Vladimir Pustan reactioneaza la atacurile mizerabile ale lui Ioan Pop



Update 5 aprilie, 2014

COMUNICAT
Urmare a evenimentelor din ultima perioadã cu privire la PUSTAN IOAN,
Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal -
Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România,
întrunit în data de 3 aprilie 2014, precizeaza urmatoarele:

1. Demisia pastorului PUSTAN IOAN a fost depusa ulterior momentului în care s-a hotarât suspendarea temporara a acestuia din slujba de pastor, fapt pentru care decizia de suspendare din slujba este legitima, fiind stabilitã în unanimitate;

2. Motivul de baza care a determinat hotarârea suspendarii din slujba de pastor consta în abateri grave, repetate, de ordin moral si spiritual;

3. În baza unor probe noi si a prevederii din art. 40, alin.1 al Statutul Cultului Crestin Penticostal, Comitetul Executiv hotaraste înaintarea spre Consiliul Bisericesc a propunerii de revocare a lui PUSTAN IOAN din slujba de pastor al Cultului Crestin Penticostal.
CONDUCEREA CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL
 Un nou inceput de drum!




Update 22 Martie

COMUNICAT
În sedinta din 19 martie 2014,

Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal -
Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România,

conform prevederilor art. 39, alin.1, lit."b" si "d" din Statutul C.C.P. - B.D.A.R. (editia 2008) si art. 33, lit. "d" din Statutul slujitorului bisericii,

a hotarât suspendarea temporara a calitatii de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.
CONDUCEREA CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL
 Statutul Cultului PenticostalArt. 39. - (1) Calitatea de slujitor poate fi suspendată din următoarele motive:
a) încălcarea condiţiilor biblice care au stat la baza ordinării;
b) încălcarea angajamentului solemn de slujitor al bisericii;
c) abateri de la prevederilor prezentului statut;
d) abateri grave sau repetate de la conduita spirituală personală;
e) nerespectarea sistematică a atribuţiilor de slujire.


Art.33- Statutul slujitorului
Sancţiunile care pot fi aplicate pastorilor, după caz, sunt:
a) Atenţionare verbală, din partea preşedintelui Comunităţii Regionale;
b) Mustrare scrisă, din partea Comitetului Comunităţii Regionale;
c) Avertizare scrisă, din partea Comitetului Executiv;
d) Suspendarea temporară a calităţii de slujitor, de către Comitetul Executiv;
e) Revocarea din slujbă, de către Consiliul Bisericesc.

Concret, ce o fi incalcat oare? Ce fel de abateri grave si repetate a savarsit? Cultul penticostal ar trebui sa dea explicatii mai detaliate!  Ca si-a facut cruce, ca a predicat peste tot pe unde a fost invitat fara sa tina cont de orientarea religioasa? A devenit prea popular, apreciat si renumit iar asta deranjeaza liderii?!


Update 19 martie, 2014:
Din cauza divergentelor se pare ca pastorul Pustan ar fi abandonat zilele acestea cultul penticostal. Vorba lui "Dumnezeu nu ii mantuie pe oameni dupa apartenenta la un cult sau altul"!

Pastorul Vladimir Pustan, unul dintre cei mai populari pastori neoprotestanti, a facut public de curand un comunicat de presa in care deplange atacurile defaimatoare si mincinoase la adresa sa, facute de Ioan Pop (a.k.a John Pop de la Cluj Napoca-Rev. Ioan Pop, Religious life & rights observer in Romania).  Acesta ataca in mod frecvent liderii bisericilor neoprotestante, ortodoxe si catolice atat din Romania cat si din diaspora.


 Din spusele celor care il cunosc personal, Ioan Pop are problema grave comportamentale si tulburari mentale, pretinzand ca detine diferite functii religioase, dar si consultant FBI, sau al Departamentului de Stat American si alte asemenea functii fictive. O serie din tinta atacurilor sale sunt facute cu scopul de a obtine foloase materiale si financiare, cei care au refuzat sa mai ii trimita bani in trecut fiind nu de putine ori atacati prin mesaje calomnioase si mincinoase trimise prin email sau postate pe diferite situri, atat sub semnatura sa cat si a unor altor nume fictive pe care le utilizeaza.
 Comunicat de presa
"De mai bine de un an de zile sunt împreună cu familia și cu Fundația Cireșarii ținta unor atacuri calomnioase, care vor să distrugă viața mea personală și a familiei mele, precum și lucrarea pe care o facem de ani de zile spre beneficiul credincioșilor români.

.Punctul culminant al acestor acuze au fost scrisorile pe care numitul Ioan Pop, cunoscut ca un om fără discernământ și care este folosit de multă vreme în a ataca slujitorii evanghelici, le-a postat pe conturile personale de socializare împrăștiindu-le în toată lumea. Deși mi-a promis drept la replică – pe care i l-am și trimis imediat – nu l-a publicat, nedându-mi posibilitatea să mă apar. Din contră, astăzi postând o falsă şi nereală situaţie a averii mele personale, continuând acelaşi scop iniţial.

.Toate acuzațiile menționate în acele articole sunt false, părtinitoare și generatoare de confuzie.

.Familia, colegii din Fundația Cireșarii precum și Biserica îmi sunt alături în aceste momente dificile.

.Vă mulțumim pentru sprijinul în rugăciune!"
.
 Președinte, Vladimir Pustan       Vicepreședinte, Florin Ianovici
 Vicepreședinte, Ciprian Sabău      Secretar general, Daniel-Silviu Coste

sursa: salmin.com

Comentarii

John I. a spus…
DREPT LA REPLICA

IN EGALA MASURA, D-LE PRESEDINTE AL ASOCIATIEI JURNALISTILOR ROMANI DIN SUA, TREBUIE SA PUBLICATI SI DREPTUL MEU LA REPLICA SI MATERIALELE INCRIMINATE IN COMUNICATUL PUBLICAT DE D-VOASTRA.

Starul Penticostal Vladimir I. Pustan recidiveaza, este judecat pentru un adulter savirsit cu secretara Fundatiei Misionare Penticostale CIRESARII Beius!!

Doua sedinte recente, consecutive, ale Conducerii si Comitetului Comunitatii Reg. Penticostale Bihor au judecat si constatat gravitatea noului act de adulter savirsit de episcopul penticostal Vladmir I. Pustan, cu Adriana Niță, secretara Fundatiei CIRESARII Beius. Adriana Niță nu neaga acuzatiile, singurul ei raspuns, pe care il repeta la nesfirsit, este NO COMENT!

Aventurile amoroase extra-conjugale, pacate extrem de grave, savirsite de episcopul penticostal Vladimir I. Pustan ne-au fost relatate de catre doi pastori de mare probitate, iar investigatiile noastre au condus la aceleasi concluzii.
Desi in trecut pastorul Vladimir I. Pustan a mai avut o relatie extra-conjugala cu o alta colaboratoare apropiata, cu Alina Duma - pe care a trimis-o apoi departe de Beius, la sediul din Cluj-Floresti a Fundatiei CIRESARII, ca sa scape de gura sotiei sale, starul si 'armasarul' penticostal bihorean nu s-a cumintit.
Aflat adeseori departe de caminul conjugal, in deplasari indelungate, inconjurat de tineri si tinere frumoase si apetisante, virilul pastor ecumenic Vladi I. Pustan s-a infruptat din nou din "ciresi" care inflorisera pentru un alt barbat, fiind surprins, de colaboratorii sai apropiati, in pat cu secretara sa, Adriana Niță, intr-un hotel din judetul Constanta, in timpul unui turneu misionar! Nici pastorul Florin Ianovici nu este strain de plasarea tinerei secretare Adriana Niță in stafful din Beius al mega-starului catolico-penticostal.
Comitetul Com. Regionale Penticostale Bihor a judecat faradelegile acestea in doua sedinte consecutive, in lunile ianuarie si februarie a,c, si in ciuda partinirii aratate de episcopul Nelu Moldovan, ceilalti episcopi, in frunte cu Liviu Apolzan si Ilie Jolta, au cerut caterisirea si excluderea pastorului Vladimiri I. Pustan din rindurile clerului si membrilor Cultului Penticostal.
Ca o ultima repliere, adulterinul infocat, Vladi I. Pustan, a promis ca il va aduce la Beius, ca pastor, pe capelanul Iulian Costea, de la Centrul Crestin Church of God din Oradea.
Episcopul Superior al Cultului, Pavel Rivis Tipei, a respins saptamina aceasta recursul facut de pastorul Vladimir I. Pustan, avindu-l drept avocat pe compromisul episcop Nelu I. Moldovan. Doi dintre fii presedintelui P.R.Tipei se ospateaza si ei din dolarii de pe masa Fundatiei CIRESARII.
Sedinta Consiliului Bisericesc al Cultului Penticostal, de saptamina viitoare, trebuie sa ratifice decizia C.R.P. Oradea si sa introneze disciplina si moralitatea crestina penticostala pentru toti clericii Cultului apostolic din Romania. Altfel se vor rasuci in morminte oasele apostolilor Pavel si Petru si un traznet din cer va mistui tabara prea-curvarilor.

Rev. Ioan Pop, Fondator al Com. Reg. Penticostale Cluj
Religious life & rights observer in Romania
Telefon +40721.734.111
naboth a spus…
Apoi cred ca o sa-mi fac si eu cruce ca ciresarul ista nepereche! Dar mai astept o lecuta, poate publicati si replica lui revernd pustan vlad.
Anonim a spus…
Daca aceste lucruri despre fratele Pustan, sunt adevarate... repet DACA! Atunci Satana s-a urcat din Sheol in Cires si face prapad intre capre! Ca de ar fi oi s-ar purta altfel. Chia incepusem sa-l apreciez pe Pustan. DACA e lup imbracat in haine de oaie, inseamna ca hainele moderne de oaie - locuite de lupi sunt mai bine ticluite ca niciodata!
Anonim a spus…
Eu zic ca aici e nevoie de un control DNA,care sunt sigur ca e pe drum, si aici nu ma refer la adulter.
Davidescu Daniel a spus…
Frate Rev Ionescu, daca sunt atat de reale imformatiile dumneavoastra, cum se face ca sunteti singurul de pe tot internetul care le posteaza?
Parerea mea obiectiva si impartiala este acea ca dumneavoastra v-ati indepartat de Dumnezeu si aveti inima plina de invidie si calomnie si aruncati cu sageti in stanga si in dreapta.
Anonim a spus…
Am mai vazut atacuri murdare, dar parca asta le intrece pe toate. Cred ca pop ioan asta ar trebui internat urgent la nebuni....
Anonim a spus…
articol scris fara discernamant si cunostinta de cauza. ioan pop asta consuma oxigen degeaba, n-are loc printe pamanteni si si-l face cu barfe
marius a spus…
DOMNULE POP,
Ati incercat cu antidepresive?
Sau poate cu substante halucinogene?sa-ti fie rusine.
Anonim a spus…
...ce sa mai vorbesc,asa este pe pamant,....Mare este Dumnezeu... astept finalul,....
Anonim a spus…
Dupa modul de exprimare "fratele" Rev. Ioan Pop nu da dovada ca ar fi Copil al lui Dumnezeu.

