Tentativă de asasinat asupra lui Trump în Florida

 


Ok, inca o tentativa de asasinat asupra lui Trump, azi...urmeaza si a treia oare?

De data asta asasinul wannabe este tot un alb, de 58 de ani, rezident in Hawaii si fost suporter a lui Trump in 2016 (votand pentru el atunci si care probabil a fost dezamagit in anii in care Trump a fost presedinte). Cand a fost inregistra pentru vot a fost inregistrat ca neafiliat.

Spre deosebire de celalalt asasin acesta a lasat multe urme pe social media (desi Facebook i-a sters deja profilul multe dintre posturile lui au fost copiate si postate deja in alte parti).

Omul nu a apucat sa traga se pare dar statea la panda langa un gard langa terenul de golf unde ar fi aparut si Trump (pentru ca juca golf - cam la 4-500 metri de locul unde ar fi aparut Trump).

Serviciul Secret l-a depistat si a tras cateva focuri in directia lui...el a fugit lasand arma la locul faptei (o arma de tip Kalashnikov cu luneta). A fost identificat repede datorita numarului de masina care a fost fotografiat de un cetatean. Nu a opus rezistenta la arestare, fiind foarte calm.

Asasinul wannabe are si un istoric de criminal in Carolina de Nord unde a avut un stand-off inarmant cu politia in 2002.

Sunt curios cum masina de propaganda republicana va incepe sa dea iar vina pe democrati, asa cum au facut si cu primul. Da, omul a donat mai apoi bani democratilor in 2019 ($140 in total) si e si sustinator al Ucrainei. Sa vedem cum se vor lega propagandistii republicani de chestiile astea doua.

"Violence has no place in America," a zis Harris imediat dupa ce a fost anuntata de incindent. 

Culmea, unde sunt imigrantii aia criminali de care tot vorbeste Trump?? Ca se pare ca doar cetatenii americani albi le au cu crima, mai ales cu armele.

O sa spuna VP-ul lui Trump de data asta asa cum a spus despre masacrul de la scoala din Georgia ca "school shootings are a fact of life"?

Sau Trump va repeta remarca facuta dupa un school shooting in Iowa "we have to get over it"?

Cel mai probabil ca nu...asta se aplica doar celorlalte victime are impuscaturilor.

text de Mircea Goia

Comentarii