Fostul vicepreședinte republican Mike Pence o susține pe Kamala Harris


 Fostul vicepreședinte al lui Donald Trump Republicanul conservator Mike Pence și-a anunțat public intenția de a susține pe candidata democrată Kamala Harris la funcția de presedinte al SUA, la alegerile prezidențiale de luna viitoare. 

Aceasta decizie ar trebui să dea serios de gândit republicanilor care susțin un candidat corupt moral și un infractor condamnat deja penal în două procese, unul de fraudă financiară și celălalt de abuz sexual. 

Republicanul Mike Pence a fost cel care a refuzat să mintă și să nu certifice, în congresul SUA, voturile de alegere a președintelui Joe Biden, după alegerile din 2020. Acest lucru a dus la ruperea relațiilor dintre el și Donald Trump care a încurajat revolta de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, 2021, când protestatarii strigau în gura mare “spânzurarea lui Mike Pence. 

“Am să votez pe Kamala Harris și pe Tim Walz. Punc! Este important să înțelegem exact ce ni se oferă din partea cealaltă.” a spus fostul vicepreședinte Pence. Totodată acesta a subliniat faptul ca nu poate să-l voteze pe fostul sau partener Donald Trump care continuă să mintă și să spună ca trebuia ca Pence să nu țină cont de jurământul depus pentru apărarea Constituției și ca ar fi trebui să acționeze într-un mod care ar fi schimbat în mod ilegal rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020.  În plus acesta a mai spus ca nu poate sa abandoneze acești aliați ai SUA la nivel mondial, așa cum o face Trump, făcând referire la NATO și războiul din Ukraina. 


Comentarii