VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Pastorul Nikole Mitchell care a lăsat preoția pentru striptease și-acum face 100,000 de dolari pe lună

 

Mitchell Nikole are 36 de ani și până acum trei ani era pastor într-o biserică evanghelică din Ohio. A crescut într-o familie de religie baptistă, foarte strictă și de mică a fost învățată să fie amabilă, cuminte și rezervată. 
Încă de la o vârstă fragedă, aveam această fantezie de a deveni stripper, dar am fost îndoctrinată să cred că dorințele și corpul meu sunt înnăscute păcătoase și rele”a declarat Mitchell pentru presă.
 Între timp a renunțat la preoție și a trecut la industria pentru adulți, unde lucrează acum ca dansatoare erotică, câștigând aproximativ 100,000 de dolari lunar. În prezent, ea s-a mutat în însorita Californie și călătorște prin diferite state și zone exotice pe unde pozează și își lărgește portofoliul de poze pe conturile sale de socializare. 
"Acum, câștig într-o lună de zile cât făceam înainte într-un an.  În plus am ocazia să întâlnesc o mulțime de oameni minunați" declară Nikole. Aceasta a renunțat la profesia de pastor după ce predicile sale au început să-i fie cenzurate pentru că au adus în discuție rasa ei mixtă și bisexualitatea. 

Ea a fost căsătorită, are trei copii, iar anul trecut a divorțat și acum își crește singură cei trei copii.
Aceasta are peste 120,00 de fani pe Instagram unde are o serie de pictoriale foarte sexy. Totodată este membră pe un site pentru adulți unde abonații plătesc pentru a o vedea cum dansează și face striptease. Cei care doresc pot să beneficieze de lecții private/coaching de striptease.

Predică din 2017 de pe vremea când Nikole era încă pastor

 

Cititi si:

Video. Întreabă-l pe Duhul Sfânt dacă vrei să te înțepe ăștia cu vaccinul COVID19

 

Pastorul conspiraționist Florin Cîmpean crede că Donald Trump este penticostal

Comentarii