Poate acest frate uita ca in curand vom pleca Acasa, fiecare in Casa lui :).

E incredibil cum se folosesc oamenii de Dumnezeu, parca ar fi papusa lor.

Cred sincer ca e doar un atac esuat al unui servitor intunecat si atat :).

Frate Vladimir, ne rugam sa aveti putere sa treceti peste rautatile unor umbre care nu merita efortul de a fi bagati in seama.

Fiecare scoate din inima lui ce are.

Nu da Dumnezeu incercari mai mari decat putem duce, si in plus intotdeauna ne da dublu de putere. :)

Si inca ceva: cand nu mai putem noi, poate El.
Unknown a spus…
Trist este ca unii oameni chiar il cred...cititi ce spune domnul pop si despre el(domnul John mai nou),cum ca este angajat FBI si ca lucreaza la Departamentul de Stat al SUA...de fapt suntem asa de intoxicati cu barfele de la televizor ca am ajuns sa credem orice..."Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit. (Mat.12:36)...Domnul sa aiba mila !
Anonim a spus…
Domnul Pop, poate va rugati Domnului sa va ierte toate minciunile care le scrieti!!! dupa cum citesc tot ce scrieti se pare ca sunteti slujitotul Satanei. Mi-e mila de oamenii care va asculta si o sa ma rog pt ei, ii manipulati cum doriti, dar pacat ca nu va merge cu toti, nu.i asa??? uite ca nu toti suntem incuiati la minte!!!
PS: Frate Vladimir, nu puneti la inima ce scrie acest slujitor al Satanei. Domnul sa va intareasca si sa va protejeze!!! aveti credinta ca Domnul rezolva orice problema si nimiceste pe cel rau!
Unknown a spus…
extraordinar de tare poate fi un om cu boli cardiace diabet in nustiu ce grad alte probleme de sanatate si cu o constitutie nu chiar adonisiaca
ce mizerii
cum poti dormi d-le oricine ai fi debitind asemenea aberatii?
cum poate scoate fr vladimir pustan asemenea predici cum poate aduce asa belsug de har si cum poate sa ne faca sa fugim uitind de toate problemele la casele sau locurile unde predica?
cum poate sa aduca atitia oameni la cruce cum poate sa ne faca sa ne caim si sa varsam siroaie de lacrimi la predica sa?
oare asa sunt duhurile de preacurvie?
sa aduca pace si extaz spiritual?
d le popa duhu sau cum te keama opreste-te pina nu ti se arata sabia divina
cu EL marele Creator nu te joci
Cu Dumnezeu nu ai alta sansa decit cainta sau capul sub sabia-i tare
Unknown a spus…
Ioane ai dat cu bata in balts..!!!!
Anonim a spus…
bolnaviii psihic se ocupa de astfel de minciuni cei sanatosi se ocupa de evanghelie, vremea sfarsitului frate pe frate se da la moarte. nelu pop nu este la primaa fabulatie, a mai fabulat si la adresa altor persoane.este un om pe care la ingaduit dumnezeu in ratacirea mintii lui blestemate
Anonim a spus…
ma Iuane ma ce e ma cu tine...mare fauritor de imaginati esti ...faci num arau ma...nu ce cred ca esci agent fbi dor ce lauz daca cear esci da detali si arata-t legitimatia...si cear daca ai fi ..esti un mare scormonitor de lucruri ne adevarate...iti recomand sa te pocaiesti da urgent..poate mai ai ceva sanse altfel iadu-i a tau
Ioan Basa, Prezbiter a spus…
Este f.trist, frate Pustan, ca atat dumneavoastra cat si familia dumneavoastra, treceti prin astfel de incercari dificile.
Totusi, in mesajele acelea postate pe internet, (care vorbesc despre dumneavoastra), se dau nume concrete de frati bine cunoscuti in biserica, despre care se spune ca: "episcopii, in frunte cu Liviu Apolzan si Ilie Jolta, au cerut caterisirea si excluderea pastorului Vladimiri I. Pustan din rindurile clerului si membrilor Cultului Penticostal".
Ne-am bucura daca dezmintirea acestor calomnii ar face-o fratii din conducerea Comitetului Com. Regionale Penticostale Bihor, si nu dumneavoastra. Acest lucru ar dovedi ca dumneavoastra spuneti adevarul, iar pastorul Ioan Pop este gresit in afirmatiile domniei sale.
Apropo! Ati auzit de ex-pastorul pedofil Ionica Buia ?
Cu respect,
Ioan Basa, rob si preot al lui Isus Hristos.
nicu a spus…
D-le John sau Ion incercati si la Gadea la antena ca tare bine va asemanati,daca te-ai uita mai mult in biblie nu la toate prostiile de la tv pe care le postezi pe facebook altfel te-ai comporta.Da ce sa faci
fiecare da ce are, V Pustan aduce oameni la D-zeu, d-ta te ocupi cu minciuni ca vad ca altceva nu stii.
Anonim a spus…
vai vai vai...
Anonim a spus…
Alo....Sa vina SMURDUL că .Pop ioan a suferit un atac cerebral lasand in urma aceste dejectii culmea...tinute in cap si scoase pe gura.
Anonim a spus…
Si de unde aveti dovada? Cum puteti sa il atacati in felul acesta ! Nu va e frica de Dumnezeu niciun pic. Stiti ce cred eu , sunteti gelosi ca nu puteti fi ca el !Dar stiti cum a devenit astfel , rugandu-se si inchinandu-se lui Dumnezeu ! Sa va fie rusine !!!
Anonim a spus…
Cum poate acest Ioan sa debiteze asa lucruri! Aveti dovada cumva? Numai din prediciile fratelui Pustan vezi cat de mult lucreaza Domnul prin el!
Stiti cum e? ... Altii se chinuie sa aduca persoane catre Dumnezeu , si altii n-au altceva ce sa faca decat sa posteze numai minciuni! Sa nu uitati toti care credeti aceste lucruri , ca Dumnezeu exista ., si va vede!
Unknown a spus…
Domnul sa dea biruinta in ispite. Aveti grija ca cei ce se ating de copii Domnului se ating de lumina ochilor lui Dumnezeu.<< Veti fi urati de toti din pricina Numelui Meu>> Domnul va scoate la lumina adevarul.
Anonim a spus…
Frate Vladimir,Domnul sa va intareasca sa iesiti biruitor din aceasta cursa intinsa de diavol.Sunteti comandant in prima linie de front,dupa cum stim prea bine acestia sunt vizati primii,ca apoi sa loveasca mai usor in ceilalti.Da intradevar diavolul este foarte furios mai ales acum cind dumneavoatra cu armata v-ati propus sa-i treceeti frontiereaD pentru a recupera pe cei dragi ai nostrii ,soti ,copii,parinti,prieteni.Dar in fruntea noastra si si in noi e Cel mai tare,cu EL suntem armata cea mai tare si iesim biruitori.Noi chiar daca suntem departe suntem cu voi in duhul si va sustinem.Va iubim,si va ascultam cu drag in fiecare duminica.Domnul nostru de atitea ori ne-a ridicat prin dumneavoastra ,pentru aceasta ii multumim si dorim sa izbaveasca pe unsul Sau.Si daca cumva citeste acestea si fratele Ioan ii spun ca sa nu se trezeasca ca lupta impotriva Lui Dumnezeu,si mai rau este daca face aceasta constient,intelege ce vreau sa spun,adica sa fereasca Dumnezeu nu fie un sol al celui rau infiltrat in bierici pentru asi atinge scopurile diabolice,vaaai de astfel d oameni,mare minie de la Dumnezeu isi atrag.Domnul sa ne
telepciunea si puterea de a zidi,nu a darima.Domnul sa fie cu noi toti.Amin.
simona balabescu a spus…
si chiar de ar cadea,dintr odata,unul din voi... sa l ridicati cu duhul blandetii,mai ales ca cei mai mari spiritual, au si ispitele cele mai mari(inversunate).Avandu se in vedere si cat a lucrat de jertfitor pt Domnul,dar,oricum,nu poate un asemenea authentic slujitor sa cada atat de perpetuu,insistent,si vulgar,si repetat.Dumnezeu ii iubeste ca si noi,chiar de ar fi cazut,ii ridica.Continuati va slujba ,netulburat,ca aveti destul de ars pt El,nu pt subversive atacuri deturnat,pe ultima 100 de m spre Imparatie
Anonim a spus…
Este adevarat ca Vladimir Pustan nu mai este pastor? Ca i s-a retras legitimatia de catre cult?
Papa Pius a spus…
Da, cultul penticostal i-a confiscat buletinul, nu mai poate predica!
euiacob1 a spus…
Numele dumneavoastra nu este de "POP" ci sunteti un fiu al satanei.
... Mai sunt locuri la socola la Iasi acolo puteti spune minciuni cui vreti! pocaitiva cat mai aveti timp.
Domnul sa va mustre!
1eu a spus…
Frate Pustan, nu trebuie sa va alarmati pentru faptul ca nu vi s-a dat dreptul la replica. Daca sunteti curat si nevinovat de aceste fapte de care sunteti acuzat si il aveti pe Dumnezeu de partea dv., nu cred ca este cazul sa va temeti. Dumnezeu are burinta, lasati-L pe El sa lupte pentru dv.
Si mai este o problema. Faptul ca petreceti foarte mult timp cu grupul"Ciresarii"( care este compus din persoane tinere printre care si fete), conduce la o cunoastere, prietenie, relatie automata intre componentii grupului si intr-adevar exista acest risc de comitere adulter. Si acum nu va acuz, doar ca asa vad eu lucrurile.
Poate asa v-a indemnat Dumnezeu, sa compuneti un grup de cantareti cu care sa mergeti in misiune, dar dupa parerea mea , puteati sa mergeti si singur.
Acest eveniment din viata dv. seamana foarte bine cu o lovitura puternica din partea Satanei, dar ar putea reprezenta pe de alta parte si un adevar pentru vremea in care traim....vremea din urma!
Constientizez faptul ca oricine poate cadea , daca nu vegheaza.
1eu a spus…
Asa cum v-ati prezentat si ati lasat sa se vada , sunteti omul dintr-o bucata. Si daca ar fi adevarat ce se spune despre dv., va vad omul care ar recunoaste in public acest lucru. Cunoscute fiindu-va urmarile.
silviu a spus…
daca ianovici este vicepresedinte,e clar,mai e si mason,si ai clar
Anonim a spus…
Nelu Pop??? Ma mir cum de sunt unii care se intreaba cine este.Il cunosc de peste 30 de ani,din regimul lui Ceausescu.Era ordinat in slujba duhovniceasca,dar el lucra in slujba diavolului,era informatorul securitatii.Poza in aparatorul credinciosilor,lupta ptr drepturile lor,avea o camera video,nelipsita de langa el,cu care filma ,apoi prezenta caseta la securitate.El personal a marturisit,din cauza constiintei care il apasa,ca orice biserica se construia,se modifica el filma si turna la securitate.Cand o delegatie a ambasadei Americane din Bucuresti s-a deplasat la biserica din Bistrita,acest Pop a fost prezent la filmare.Pacatele facute in ascuns,au iesit la lumina dupa revolutie,marturisirea vad ca nu l-a ajutat si s-a inbolnavit psihic.Dovada sunt cele doua casnicii esuate,sotiile lui marturisind ca este un om bolnav imposibil de trait cu el.Are nevoie de un centru psihiatric,poate asa nu va mai face rau semenilor lui.In dreptul lui nu mai este vorba de credinta,sau apartenenta la vreo confesiune,este un om ratat,plin de cosmare si tare mi-e frica sa nu sfarseasca ,ca si Iuda. Ady
Anonim a spus…
este foarte rau ca mai mari nostri,desi au trecut atitea saptamini decind aceste mizerii au fost plubicate nu spun nimic. Oare nu ar fi trebuit sa opreasca aceste multe semne de intrebarre care se pun cu privirela fr. Pustan
Anonim a spus…
Antrebare de unde are vladimir simboluri jezuite alberto rivera v a explica
Anonim a spus…
Fratilor nu vedeti ca si inbracamintea il da de gol ca este catolic? Uitativa la gulerul camasii.dar sa va mai spun ceva:eram in Italia intro biserica penticostalain octombrie2012 unde printre altele a spus citez:va veni timpul cind bisericile vor fi la 100km una de alta si atunci putem sa ne impartasim la catolici a mai spus ca postul este de trei feluri si putem sa il tinem pe care vrem:fara mincare si fara apa,fara mincare dar cu apa sau postul de dulce.Va rog sa ma credeti pentru ca am foarte multi martori se adunase de prin toate bisericile dinprejur pentru ca nui asa a venit prea slavitul pustan cu p mic.Biserica este Filadelfia Mansue(tv)si mam mirat foarte mult pentru ca numai nu a fost aplaudat de catre Livanu Marius si de ceilalti conducatori si nu a fost corectat nici pe loc nici dupa aceea.Traim zilele din urma cind oamenii fie ei diaconi prezbiteri sau pastori,cei mai multi isi pierd mintuirea din cauza banilor mindriei imoralitatii apostaziei.Fie ca DOMNUL DUMNEZEU sai trezeasca la realitate ca sa nu isi piarda mintuirea.DOMNUL sa va binecuvinteze pe toti si ma rog pentru cei ce sunt adevarati slujitori ca DOMNUL sa le dea multa pace sanatate si sa ii imbrace cu indoita putere de la DUHUL SFINT SI CU MULTA CREDINTA.
Anonim a spus…
Boala aceasta se numeste schizofrenia paranoica si a inceput sa apara de vreo 2-3 ani la multi crestini care nu au nici o legatura cu D-zeu conform 2 Tesaloniceni 2:11,12. Cel mai bun loc ptr acestia este la cruce sau la ospiciu..... Imi pare rau dar asta este cat se poate real, am avut cativa la consiliere, insa au depasit puterea acestui serviciu.

