VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Norma Anderson bunicuta de 91 de ani care se luptă să-l opreasca pe Donald Trump din cursa prezidentiala

 


Norma Anderson este o bunică de 91 de ani! In vreme ce unii de vârsta ei ar petrece timp cu nepoții sau strănepoți, sau si-ar duce ultimele zile pe patul de spital sau printr-un azil de bătrâni, ea se luptă in tribunal pentru a stopa candidatura lui Donald Trump, la un nou mandat de președinte. Ce este foarte interesant este faptul ca ea este membră a partidului Republican, fiind un fost politician #Republican în congresul statului Colorado. Același partid din partea carioa candideaza Trump. Norma nu a fost chiar orice politician, aceasta a activat in politica timp de 19 ani, fiind prima femeie republicana care a avut funcția de lider al majorității republicane din ambele camere legislative ale congresului, din statul Colorado. 
Ea este în centrul atenției, zilele astea, pentru ca mâine Curtea Supremă a Statelor Unite va asculta argumentele pentru care, conform Amendamentului 14 din Constituția SUA, un fost ales al poporului care a participat la o insurecție este descalificat în a ocupa o functie publica. Insurecția la care face referire acest proces, este cea de pe 6 ianuarie 2021, când Donald Trump si suporterii lui au încercat sa stopeze transferul pașnice de putere la Casa Alba, susținând în mod fals ca alegerile ar fi fost fraudate.
 
“Mi-e teamă să nu ne pierdem democrația” a declarat Norma Anderson, pentru presa americană, făcând referință la comportamentul neofascist si dictatorial al lui Donald Trump. 
 

14th Amendment  of the US Constitution 

Section 3

No person shall be a Senator or Representative in Congress, or elector of President and Vice President, or hold any office, civil or military, under the United States, or under any state, who, having previously taken an oath, as a member of Congress, or as an officer of the United States, or as a member of any state legislature, or as an executive or judicial officer of any state, to support the Constitution of the United States, shall have engaged in insurrection or rebellion against the same, or given aid or comfort to the enemies thereof. But Congress may by a vote of two-thirds of each House, remove such disability.


Comentarii