Asociatia "Miros de cer" si profiturile sale de milioane de euro

Florina Petcu se antreneaza pentru o noua competitie


Daca nu o cunosti, nici prin vis nu ti-ar trece ca te-ai afla fata in fata cu o luptatoare de kickboxing. Si nu una oarecare, ci vice-campioana mondiala la Muay Thai.
Sub chipul plapand, si zabetul fermecator si prietenesc al Florinei, se ascunde chipul unei luptatoare. O luptatoare nu doar in ringul sportiv ci si in cel din lumea teatrului sau filmului, unde aceasta, si-a castigat notorietatea, jucand alaturi de mari actori americani precum Judie Foster sau Danzel Washington.
Aflata weekendul trecut la Chicago actrita si luptatoarea de kickboxing, mi-a povestit in timp ce ne aflam la o plimbare pe malurile lacului Michigan, ca se pregateste intens pentru un nou concurs, care va avea loc in luna iulie in Orlando, Florida.
La New York, unde locuieste, aceasta se antreneaza intens sase zile pe saptamana, incercand sa-si intre cat mai bine in forma, dupa o intrerupere de cateva luni bune, de la ultima ei confruntare sportiva.
Ea urmeaza ca in toamna sa participe la o alta competitie, de data aceasta una internationala, care va avea loc in Coreea, si unde va reprezenta Statele Unite.
Anul trecut, dupa ce a castigat campionatul nord american de Muay Thai, Florina, a fost selectionata in echipa care a reprezentat America la mondialele din Thailanda. Ea a reusit sa ajunga in finala unde a fost invinsa destul de greu de catre o luptatoare din Rusia.
In plan actoricesc, ea, se pregateste pentru un proiect de televiziune, despre care insa nu a dorit sa dezvalui prea multe informatii, urmand sa ofere mai multe detalii la momentul oportun.

Cititi si :

http://rousa.blogspot.com/2007/12/florina-petcu-castigatoarea-locului-doi.html

http://rousa.blogspot.com/2007/10/o-romanca-campioana-in-america.html

Comentarii