Unknown a spus…
...amintiti-va ca fariseii , carturarii si mai marii bisericii lau rastignit pe Domul Isus!!! Domnul sa va intareasca Frate Pustan!! Va suntem altaturi!
Marian Petruta a spus…
Comentariile anonime ale unor oi ratacite din turma neoprotestanta arata superficialitatea in gandire si cunoastere, atacand pe pastorul Pustan doar ca are nu stiu ce fel de imbracaminte. Penibili mai puteti fi fratilor! Daca tot carcotiti pe la colturi macar nu va ascundeti sub anonimate, daca va ascundeti de lume poate ar trebui sa va amintiti ca nu va puteti ascunde de cel ce vede si aude totul....
Anonim a spus…
RUSINEEEEEEEEEEE sa va fie la toti cei rai intentionati si dece nu sa va pedepsesca DUMNEZEU pentru toate minciuniile voastre.Rev.Ioan Popa dute inpuscate sa scapi societatea de un GUNOI CA TINE.
Anonim a spus…
Ma mira mult cata rabdare are Dumnezeu cu omul.Acest Ion Pop nu are nimic cu frica de Dumnezeu.Nu este membru la nici o biserica din Cluj, demult a parasit calea pocaintei,iar in afara de a umbla cu tot felul de minciuni nu are alta ocupatie.
Anonim a spus…
Domunle Pop nu dati dovada nici de dragoste nici de intelepciune prin ceea ce ati generat. Daca ati avea dragoste ati acoperii totul chiar daca ar fi adevarat, de fapt deavolul se foloseste si el de cine poate si de persoana dumneavoastra poate.
Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc personal ca de altfel poate as fi fost tentat sa cred ce ati scris asa ca sunt foarte linistit. Ciudat este ca tot cel cu barne in ambii ochi vrea sa scoata paiele din ochii fostilor sai confrati. Dar nu paiele din ochi ci ochii. Nu e de vina Pustan, nici Gog,nici ceilalati lideri in care ati tras pana acum ca n-ati ajuns si dumneavoastra un lider influent in miscarea Pentecostala nu ei sunt de vina ca v-ati pierdut credibilitatea in fata celor care va cunosc si a familieI. Ma intreb domnule Pop cine va Irma? In cine veti mai arunca cu noroi?Sub buze zu venin de aspida gura le este plina de blestem si amaraciune. Chiar daca nu va-as fi cunoscut modul in care ati scris dovedeste ca nu sunteti un om duhovnicesc sau un Om.
Anonim a spus…
Daca fratii din conducerea cultului pentecostal I-au luat dreptul De a mai predica
Fratelui Pustan , oare au avut dansii dovezi credibile or s-au luat doar dupa spusele unui om bolnav mintal, asa dupa cum vad ca il caracterizati cu totii.
Anonim a spus…
Nu cred nimic din ce spune acest om,ar trebui sa-i fie rusine daca de fratele Pustan spune minciuni care e un om pocait intadevar,atunci ce sa m-ai spunem de noi oamenii de rand,care nu facem ceea ce face fratele Pustan pe cere nu il intrece nimeni la predicat.pocaieste-te IOAN POP,ca vine Domnul si tu te ocupi cu lucruri care nu te privesc.
Anonim a spus…
daca ati privi drept in sus si cu adevarat ati fi preocupati de faptul ca nu toti vom ajunge acolo sus , nu ar mai fi loc de barfe, calomnii , minciuni, ....etc.
1 Ioan 4:20-21
Anonim a spus…
Fr.Pustan va iubim ,va sustinem!!Domnul Isus sa va intareasca...nu ma mir deloc de ce se intampla...era de asteptat!!!!Satana turba ..atata Lucrare ,atata binecuvantare!!Era ciudat...foarte ciudat daca Satana ar fi tacut din gura,daca ar fi stat linistit!!Nu ma mir deloc..Satana loveste doar in Copii Domnului..Un om dupa descrierea, Uneltei Diavolului,nu ar putea sa aduca atata bucurie,atata pocainta,atata cainta in inima oamenilor!!Va iubim..iar cand nu se transmite pe net live biserica...simtim un mare gol in suflet!!o mare pierdere!!va scriu in numele mai multor frati care va urmaresc din departare...sunte-ti bucuria si Binecuvantarea noastra!!!
In legatura cu Dl.Ioan Pop nu pot decat atat sa spun in calitate de medic...ca invidia,rautatea si amaraciunea nu duc decat la Ulcer gastric,Comotii cerebrale,Infarct Miocardic,Moarte subita si Boli psihiatrice.Apropierea de Dumnezeu si pocainta ...aduc VIATA si FERICIRE!!Dvs stiti bine ca tot ce spune-ti nu e adevarat..noi va asteptam ca in curant sa va alaturati noua(VA ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE)si sa lucram impreuna spre largirea IMPARATIEI LUI DUMNEZEU.Suntem siguri ca Satan va lovi in continuare LUCRAREA DOMNULUI...este de asteptat!!Frate Pustan suntem langa Dvs..va iubim si nu ne intereseaza ce spun unii...noi simtim prezenta Domnului atunci cand Cuvantului Domnului este transmis prin Dvs!!Eu cred ceea ce simt..si ceea ce simt nu e o minciuna!!aici puteti asculta..marturia mea..ce a facut Domnul nostru pt viata mea!!
http://www.youtube.com/watch?v=px7HLuqBbHM

fiti binecuvantati..
dr.med.Mirela Coclea
Ioan a spus…
Comunicat oficial al conducerii Cultului Penticostal din Romania

Vladimir Pustan a fost SUSPENDAT!

În sedinta din 19 martie 2014, Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România, conform prevederilor art. 39, alin.1, lit.”b” si “d” din Statutul C.C.P. – B.D.A.R. (editia 2008) si art. 33, lit. “d” din Statutul slujitorului bisericii, a hotarât suspendarea temporara a calitatii de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.

