VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Viluț Beny Gavrilaș împușcat mortal in Chicago

 

Răfuială pe stradă soldată cu o crimă odioasă. Un american de origine română a fost ucis zilele trecute pe ieșirea spre autostrada I-90 din Chicago, dinspre strada Division, anunță autoritățile americane. 

Vilut Beniamin Gavrilas, 38 de ani, a fost împușcat mortal duminică seara, în jurul orei 9pm,  cu mai multe gloanțe, afirmă poliția de autostradă. 

Din unele surse, apropiate familiei, acesta se pare că mergea să curețe zapada la una din clădirile pe care le deținea și administra, când ar fi avut o oarecare altercație la o intersecție din Chicago, cu un anumit individ, ce se afla într-o altă mașină. Românul ar fi fost urmărit apoi de mașina acestuia din care s-au tras mai multe focuri de armă, care i-au fost fatale. Mașina lui Gavrilaș, conform poliției, ar fi ieșit de pe stradă lovindu-se de un zid de pe margine. Acesta a fost declarat mort la locul incidentului.

Poliția investighează crima încercând să găsească posibile camere de filmat din apropiere, care să ajute la prinderea criminalului și elucidarea cazului.


Serviciul de priveghi și înmormântare sunt oficite de biserica penticostală română Philadelphia din Chicago, unde acesta se pare că ar fi fost membru.

Comentarii

Anonim a spus…
This is inaccurate information. Let the police do their investigation before posting false information. He was not shoveling snow or working at the time.