Video. Întreabă-l pe Duhul Sfânt dacă vrei să te înțepe ăștia cu vaccinul COVID19



 Pastori conspiraționiști vs cei care cred în știință

Printre pastorii conspiraționiști, deveniți peste noapte experți medicali, se numără și Cristian Ionescu, pastor principal la biserica fundmentalist-penticostală Elim Chicago. Acesta s-a apucat să bată câmpii cu tot felul de teorii conspiraționiste de Evul Mediu, pe care le-a adaptat la modernismul zilelor noastre. Acesta minte și manipulează turma cum că noul vaccin ar introduce în corpurile oamenilor semnul fiarei, menționat în biblie. Acesta amestecă în mod grosolan teologia cu tot felul de teorii bizare cărora vrea să le dea o tentă aparent stiintifică, dar care în realitate nu sunt decât pure aberații personale. Doar o minte bolnavă poate spune asemenea absurdități într-o biserică. Pastorul Ionescu pare să fi uitat faptul că a susținut pe președintele Donald Trump și vice-președintele Mike Pence care au promovat si laudat apariția acestui vaccin într-un timp record. Să fie cei doi politicieni oamenii Satanei? Mike Pence și soția s-au vaccinat amandoi în direct la televizor. Oare fac aceștia munca Satanei? Vor oare aceștia ca oamenii să primească semnul fiarei prin această vaccinare? Sau doar au simulat vaccinarea, manipulând și mințind o planetă întreagă, minciuna și manipularea fiind la fel de grave din perspectiva biblică?! Ce spune de toate astea pastorul Ionescu? Este oare nivelul intelectual al turmei atât de jos încăt să-i creadă tâmpeniile care le spune, ori sunt atît de îndoctrinați religios că au renunțat la orice rațiune și cred orbește poveștile nemuritoare ale pastorului.

                                                                  VP Mike Pence

Interesant este însă faptul că alți pastori penticostali sunt mai puțin conspiraționiști și cu toate că citesc aceeași biblie, modul lor de înțelegere sau interpretare este foarte diferit. Este și cazul pastorului Emanuel Fedur care nu crede că este normal și nici biblic să vezi antihristul, fiara sau cipul într-un ser de vaccin, așa cum aparent îl vede Ionescu.  

Un alt pastor mai educat, Florin Antonie, care este specialist în domeniul medical merge mai departe cu prezentarea spunând, că în Marea Britanie, unde lucrează el, sunt sute de mii de oameni care deja s-au vaccinat și nu au pățit nimic. 

"Isteria în masă care s-a creat în jurul vaccinului nu are niciun fundament științific.  Este de nivelul intelectual al celor care credeau că pământu-i plat. Îmi pare rău că trebuie să o spun dar din punct de vedere logic și științific trebuie să te duci mult în jos pe curba evoluției minții omului, ca să crezi în astfel de lucruri. 
S-a speculat că în Statele Unite ale Americi nu știu cine a murit. N-a murit nimeni. S-a speculat că acest vaccin sclipește, strălucește în întuneric, are nu știu ce substante. Nu se întâmplă. 
Aveți grijă ce ascultați. Aveți grijă cum primiți astfel de informații. 
Nu există nicio referință biblică care să vă interzică să vă faceți vaccinuri. În al noilea rînd, medical vorbind, dacă acest lucru vă ajută este bine pentru dumneavoastră. Oricum ați facut bănuiesc o sumedenie de vaccinuri la viața dumneavoastră. Chestiunea cu schimbatul ADN-ului este o prostie mai mare decât casa. nu se poate face așa ceva. Ar fi simplu. Știți dumneavoastră câți miliardari ar plăti să putem avea vaccine care să schimbe ADN-ul și să omoare cancerul, și să distrugă nu știu ce maladii. Ar da toată averea doar că nu există așa ceva. Astea sunt niște mituri care au fost aruncate pe piață.
Nu e nicidecum pacat să-l faceți, nici să nu-l faceți. ...Virusul este mai real decât credeți. 
Pentru că lucrez în mediul acesta medical și nu îmi dau cu presupusul ca marea majoritate a oamenilor, care fac tot felul de clipuri și filmulețe, trăgând concluzii despre lucruri la care nici nu se pricep și pe care nici nu le înțeleg, vă spun că este dureros de-adevărat. Sunt oameni care mor. Am în familie medici, profesează și aici în MArea Britanie și în România. Unul din membri familiei noastre este șeful sectiei covid dinr-un spital de covid, știe exact ce se întâmplă acolo, cât de grele sunt lucrurile, cît de mortal este acest virus, câți pacienți au murit deja. Iubiții mei frați Iacob și susana sunt medici în București. Dorin, cumnatul meu, este medic aici, în Marea Britanie. El administrează aceste lucruri și chiar aseară, cât de mult s-a modificat acest virus. Enorm de mulți pacienți au murit. Nu vă jucați cu lucrile acestea iubiților. Eu fac apel la rațiunea și la responsabilitatea dumneavoastră. Purtați mască, purtați-o că este spre binele dumneavoastră. Dumneavoastră fiți responsabili că dacă vine și vă bate în prag acest virus, să nu credeți că o să plângă cel care zicea că o fi sau că o păți de mască. Dumneavoastră o să platiți consecințele. Păziti-vă personal. Să nu credeți că o să-l doară pe x sau pe y care a zis să nu purtați. 
Cert este că până acuma în Marea Britanie este cu rezultate excepționale (vaccinul) sunt sute de mii de oameni vaccinati deja, nu au efecte adverse, nu s-au întâmplat tot felul de tragedi așa cum s-a prezentat, nu le-au crescut urechi sau nasuri în plus, așa cum au zis alții, nu s-au transformat în uriașii peste noapte, sunt la fel de normali și îsi duc viața înainte. Îl iubesc la fel de mult pe domnul Isus Hristos, îl proclamă prin vieșile lor, îl mărturisesc la pacienții lor. Iată v-am dat exemplu pe cumnatul meu care este vaccinat el însuși. "

 

 

Cititi si:

Pastorul Nikole Mitchell care a lăsat preoția pentru striptease și-acum face 100,000 de dolari pe lună

Pastorul conspiraționist Florin Cîmpean crede că Donald Trump este penticostal

Comentarii