CONDUCEREA CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL DIN ROMANIA

P.S. “Art. 39. – (1) Calitatea de slujitor poate fi suspendată din următoarele motive:
b) încălcarea angajamentului solemn de slujitor al bisericii
d) abateri grave sau repetate de la conduita spirituală personală;

Conform statutului slujitorului bisericii:
“Art. 33 Sancţiunile care pot fi aplicate pastorilor, după caz, sunt:
d) Suspendarea temporară a calităţii de slujitor, de către Comitetul Executiv al Cultului;”

http://crestintotal.ro/2014/03/21/comunicat-oficial-referitor-la-vladimir-pustan/
Anonim a spus…
trecand peste eventualul adevar,petrecut chiar in Anul acesta politico-cult-electoral important{putin ciudat}
....trist si nesimtit atac...un nume aparut din neant care vrea popularitate calcand in picioare pe un altul care a incercat sa faca ceva...si a reusit!
domnule nimeni{desi un soi de securist tot esti},
si de nicaieri,cine si ce te conduce, si cu ce drept lovesti un fiu al Tatalui,chiar cazut de-ar fi...sau vrei sa tulburi vederea Nevazutului? nu sti ca cea ce faci asuma riscuri mari?
incolo fratilor...centurile de siguranta in asteptarea verdictului pe care Dreptul Judecator i-l va da peste toata cacialmaua asta.
anonimus a spus…
Sunteti din nordul tarii romanesti...se simte...habotnic si ingust
Anonim a spus…
Domnule Ioan Pop sa va fie rusine pentru acuzattiole aduse fratelui Vladimir Pustan.
Ce exprimare josnica, cuvintele folosite sunt nedemne de un om care pretinde a fi slujitor al Domnului.
Nu uita ca Domnul stie totul si vei da socoteala pentru orice cuvant.
Anonim a spus…
asa au zis si de Petrica Hututui ca sa dat la o minora
Anonim a spus…
- Mai Nelu Pop e pocait sau filistean ?
- Mai Nelu Pop e asa de credibil in fata cultelor din Romania ?
- Mai cei din cultul penticostal se iau dupa niste vorbe scrise de un om oarecare ? poate bolnav.
- Atunci toti pocaiti suntem in mare pericol nu ?
- Pai noi pocaiti pe cine credem, pe fratele nostru , sau pe filisteni ?
- Cei ce au luat aceasta decizie fara sa cerceteze amanuntit ,poate si ei se vor trezi cu un anunţ la fel ca sunt calcatiri de porunca a 7 care zice sa nu preacurvesti, ei cum va veţi simti fratilor executorii , pastorii din comitet ?
- Cat despre anuntul de avere de mai sus putea sa treaca tot Beiusul pe lista aia FALSA...
RUSINE ca un om care slujeste dedicat lui ISUS nu lati cercetat, si nu iati dat dreptul la APARARE--rusine rusine rusine...
Elisei Dumitru a spus…
Nu va amagiti degeaba, Ioan Pop este doar instrumentul folosit si manipulat de altii din spatele lui. E o marioneta care joaca dupa cum este platit. Ar trebui cautati ceilalti "frati" penticostali care au fost deranjati de reputatia si popularitatea de care se bucura Vladimir Pustan. Conducerea cultului ar trebui sa iasa cu o declaratie publica in care sa prezinte exact dovezile pe baza carora au luat decizia pe care au luat-o!
Rev. George Sarcadi a spus…
Dominilor si Doamnelor, adinci condoleante, pentru caderea voastra atat de usor la o GLUMA de prost GUST al unui DESFRANAT acel ION POP, Frate PUSTAN D-zeu lupta pentru d-voastra,nu va cunosc personal, dar m-am hranit spiritual din HRANA pe care D-zeu a doto, o da, si ova da pentru sufletele famande. Frate PUSTAN nu luati taurul COMUNIST de coaren, ca se lupta D-zeu pentru d-voastra. D-zeu sa va intareasca, si GUNOIUL POP sa nu m-ai navigheze pe net este un carcotas nemantuit, un om de nimic, o pierde vara si iarna, pe d-voastra cititorilor vreau sa va echid ochii si mintea aceasta epava moarta ( caine mort ) a esit din BUFET si glont pe interent dupa muuuuultaaaaa bautura alcoholica. Nu va lasati amagiti de un SATANIST pe nume IOAN POP din CLUJ.
George Sarcadi a spus…
Cine D-ne isi m-ai pierde timpul cu un om de nimic IOAN POP din CLUJ, jegul ala, acel idivid nu l-a cunoscut pe D-zeu nici odata, TOTI cei ce vatu pirdut timp ascultand un om de nimic ca ION POP iertatima, condoleante sinteti MORTI in intuneric, Rugatil pe D-zue sa va ierte si sa va teziti. Cum stati la vorba cu toate gunoile sociale ?? A da da proverbul corect CINE SE ASEAMANA SE ADUNA, cel ce t-ai impact cu Hristos TREZESTETE si nu sta la masa fariseilor., Fr. PUSTAN nu te conuosc, da D-zeu sa te binecuvinteze pe d-tale si familia d-tale.
Anonim a spus…
Din pacate cei cu burtile mari din conducerea Cultului Penticostal au asteptat demult sa-l dea la o parte pe Vladimir Pustan.Au gasit momentul acum sa se alature si ei unui om plin de ura fiind partasi cu acesta. De aici incolo ne putem astepta oricare din noi sa fim vanduti de "mai marii norodului". Oricum... Domnul sa te binecuvinteze frate Pustan si sa te tina in picioare.
ion a spus…
Am citit comentariile si ca de obicei unii sunt pro altii contra celor expuse de catre john Poop.Ce nu inteleg, daca pastorul PUSTAN este nevinovat, atunci pe ce baza Cultul il suspenda.Acuzatiile grave aduse, cred ca au fost probate cu martori.I s-au adus la cunostinta pastoruluie faptele care il incrimineaza, dindu-i posibilitatea sa se apere.Prin reactia sa, de a-si da dimisia consider ca isi recunoaste vinovatia.Altfel si-ar fi vazut in continuare de treaba.Oricum pina nu faci foc, nu iese fum.UN cuvint in toata istoria asta, cred ca il are sotia pastorului. Pe de alta parte cred ca meritul, in ghilimele al lui Pop este acela ca a scirmat in rahat si a determinat pe acei din conducere sa ia masuri.Sincer imi doresc ca Pastorul Pustan,sa-l dea in judecata pe Poop pentru calomnie.Atunci si-ar proba nevinovatia.
Anonim a spus…
cit de greu e sa zidesti ceva si cit e de usor sa demolezi ce au zidit altii! cineva spunea ca prietenii tii faci tu dar dusmanii iiai din oficiu!D-zeu sa va intareasca fr.Pustan pe dv.si familia in aceasta grea incercare!
Anonim a spus…
CEL CE A SCRIS ASTFEL DE PROSTI TREBUIE SA FIE UNUL MAI MARE CA IUDA SI UNUL MAI URIT CA SATAN RUSINEEEEE
Anonim a spus…
Va rog sa publicati si dreptul la replica a fratelui Pustan. Frate Pustan,ne rugam ptr.dvs si familie.
Unknown a spus…
dl pop cred ca ai uitat sa iti iei pastilele sau ai scapat de la baietii veseli.Ce castigi daca denigrezi pe cineva,chiar numai atat te duce capul,crezi ca poti sa denigrezi oamenii fara un pic de rusine,vai pana unde poate sa mearga imaginatia unui om bolnav.Oameni buni nu mai raspundeti la provocari ca nu merita sa zabovim la astfel de lucruri,avem altceva de facut mult mai important.




Anonim a spus…
Dl pop am citit postarea dv.si nu mi se pare tare corecta,cred ca ati omos sa spuneti ca dv. ati fost Informator,ca nu stiti sa faceti altceva decat sa denigrati,ca nu vati putut face auzit numai daca vati legat de o persoana cunoscuta si ati gasi cu cale sa va faceti auzit.Sa nu spuneti la nimeni ca ati frecventat bisericile EVANGHELICE si ca ati fost si ordinat in slujba ca va denigrati singur .
Anonim a spus…
Sant un clujean si involuntar am auzit de acest Pop Ioan( rev,agent FBi,Doctor,functionar din Primarie...etc) .Am auzit multe relatari in care se prezinta sub multe functii importante pentru a pacalii diferiti oameni...in unele cazuri chiar oameni internati in spital si sub pretextul ca ii ajuta cu medicamente ...au ramas bietii oameni cu banii luati.Pop Ioan este un absolvent al unei facultati de prestigiu din Cluj -cu alte cuvinte nu e un om prost.De altfel multi bolnavi de schizofrenie sunt absolventi de facultate...La Pop Ioan aceasta boala sa declansat in jurul virstei de 30 ani,acum avind mai bine de 50 de ani.Este fostul sot al sorei noastre Piri...Acest om nu a muncit niciodata,este intretinut de cei doi copii ai acestuia...Traieste intr-o garsoniera mizerabila in cartierul Marasti.In concluzie domnul Pop Ioan nu se preface..el chiar este bolnav.
Anonim a spus…
Cred ca intre penticostalii romani sunt doua grupari, una conservatoare, care de regula izoleaza comunitatea, si una neopenticostala, mai deschisa. Aceasta din urma I se potriveste mai bine fratelui Pustan. Nici intr-un caz sa nu faca cum doresc adversarii lui, sa plece la baptisti sau carismatici. In general nu imi plac divizarile dar daca cele doua tendinte se impaca atat de greu mai bine separare. Eu personal m-as face membru in biserica noua a fratelui Pustan. Poate ni se alatura si fratele Petrica Hututui. Iar biserica noastra se poate numi "Biserica pacatosilor", ca doar asta suntem toti. Cred ca forma clasica de penticostalism se va potrivi tot mai putin copiilor nostrii pe care totusi trebuie sa ii crestem pe langa biserica, o biserica mai potrivita la,vremurile ce vin.
Anonim a spus…
Fr. Ianovici mason? Mãi silviu, mai lasã net- ul, nu mai citi toate prostiile. Mai fã o pauzå. S-ar putea face şi capul tãu mason... nu-i o glumã.
Dan a spus…
Nu stiu de ce dupa atitia ani nu s-a aflat cine este acest Ioan Pop si de ce se publica fara sa se verifice tot ce trimite omul asta.El se hraneste din aceste calomnii pentru ca e o unealta a satanei.Si-a vindut sufletul de pe vremea tineretii lui, colaborind cu securitatea .A avut un moment de pocainta in care si-a recunoscut colaborarea in fata bisricii si a plins dar se pare ca n-a rezistat prea mult .Intrebati frati si surori din Cluj din bisericile penticostale, generatia a doua il cunoaste foarte bine.Pacat ca toate calomniile astea ajung la oameni in SUA care nu-l cunosc si dau crezare la tot ce se publica.D-zeu sa se indure de sufletul lui pentru ca e pierdut .Cel rau se foloseste de el sa distruga familii, si biserici.
Mircea B. a spus…
Mircea B.

