Florina Petcu castigatoarea locului doi la modialele de kick boxing din Thailanda

Florina Petcu o actrita luptatoare alaturi de team USA kick boxing.

"Dupa meci toti veneau sa imi spuna ca eu de fapt am castigat, si ca sunt o inspiratie. Un domn din Germania de origine Romana, mi-a spus ca l-am facut mandru sa fie roman, aceasta este mai important pentru mine decat o medalie, faptul ca am inspirat niste oameni" Florina Petcu

Actrita Florina Petcu dovedeste faptul ca romancele nu sunt doar foarte frumoase si talentate, dar sunt si foarte puternice. Dupa ce a castigat campionatul nord american de Muaythai, Florina a fost selectionata in Team USA pentru a reprezenta Statele Unite la cel mai mare campionat mondial de profil, din Thailanda, desfasurat in Fashion Island Mall, in Bangkok. La campionatul desfasurat in perioada, 26 noiembrie - 5 decembrie, au participat aproximativ 100 de tari si peste 2,000 de sportivi.
Florina a participat la categoria 51 de kilograme, fiind una dintre cele 3 reprezentante ale Statelor Unite, participante la aceasta competitie. Aceasta a reusit sa se califice in finala, reusind sa le invinga pe reprezentantele Turciei, respectiv Africi de Sud. In marea finala Florina a avut ca si adversara o luptatoare din Rusia. Dupa patru runde meciul a fost adjudecat de rusoaica, romancei noastre revenindu-i locul al doilea si medalia de argint. Aceasta a fost de altfel cea mai buna performanta individuala, obtinuta de echipa Statelor Unite, celelalte doua reprezentante luand doua medalii de bronz, baietii ne reusind sa castige nici o medalie.
Din declaratiile Florinei, Romania a avut si ea un reprezentant, Adrian Mare, care a reusit sa cucereasca o medalie de bronz.
Va reamintesc ca Florina locuieste de 10 ani la New York si practica acest sport din pasiune in timpul ei liber, adevarata ei profesie fiind actoria. Ea este binecunoscuta din celebrul film american Inside Man (Omul din interior), unde a jucat alaturi de actori renumiti, precum: Denzel Washington sau Judie Foster.

Chiar daca mi-a spus ca are picioarele vinete, gleznele umflate si pe deasupra si o raceala, Florina avea ceeasi voce si atitudine plina de viata, dar va las sa ascultati o declaratie in exclusivitate, chiar din Thailanda, cu romanca noastra, cu scuzele de rigoare pentru calitatea sunetului, deoarece convorbirea fiind efectuata cu un telefon mobil, reportofonul a inregistrat si bruiajele.
Felicitari pentru aceasta excelenta performanta si te asteptam cu drag sa revi inapoi in America.






ifmamuaythai

Citeste si articolul
Florina Petcu campioana WKA Muay Thai USA, decembrie, 2009

Florina Petcu se antreneaza-pentru o noua competitie

Comentarii

Anonim a spus…
frumoasa da' periculoasa!
nu ?
:))
Anonim a spus…
periculoasa, pentru cei periculosi...