. Cel de-al treilea individ avea 20 de ani. Philip este dintr-o familie de romani care frecventau una din bisericile 
 penticostale romanesti din zona Chicago. Părinți se pare ca erau despărțiți la vremea respectivă și mama lui locuia în Arizona. 
Detalii din proces: 


Comentarii