Am cunoscut indeaproape multe lovituri sub centura, pline de lasitate, date liderilor crestini adevarati din diferite culte neoprotestante atat inainte cat si dupa'89.
Pe vremea comunismului securistii loveau in lideri prin conducatorii cultelor, fortati prin varii motive.
Acum conducatorii cultelor de ce nu-si apara liderii improscati cu Ion Pop-escuri ?
Comunismul nu a iesit inca din natia romana.
Deranjeaza in continuare pe cei de "sus" unitatea in credinta, unitatea in Dumnezeu.
Fratii Vladimir Pustan in primul rand si Florin Ianovici sunt improscati cu murdarii, pentru ceva ce pericliteaza multe scaune cultice si anume "ruperea gardurilor cultice"- miscarea CIRESARII.
Chiar daca nu sunt penticostal sunt pentru vestirea si convertirea oamenilor pacatosi, nu la un cult, ci la Hristos.
ADEVARUL nu are nevoie de aparare!
Mircea B. a spus…
Mircea B.

Am cunoscut indeaproape multe lovituri sub centura, pline de lasitate, date liderilor crestini adevarati din diferite culte neoprotestante atat inainte cat si dupa'89.
Pe vremea comunismului securistii loveau in lideri prin conducatorii cultelor, fortati prin varii motive.
Acum conducatorii cultelor de ce nu-si apara liderii improscati cu Ion Pop-escuri ?
Comunismul nu a iesit inca din natia romana.
Deranjeaza in continuare pe cei de "sus" unitatea in credinta, unitatea in Dumnezeu.
Fratii Vladimir Pustan in primul rand si Florin Ianovici sunt improscati cu murdarii, pentru ceva ce pericliteaza multe scaune cultice si anume "ruperea gardurilor cultice"- miscarea CIRESARII.
Chiar daca nu sunt penticostal sunt pentru vestirea si convertirea oamenilor pacatosi, nu la un cult, ci la Hristos.
ADEVARUL nu are nevoie de aparare!
tiberiu a spus…
Este incredibil cum un om normal poate sa emită asemenea acuzații fără sa aducă și probe! CUM VA PERMITEȚI DOMNULE POP SA FACEȚI ASEMENEA ACUZAȚII, CINE SUNTEȚI DVS CA SA VORBIȚI DESPRE UN MONUMENT AL CREȘTINISMULUI MODERN? Nu va e frica de Dumnezeu, s.ar putea sa va trazneasca și sa nu mai apucați ziua de mâine.... Dar cred ca e adevărat ce spun cei care va cunosc de zeci de ani..anume ca SUNTEȚI UN BOLNAV MINTAL IREMEDIABIL. Dacă erau adevărate acuzele dvs apăreau pe net din mai multe surse...ca doar nu sunteți dvs buricul pământului și aveți exclusivitate pe știrea asta. Păcat ca cei din conducerea cultului vă dau crezare sau...mai rău...doar se folosesc de dvs ca sa își arate ura și invidia pt popularitatea fratelui Pustan. Fiți tare frate Pustan.....oameni ca pop asta vor trece ca floarea ierbii....
Anonim a spus…
Sa nu vorbim, inainte de a vedea care este adevarul, fratele Pustan sa-si dovedeasca nevinovatia lui daca este acuzat si daca nu are dovezi atuni sa plateasca ce a patit fratele nostrum David, Dumnezeu ia facut cunoscut adulterul pe paginile Sfintei Scripturi ce este asa de greu sa o recunoasca daca a pacatuit dar este in gena noastra de romini sa fi hoti si incerci prin toate metodele sa demonstrezi ca nu esti exemplu Adrean Severin asa cred ca este si cu fratele Pustan as vrea sa ma insel dar slabe sperante multumesc
John I. a spus…
Cultul Penticostal a majorat pedeapsa pentru Pustan Ioan. Vezi comunicatul oficial din 3 Aprile, www.cultulpenticostal.ro
Anonim a spus…
Oameni buni, am citit o mare parte din comentariile voastre, si vad ca unii spun una, iar altii spun alta..Dar, ceea ce este gresit ca voi face-ti pe aparatorul, si judecati pe altii, ca si când voi atu fi in locul lui Dumnezeu. Uitati-va inc-o data la comentariile voastre, poate o sa vedeti mai bine. Pentru ca vorbiti cam urat; asa se vede din replicile unora, si uita-ti ca mai adaugati cate un pacat prin astfel de lucruri. Doamne ai mila de noi! De multe ori se cam exagereaza si un predicator poate sa ajunga un idol, si omul nu-si da seama. Cum zicea unu ..nici un predicator nu-l intrece pe Fratele Pustan in a predica..scris in comenturi ceva de genu..oameni buni, treziti-va! Nu o fi Pustan, Dumnezeu pe pamant..asa ca fiecare sa-si vada de treaba lui, iar eu nu zic nimic. Dumnezeu va zice El ce vrea si când vrea, si noi sa ne vedem de pocainta noastra si nu de a altora.
I.M. CEUTA a spus…
CANTARE DE JALE PENTRU VITEJII PENTICOSTALI CAZUTI IN LUPTA CU PACATUL
Faradelegile pastorilor itineranti Vladi I. Pustan si Florin Ianovici au fost descoperite, cu ceva timp in urma, profetilor Cultului Penticostal si aduse la cunostinta presedintelui Com. Reg. Penticostale Bihor, episcopul Ioan Nelu Moldovan. Finalmente, CEPEX-ul Cultului Penticostal si Consiliul Bisericesc au investigat indelung si detailat acuzatiile grave si probele solide aduse, au luat 'taurul naravas de coarne', 'l-au castrat' si l-au sanctionat exemplar. Vezi Comunicatul aici: www.cultulpenticostal.ro
Urmeaza caterisirea si anchetarea deturnarilor masive de fonduri facute de pastorii Pustan si Ianovici, concomitent ei fiind si lideri salarizati ai Fundatiilor 'Ciresarii' si 'Viata si Lumina', vezi: http://www.ziarulatac.ro/dezvaluiri/florin-ianovici-si-mierea-penticostala-38747
Articol postat de Rev. dr. Ioan M. Ceuta, Presedintele Adunarilor lui Dumnezeu din Romania
3 Aprilie 2014 - www.ceuta.ro
Fala tinerimii evanghelice zace ucisă pe dealuri.
CUM AU CĂZUT VITEJII? CUM AU PIERDUT EI ARMELE [NEPRIHANIRII]?
Anonim a spus…
Alo,alo,alo;unde-ti este intelepciunea de conducator?IOANEEE daca aveai dragoste divina acopereai si chemai conducerea la consfatuire,nu aruncai atita mizerie in lume.te consideri fara pacat de ai avut curaj sa arunci primul cu piatra?pacat,pacat,pacat.......POCAIESTE-TE,te,te.inclin sa cred ca tu ai facut ceea ce condamni,pt.ca au mai fost cazuri ca al tau si sa dovedit contrariul.....PT.PUSTAN toata stima INTELEPCIUNEA si-a dovedit-o prin demisie.A stiut sa se smereasca,BRAVO...Domnul te va inalta la vremea potrivita.E adevarat ca doare,dar timpul va vindeca.sint o persoana de la sute de km.care v-am urmarit transmisiunile cind stateam acasa pt.ca nu ma simteam prea bine si asa ma hraneam sufleteste.DOMNUL ISUS SA VA MINGIE SI SA VA DEA PUTERE, SA TRECE_Ti BIRUITORI alaturi de cei dragi.
Anonim a spus…
D-le Ceuta.Sunt departe de tara si nu va cunosc personal nici pe dv. nici pe pastorul Pustan.Am doar o observatie "cu cit arunci mai mult gunoi spre altii cu atit cobori tu mai jos".Ma mir ca mai aveti enoriasi in biserica.Biserica Harul.Personal im se face greata nu am cuvinte.
Cornel a spus…
Cand fratele Cristian Ionescu din Chicago avertiza Penticostalii cu privire la fenomenul eretic "Pustan", sareati pe el toti si ziceati ca are probleme cu miopia. Acum ca el isi vede de ale lui, hotarandu-se sa o lase balta, dati vina tot pe el. Ati ajuns sa dati crezare unui microcipat, ca Chis Viorel din Chicago, care de altfel are o pandolie a lui de a-l ataca obsesiv pe Ionescu, ducand discutia intr-o alta directie.
Ce oare credeti voi ca a incercat Pustan de fapt? Si-a batut joc de evanghelici semnind un Parteneriat cu Patrirhia B.O.R.
Apoi a momit tineri si femei usuratice, si-a facut imperii pe seama voastra, a naivilor si celor ca el si acum va culegeti roadele. Acest om a pornit gresit, de la inceput, nu-l mai ridicati in slavi ca ar fi fost ceva. Cineva marturisea ca de pe vremea cand era student la ITP Bucuresti avea o atractie spre cantece pentru Maria. A fost un hapsan care a cautat cu tot dinadinsul sa ajunga sus nestiind ca coborarea de acolo se face brusc si in adanc.
Sa speram totusi ca poate se va raspopii si asta cum au mai facut-o si altii.
Eu zic asa, toti pastorii si cei care aveti o slujba in conducere si va incearca mandria, curvia, lacomia de avere, inchinarea la idoli, sa va dati degraba demisia si sa va puneti pe ultima banca, cea a pocaintei. Daca nu, veti asista la golirea bisericilor cat de curand, pentru ca nu se poate merge asa la infinit.
Alexandra Iovan a spus…
Iata ca vedem prin aceste comentarii adevarata fata a unor frati penticostali/evanghelici care sunt oi imbracate in haine de lup. Duminica sunt frumosi imbracati la biserica, mierosi si aparent smeriti si in rest sunt hiene care abia asteapta sa te jupoaie, mai ales ca pot sa o faca sub anonimat.
Panait a spus…
Cornele, hai scuteste-ne cu Pastorul Ionescu, ca e un arogant si jumatate, ca sa nu mai vorbim ca e si smecher ordinar care nu si-a mai platit datoriile la banca, nu si-a onorat cuvantul dat cand a semnat acele documente de luare a imprumutului. A facut cateva refinantari a tocat banii si apoi cica nu isi mai permite sa plateasca ca deh casa nu mai are ceeeasi valoare. Pai daca se dubla pretul si o videa si facea provit, oare zicea ca sunt prea multi banii si nu o sa ii ia?! oare nu tot la fel trebuia sa isi asume gresala ca a facut o investitie proasta si ca acum trebuie sa plateasca in continuare? Da a invatat si el reteta de la ceilalti frati smecheri care chiar daca au bani sa plateasca au refuzat doar de dragul de a forta banca sa renegocieze ratele, o tactica foarte biblica si crestineasca. las ca stim ca unii sunt pocaiti doar duminic ain adunare, ca in restul saptamanii in afaceri sunt mai rai decat cei din lume sau cel putin la fel de lacomi si hrapareti.
Anonim a spus…
Asta nu e un limbaj crestin e un limbaj de om care seamana cu o brasca care poate trai si pe uscat si in apa se poate adapta tuturor cerintelor.Dumneata domnule ,,pop,,ai citit biblia?,e o intrebare fireasca sti ca spune,,daca fratele tau a pacatuit dute de il mustara intre tine si el si daca ii pare rau iartal,,...Cu atita usurinta judecam lucrurile...Uitam ca Dumneze a iertat pe femeia prinsa in preacurvie desi toti erau pregatiti sa dea cu pietre.Roata se invirte ca este rotunda azi esti sus miine jos si cu ce judecata judeci, cu aia vei fi judecat.Prea usor punem eticheta si apoi plecam, daca ai fi pocait altfel ar fi comportamentul tau dar nu dai dovada de asta imi pare rau....SAMUEL
Unknown a spus…
Frate Pustan va iubim si va sustinem. Dumnezeu sa va intareasca pe dumneavostra si familia dumneavoastra. Ignorati rautatea oamenilor si rugati-va pentru ei pentru ca nu de la ei vin aceste rautati ci de la cel rau.
Anonim a spus…
Pentru un om ca Ceuta, ipocrit, materialist, egoist si invidios, trebuie sa ne rugam staruitor. Doctore, mai bine taci ca te faci de ras. Ferice de cine nu te cunoaste! Pe Vladimir il ascult aproape in fiecare seara, pe tine n-am putut sa te ascult nici macar 15 minute la bis.pent. Betezda din Bucuresti. Cine nu te cunoaste este un om fericit. Pomul bun se cunoaste dupa roade. Care sunt roadele tale? Recunoaste-ti nivelul inferior si taci. Stii bine ca esti "sustinut".
Anonim a spus…
Ceuta este un om ironic, in primul rand cu el insusi si in al doilea cu cei din jur. Va rog sa ma credeti, l-am vazut live in bis. pent. Betezda din Bucuresti, este incomparabil cu Pustan. Nu l-am putut asculta pana la capat. Dupa aprox. 10 minute am parasit adunarea. In viata mea n-am putut vedea un om mai ciudat ca Ceuta. Cine il cunoaste stie despre ce vorbesc, iar cine nu-l cunoaste, mai bine face. Care sunt roadele tale Ceuta? Mai bine taci ca te faci de ras.
Anonim a spus…
eu cred ca sunteti fatarnici cei din cult daca traia fratele trandafir voi nu erati in conducerea cultului
Victor a spus…
Domnule John I.,

Ce dovezi despre asa-zisele adultere aveti? Filmari, inregistrari audio?

Daca nu aveti asa ceva, pe ce va bazati?
Ioan a spus…
DOUA TINERE DIN CERCUL APROPIAT DE COLABORATOARE ALE EX-PASTORULUI IOAN V. PUSTAN AU DECLARAT SI RECUNOSCUT, IN FATZA CONSILIULUI BISERICESC A CULTULUI PENTICOSASTAL, CA AU AVUT RELATII SEXUALE REPETATE CU SEFUL LOR, IOAN V. PUSTAN.
alex a spus…
"prietene", am doar cateva vorbe sa-ti spun:o sa te loveasca Domnul cand crezi ca ai dreptate mai mare, sa stii!daca nu prezinti dovezi clare, iar ceea ce spui nu este adevarat si sunt sigur ca asa este, pentru ca altfel distrugea Dumnezeu lucrarea fratelui demult, pai atunci, fereste-te ca nu ai idee ce o sa te loveasca!si ca sa-ti spun si o vorba prieteneste asa...odata am auzit un pastor care a spus ceva interesant:"era un om in biserica ce ma tot barfea mereu iar prin fata era ca un miel.Intro zi, nu am mai rezistat si i-am spus fratelui:frate, daca ma mai barfesti, iti trag un pumn in numele Domnului in ficat de nu te vezi"...si e un pastor la care nu sunt demn sa i desfac nici incaltamintea dar pot sa-ti spun tie ca asa tare mi-as dori sa te am in fata mea acum, sa te ajut sa te "pocaiesti" un picut asa...si sunt departe acum, la munca ca sunt tanar, dar ma insor curand si vin sa locuiesc in tara...si iti spun sincer ca mare este tara dar usor e sa se intalneasca oamenii!!!sper sa te pocaiesti pana atunci si sper sa ma pocaiesc si eu sa nu mai simt asa!
PS:daca lucrezi pentru FBI nu o sa-ti fie greu sa ma localizezi nu?asteapta doar sa ajung in tara, nu veni dupa mine aici ca ai consuma din banii americanilor:)
Anonim a spus…
FBI...hahaha!!!!sper sa ma gasesti daca tot lucrezi pentru ei...sa te "ajut" sa te pocaiesti!si cand vorbesc de ajutor, vorbesc de a te ajuta sa ti inghiti vorbele pline de nebunie...off sa aiba mila Domnul de tine ca mare nebun esti!
PS:nu-mi pun numele ca banuiesc ca ma poti gasi daca lucrezi la cine zici!frate, esti bun de show tv tu!dar serios acum, daca ai nevoie de detalii privind identitatea mea, nu ezita sa-mi spui!scuze fratilor, dar asta e prea de tot,ma mir cum de-l tine Domnul.
Unknown a spus…
Tu cand ai cazut te-ai lovit rau?
Anonim a spus…
eu sunt din Cluj=Napoca dar nu stiu cine este acest pop ioan.pe internet am gasit ceva.http://filipsinvestigation.blogspot.it/2012/11/john-s-pop-de-la-cluj-are-nevoie-de.html
Anonim a spus…
sunt un frate penticostal si vreau sa va redau citeva afirmatii ale lui pustan in biserica filadelfia mansue(tv)italia,eu personal afliduma in vizita la copii.pustan a spus-va veni o vreme cind bisericile vor fi la 100km una de alta si atunci ne putem impartasi la catolici si a mai spus:postul este de trei feluri si il tinem pe care vrem-fara mincare si fara apa-fara mincare dar cu apa sau de dulce adica cel ortodox.eu as propune sa fie exclus si pastorul livanu m si pastorul asistent balmus p care la data susnumitului discurs era prezbiter,pentru ca nu numai ca nu lau corectat dar erau in stare sa il aplaude.dar ascultati ce a spus livanu de la acelasi amvon alta data:fratilor noi sintem mai aproape de catolici decit de baptisti.Dumnezeu si biserica imi sint martori la ce am scris.Fratilor este timpul din urma cind oamenii pentru bani si cinste fac pact cu diavolul si cauta sa ne abata de la calea adevarata care a trasato DomnulIsuscu Insusi Singele Lui Sfint.Domnul sa mustre pe acesti oameni de nimic si daca este cu putinta si mai este cale de intoarcere si cainta Domnul sai ajute daca nu Domnul sai indeparteze sa nu mai insele si pe altii.Mai nou pastorul balmus a descoperit botezul prin stropire botezind in acest fel o persoana din jud.Botosani.Deci aviz celor care il apara pe pustan
Anonim a spus…
Frate John , ati luat parte la ce a comis fratele Pustan?
Anonim a spus…
postul este de 3 feluri descris in biblie, tu alegi singur pe care vrei sa-l ti.

hai mai degraba sa ne rugam ptr ei si sal lasam pe d-l sai judece
Luc a spus…
Eu il iubesc pe domnul Vladimir Pustan.
Luc, Copenhaga, Danemarca. 10/11/2014.
Anonim a spus…
Fr.Pustan e foarte iubit si asa va ramane.Oameni care vor sa-i compromita imaginea nu fac decat sa il iubim si mai mult!!Dovada ca Fr.Pustan e un om a lui D.zeu si ca tot ce se spune e o mare MINCIUNA...este ca biserica la urmat!!Fr.Pustan te iubim si suntem langa Dvs!!Domnul va face dreptate mai devreme sau ...mai tarziu!!
Cu multa stima si respect,
dr.Mirela Coclea
Anonim a spus…
Domnul sa va binecuvineze! eu din Arad sint alaturi!sa stiti ca va sprijinesc in rugaciune! cu respect sint mereu alaturide d-voastra. f r. Pustan.
Anonim a spus…
Pop Ioan -fost lucrator in cadrul departamentului cultelor "inainte", de fapt este doar o (filiera)un -pseudo- la care se apeleaza (n.n, sub alt nume pt. alte cazuri) In acest caz cei care au dorit sa-l execute pe Pustan. Fosti colabortori "inainte", au legaturi intre ei "se servesc unii pe altii.
Despre, Rev. Ioan Basa, o alta "cartita" subtila.......
Anonim a spus…
Pop Ioan -fost lucrator in cadrul departamentului cultelor "inainte", de fapt este doar o (filiera)un -pseudo- la care se apeleaza (n.n, sub alt nume pt. alte cazuri) In acest caz cei care au dorit sa-l execute pe Pustan. Fosti colabortori "inainte", au legaturi intre ei "se servesc unii pe altii.
Despre, Rev. Ioan Basa, o alta "cartita" subtila.......
Anonim a spus…
Domnul sa te ierte domnule Pop...
Anonim a spus…
Semnalez articolul vestitului teolog şi pastor John Piper: DE CE DOCTORII ÎN TEOLOGIE (CA VLADIMIR I. PUSTAN, ETC) COMIT ADULTER? Citiţi aici: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/28/john-piper-de-ce-doctori-in-teologie-comit-adulter/
Anonim a spus…
Anti-căința lui Vladimir I. Pustan.
„Care e soluţia pentru o societate ai cărei lideri – ne place ori nu, aceşti oameni ne-au determinat vieţile – nu sunt capabili de smerenie nici măcar când vinovăţia le este dovedită?
Nu ştiu. Poate mulţi s-au mărturisit în particular, duhovnicului sau celor dragi. Dar de ce nimeni-nimeni nu o face şi în public – adevărata eliberare! -, de ce a dispărut acest curaj înnoitor, asta nu pricep şi pace.”

http://mihneamaruta.ro/2015/08/14/anti-cainta
Anonim a spus…
In pomul cu roade dau toti,frate Vladimir Pustan, nu luati in seama toti fanaticii si toate nulitatile denumite penticostali, vedeti-va de treaba dvs. pe care o faceti f. bine
Anonim a spus…
Ferice de picioarele aducatoare de vesti bune.Nu-l cunosc pe acest paras,Pop,dar daca in adevar e divortat,si e fost colaborator al secu,e clar,problema este mai sus,la cei care pleaca urechea la zvonurile lansate de el.Personal nu cred ca fratele VLADIMIR-PUSTAN a comis adulter,insa faptul ca si-a facut semnul crucii,in biserica din Mosui,dar mai ales invidia,au fost motivele ,nodul in papura,de l-au exclus.Etimpul cernerii,iar adevaratii slujitori ai Domnului,v-or iesi din culte,care nu sant alteva decat o umbrela deasupra capului,pastori cu simbrie,care atunci cand vin lupii,lasa oile si pleaca,nefiind turma lor,nu-i doare,au gasit o modalitate,de a duce un trai usor,platiti de stat.Personal cred ca fratele pustan,esteun mesager a lui Dumnezeu,care spune lucrurilor pe nume,adevarul biblic,asa cum este el.Chiar daca ar fi cazut,doar cei ce nu ave-ti pacat santeti in drept sa dati cu piatra.
Unknown a spus…
Circota Liviu Cristinel

Un copil al Lui Dumnezeu daca are ceva de spus nu are nimic de ascuns fiindca Duhul Lui Dumnezeu care locuieste din plin in el va spune ceea ce Dumnezeu vorbeste prin el . Toti copiii Lui Dumnezeu au un nume real si nu anonim , trebuie sa ne asumam responsabilitatea vorbelor si comentariilor noastre in fata oricui care vrea sa ne ceara socoteala pentru ceea ce spunem si afirmam despre ceilalti. Cei ce stau in spatele anonimatului prin comentariile care sunt facute sunt anonimi doar in fata oamenilor caci in fata Domnului nu mai putem ramane anonimi. Domnul ii cunoaste pe toti pe nume pe cei ce sunt ai Lui . -- Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. (2Cor.5:17)
Cei ce s-au inrolat in armata Domnului Isus si poarta luptele Domnului nu vor fi scutiti sa fie raniti si trantiti la pamant de vrajmasul nostru al tuturor care este diavolul, dar slava Domnului ca El nu ne va lasa sa fim doborati si nimiciti si ne va ridica si ne va vindeca ranile fiindca el este Domnul si Mantuitorul sufletelor noastre . Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei ce slujiti Domnului dintr-o inima curata si neprefacuta sa va intareasca si sa va binecuvanteze pe calea Lui si sa va faca partasi mosterii imparatiei Lui Ceresti . Amin
elena marin-alexe a spus…
Acum o oră am cerut să fiu printre prietenii din lista lui john popp.Mi-a acceptat imediat.Am lăsat un mesaj şi în 5 minute mi-a fost şters şi eu ...afară din listă. E un neruşinat, acest John Popp! Dumnezeu să-l mustre!
Anonim a spus…
Si ce crezi ca ai rezolvat cu asta?
rachele a spus…
Este in afara cuvintului lui dumnezeu sa judeci unsul domnului imi aduc aminte de david cu saul a zis asa sa ma fereasca dumnezeu ca sa ma atig de unsul domnului nui de joaca
Unknown a spus…
Dacă a păcătuit vrem dovezii doar vorbe la ce folos ....nu ca este greu de crezut dar vrem dovezii așa mari probleme se poate filma pe ascuns
Unknown a spus…
Dacă a păcătuit vrem dovezii doar vorbe la ce folos ....nu ca este greu de crezut dar vrem dovezii așa mari probleme se poate filma pe ascuns
fratele Ernest a spus…
CUVANTUL DOMNULUI spune:•Vorbiti intre voi cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, si cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului. (Efes.5:19)
Cerd ca marea greseala a noastra este ca dam atentie acestui ION citind postarile calomnioase.
Cred si sunt sigur ca satan este cel care vrea sa bage ura inre copiii Domnului si vad ca in buna parte reuseste.
Cred ca ar trebui sa facem ce spune CUVANTUL: •Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui." (Rom.12:20)
Sa dam cu totii dovada ca suntem credinciosi lui ISUS si vrem sa facem asa cum ne invata CUVANTUL DOMNULUI.
•Daca nu ramane cineva in Mine, este aruncat afara, ca mladita neroditoare, si se usuca; apoi mladitele uscate sunt stranse, aruncate in foc, si ard. (Ioan.15:6)
Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna! (Apoc.22:15)
Judecata e a DOMNULUI si el va da fiecaruia dupa faptele sale
DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI
AMIN
Anonim a spus…
FRATE PASTOR PUSTAN , NICIODATĂ SA NU VĂ LĂSAȚI DE CUVÂNTUL DOMNULUI DUMNEZEU . AM AVUT MAREA PLĂCERE SA VĂ STRÂNG MÂNA. .ȘI SĂ URMEZ BISERICA SFÂNTA TREIME DIN BEIUȘ ȘI PE DOMNUL IISUS REGELE MEU ..SUNT FOARTE FERICIT CA SUNT MEMBRU ȘI SUNTEȚI PASTOR AL MEU. SUNTEȚI DIN ARMATA DOMNULUI ...SĂ NE BATEM CU EI ÎN CENTRU . VICTORIE IISUS . AMIN
Anonim a spus…
:)
Anonim a spus…
Veniți în Petrila ,JUDEȚUL.HUNEDOARA BISERICĂ DE LA POSTA ...TOT AȘA E DIN NEAM ÎN NEAM TRĂDĂTORI ȘI TÂLHARI. ..MAI FACEȚI CÂTE CEVA
Unknown a spus…
Fratele Vladimir pustan este un mare Evanghelista al Domnului Isus, Binecuvintari
Anonim a spus…
Ce probe sunt?...publica ceva probe si te credem pe tine...cu probe invingi pe orice sarlatan sau curvar....altfel esti apa de ploaie...
Unknown a spus…
Domnul Ioan Pop,
comentariul dumneavoastra are un limbaj total necrestin. Un adevarat crestin ar forlosii cuvinte de felul: Cu nespusa parere de rau, dupa cercetari amanuntite am ajuns la dureroasa concluzie......
Bunul Dumnezeu care iarta sa se indure de..... si de noi, sa mustre pe cel rau si sa ne ajute sa regasim calea placuta a LUI Hristos.

"din prisosul inimii vorbeste gura" domnul Pop..... si la ce cuvinte ati folosit domnul Pop parerea mea pe baza Bibliei nu este favorabila pt dumneavoastra.
Bunul Dumnezeu sa calauzeasca turma si sa ne dechida ochii sa nu urmam calea neghinei.
Slava, cinste si glorie Tatalui, Fiului si Duhului Sfant in veci de veci. Amin!!!
Ioan a spus…
Parerea mea personala,este ca:intre om si dumnezeu trebuie sa fie doar Isus,iar capul bisericii este Isus,ce cauta coducatori,oameni,mai rpesus de Biserica,regionale,filiale,cult?Niste profitori,platiti din bugetul statului,colaborationisti cu ei,adica curvesc cu statul,conform Bibliei.Enanghelistii trebuie alesi,de Dumnezeu,prin Duhul -Sfant,lafel si ceilalti lucratori,nu de oameni,care foarte multi,fara sa aiva chemare,merg si fac studii teologice.Cei mai multi,cand urca la amvoanele bisericii,adorm poporul,se vede diferenta,intre unul chemat in slujba de Dumnezeu,si ce4l care s-a facut el de la sine predicator,.Cand Petru,vestea Evanghelia,seintorceau cu miile,fiind-ca vorbea calauzit de puterea Duhului,ce-i dadea el sa vorbeasca,nu vorbea din intelepciunea lui.Dureros,ca in biserici,gasim doar invatatori,evanghelisti,foarte rar cate un proroc.Celelalte daruri,lipsesc cu desavarsire.Duhul-Sfant este marginalizat,s-au lipseste cu desavarsire.Se fac rugaciuni,ungeri pentru bolnavi,dar parca ne rugam la tavane,ca prorocii lui Bal,la un Dumnezeu mort.De ce nu se fac staruinte,dupa darurile Duhuovnicesti.Sant multi care traiesc in necuratie,chiar Sodomiti,dar pacatul nu mai este descoperit prin Proroci,vazatori,iau eliminat,denigrat,lovit din toate partile inchizandu-le gura.Halal biserica lui Dumnezeu Apostolica.Se invart sume mari de bani,toti din conducere sant bogati realizati,unii binecuvantati,altii profitori.Adevaratii crdinciosi,trebuie sa iesim din mislocul lor.Vi se pare normal,ca bisericile sa fie construite din fonduri,[contributii proprii] iar cultul sa devina prorpietar,fiind intabulatepe cult?
mdic a spus…
Păcatul, ce este de făcut cu păcatul ?, Învăţătura promovată prin „cult„ (,,penticostal,,etc.) , cu privire la păcat este greşită! La adăpostul rînduielii stabilite de Domnul Isus -(Matei 18:15 „Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, ai cîştigat pe fratele tău. 16 Dar, dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe mărturia a doi sau trei martori. 17 Dacă nu vrea să asculte de ei, spune-1 Bisericii; şi, dacă nu vrea să asculte nici de Biserică, să fie pentru tine ca un păgîn şi ca un vameş.„), cei cu „putere„ din cult îşi ascund abuzurile. Şti, că pentru aceştia este valabilă altă regulă: „1 Timotei 5: 19 Împotriva unui presbiter (Sau: bătrîni.) să nu primeşti învinuire decît din gura a doi sau trei martori. 20 Pe cei ce păcătuiesc, mustră-i înaintea tuturor, ca şi ceilalţi să aibă frică (ceilalți presbiteri, evident).„. De ce?, pentru că aceşti păstori (adică
presbiteri) au influenţă mare în adunare, rătăcesc, şi îşi însuşesc adunarea lui Dumnezeu, ca şi între cei care-şi împart prada trăgînd la sorţi. Deci aceştia trebuie daţi în vileag, „înaintea tuturor„ , dacă nu faci aşa, dacă nu există şi „unealta„ mustrării, „biserica„ ajunge, este, ca şi cea Catolică, ortodoxă, sau baptistă („umblă în lumina focului aprins de ei„ , nu de Dumnezeu), este o clădire moartă plină de draci, şi de tămîie drăcească, zidul duhurilor lumii mai gros ca zidul adunării, o stea rătăcitoare care călătorește singură, în noapte, spre focul judecății.
Nebun..?, Domnul Isus Hristos a fost numit ,,nebun,,de toţi duşmanii,nu-i o nebunie..?, cînd îţi dă cineva o palmă, tu să întorci obrazul? prietene, dacă nu-ţi convine adevărul te apuci să ,,înjuri..,, , Cuvîntul lui Dumnezeu, Biblia îţi porunceşte să dai în vileag pe acest ,,presbiter..,, (Pustan.., sau oricare altul)cu toate păcatele lor, lui, altfel ce ,,mîntuire,, aştepti de la Dumnezeu cînd tu Îi calci Cuvîntul, şi îţi iei din Biblie doar ce îţi place. mdic.
Unknown a spus…
Prietene, am impresia că nu îți cunoști ,,funcția,statutul, rostul, poziția,, ta pe acest pămînt,și în Poporul, Adunarea, Biserica Lui Dumnezeu.
Veneam de peste drum, vizavi, de la sora Duma (o soră baptistă, care pe atunci era în viață), cum traversam strada, mă întîmpină fratele Vasile Tămaș (,,păstor,, baptist în cartierul Mărăști din Cluj, acum ,,pensionar,, și ,,ridicat,, în funcția de șeful cultului Baptist, zona Clujului, cam așa ceva.., mă întîmpină cu un:)-,,pacee, frate Daniele,, , iar eu i-am răspuns cu un:- ,,să trăiți domnul șef,, , -,,Naa nu șef ci rob,, , - ,,rob cu numele, dar în realitate șef,, i-am răspuns eu. Și țin minte că și-a plecat privirea în jos, supărat (păi, dacă mișcă cineva şi nu ascultă de Cuvînt, de Biblie?.., nu, ci de el în ,,biserica,,lui Isus Hristos?.., nu, nici vorbă ci în ,,biserica,, lui, nu?.., te dă afară urgent).
Părinţii mei (ei au fost cei prin care Dumnezeu a adus credinţa apostolică penticostală, în Simeria, apoi Deva Hunedoara, şi-n tot judeţul, căci nu era pînă la venirea lor o dată cu refugiul romînilor din Cluj, după cedarea Ardealului de nord ungurilor, şi s-au refugiat în Simeria, graniţa cu Romînia era pe dealui Feleacului), din dragoste pentru Dumnezeu au pus o parte a versetului: -,,Romani 6:23..Darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru.,,, înrămat şi pus la vedere în casă. Dar versetul este mai lung, şi, ei, n-au vrut să supere pe cineva, şi restul este aşa:
-,,Romani 6:22 Dar acum, odată ce aţi fost izbăviţi de păcat şi v-aţi făcut robi ai lui Dumnezeu, aveţi ca rod sfinţirea, iar ca sfârşit: viaţa veşnică.
23 Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru.,,.
Ce înseamnă lucrul acesta?..,după ce am fost izbăviţi de păcat, de către cine?, de către Dumnezeu, prin jertfa Fiului Său, Isus Hristos, Domnul nostru, şi ne-am făcu robi (sclavi), de către cine?, de noi, de către noi înşine, prin ,,seminare teologice?.., nici vorbă ci prin:,, credinţa în jertfa pe cruce a Fiului lui Dumnezeu, care a murit pe cruce plătind pentru păcatele noastre, El cel nevinovat, şi prin această ,,plată,, , Dumnezeu ne-a ,,cumpărat,, din mîna lui Satan care a cucerit, şi stăpînit ,,carnea, firea pămîntească,, , pînă acum, la sfîrşitul vremurilor. Aşadar ,,Rob al lui Dumnezeu,, , nu este Vasile Tămaş, şi toţi Tămaşii.. de-a lungul timpurilor, ci femeia cu cinci copii din vîrful muntelui, care biruieşte păcatul clipă de clipă prin credinţa în jertfa Domnului Isus Hristos, slujind ca rob, al lui Dumnezeu, împreună cu tine şi cu mine, şi nici decum ,,Tămaşii vremurilor,, care au făcut din evlavie un izvor de cîştig, trăind ca nişte trîntori pe spinarea oamenilor harnici, ,,pregătind,, o predică de seminar toată săptămîna, pentru două ore Dumineca, şi să zică fraţii: -,,vezi ce sfînt este..,, , dar în restul săptămînii este biruit de păcat.
Trebuie să te hotărăşti, şi să te hotărăşti repede, căci vremurile s-au scurtat, dacă eşti din lume, lumesc, şi umbli după averi nedrepte, şi zici că eşti stăpăn pe cutare sau cutare lucru, eşti un mic împărat înainte de vreme, dar vei plînge amar pentru veşnicii. Iar dacă cumva prin credinţa ta în Fiul lui Dumnezeu te-ai făcut rob al lui Dumnezeu, înseamnă că El Dumnezeu te-a plătit nu zece la sută ci în întregime, trup, suflet şi duh, tu ne mai avînd ceva care să-ţi aparţină, inclusiv acest ,,blog,, , aplicînd în viaţă toate legile, regulile, şi principiile lui Dumnezeu ca şi un ,,rob,, înţelept, un fiu al lui Dumnezeu, frate cu Domnul Isus, şi cu mine. Cum să mă cenzurezi?, peste ceva ce aparţine lui Dumnezeu (dacă eşti din poporul, din Biserica lui Dumnezeu..), cine ţi-a dat această putere?.., Dumnezeu şi toţi copii lui Dumnezeu nu fac aşa ceva. mdic.
mdic a spus…


mdic.
Pace, pacea Domnului, pacea Domnului Isus Hristos, să fie cu tine. Ai auzit de Biserica Domnului Isus Hristos?..,
- ,,1 Corinteni 1:7 aşa că nu duceţi lipsă de nici un fel de dar (Dumnezeu dă daruri duhovnicești tuturor copiilor Lui), în aşteptarea arătării Domnului nostru Isus Hristos. 8 El vă va întări pînă la sfîrşit, în aşa fel ca să fiţi fără vină în ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos. 9 Credincios este Dumnezeu, care v-a chemat la părtăşia cu Fiul Său Isus Hristos, Domnul nostru. 10 Vă îndemn, fraţilor, pentru Numele Domnului nostru Isus Hristos, să aveţi toţi acelaşi fel de vorbire, să n-aveţi desbinări între voi, ci să fiţi uniţi în chip desăvîrşit într-un gînd şi o simţire.,,.
Ai auzit de darul deosebirii Duhurilor?.., știi porunca pe care ne-a dat-o Domnul nostru Isus Hristos?..,
: -,,Apocalipsa 2:1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i: „Iată ce zice Cel ce ţine cele şapte stele în mîna dreaptă, şi Cel ce umblă prin mijlocul celor şapte sfeşnice din aur: 2„Ştiu faptele tale, osteneala ta şi răbdarea ta, şi că nu poţi suferi pe cei răi; că ai pus la încercare pe cei ce zic că sînt apostoli şi nu sînt, şi i-ai găsit mincinoşi.,.. 7 Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor (adică și nouă, și ție, dacă sîntem, dacă ești Biserica, Poporul lui Dumnezeu) Duhul: „Celui ce va birui, îi voi da să mănînce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.” .
Fiecare urmaș al lui Hristos, fiecare Creștin, este un mesager al Evangheliei lui Dumnezeu, este un ,,trimis,, , un apostol al Adevărului, oare toți poartă Adevărul?.., oare toți sînt apostoli?..
Fiecare om de pe pămîntul acesta, fiecare om care își zice Creștin, este împins în față, este însuflețit de un duh, iată duhul care te însuflețește pe tine, iată cum se face deosebire duhurilor:
-,,1 Ioan 4:6 Noi însă sîntem din Dumnezeu; cine cunoaşte pe Dumnezeu, ne ascultă; cine nu este din Dumnezeu, nu ne ascultă. Prin aceasta cunoaştem duhul adevărului şi duhul rătăcirii.,,
Prietene, ai mare grijă, peste tine.., duhul care este peste tine.., este un duh de rătăcire (nu este Duhul Adevărului, nu este Duhul Sfînt, ci.., un duh de rătăcire) care te face să treci peste ce este scris, ca să fi osîndit. Dacă ai fi din Dumnezeu, dacă ai fi născut din Dumnezeu, m-ai fi primit, și nu te-ai fi ocupat de cenzură, te-ai fi păzit, cunoscînd Cuvîntul, știind că este grozav lucru să cazi în mîna Dumnezeului celui viu, grozav lucru să-și ,,scuture Dumnezeu praful de pe picioare împotriva ta,, , să ai soarta celor răzvrătiți împotriva lui Dumnezeu, răzvrătiți împotriva Cuvîntului Său.., tu.., ești un apostol mincinos.
Teo Mihaiescu a spus…
Nu-l mai pupați în dos pe Puștan și nici nu mai ridicați în slăvi superstarurile din mediul evanghelic. Nu mi-a plăcut Puștan vreodată. Cine cauta sa placa oamenilor va presta un rol cât mai convingător. Dar nici acest John Popp nu are o atitudine demna de creștin. Cine e el sa arunce cu noroi în toți? De la ce vine aceasta pornire? De la smerenie și dragoste? De ce are conturi false? De ce e laș? Sa fie sincer cu el însuși și sa posteze cu numele adevărat, dacă își poate asuma consecințele.
enohabel a spus…
am pierdut ceva timp pe aici cu comentariile, la unii le plac luptele cu caini,insa aici am asistat la o batalie intre lupi