VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Pastorul Lazar Gog prins de politie baut la volan



 Pastorul penticostal Lazar Gog, de la biserica Emanuel din Aneheim, California,  a fost prins baut la volan. 
Acesta se pare ca a fost oprit de politie, in iarna lui 2019, in statul California, unde acesta locuieste. La controlul de rutina politia a constatat ca pastorul se afla sub influenta bauturilor alcoolice, cu un grad de alcolemie mai mare de .08%.  
Documentele juridice arata ca pe data de 9 decembrie 2019 a fost inregistrat la tribunalul superior (Orange County Superior Courts) din districtul Orange, California un caz de natura criminala pe numele sau. 
 
Acesta este unul din pastorii romanii care face anual tot felul de predictii apocaliptice, de la amvonul biserici pe care o pastoreste.



 Predictii bizare facute de pastorul Lazar Gog

Comentarii

Bob Sabin a spus…
Acesta sa fie motivul framantarilor prin care trece comunitatea romaneasca din Emanuel Romanian Church din ultima vreme? Cit de umilitor si cum de totul a fost tainuit asa de bine timp de 2 ani?
John Nicorici a spus…
Si inca mai ocupa functia de pastor si episcop chiar overseer pt Church of God?
Alex a spus…
Exemplu bun de urmat....vai de capul nostru
Unknown a spus…
O mizerie regizata.
Daniel Hiticas a spus…
Ce uşor ne asumăm lucruri care nu le ştim. Pastorul Gog, nu a fost beat, cum ar vrea mulţi să creadă, pentru a aduce ocară ne-întemeiată la adresa unui om al lui Dumnezeu cu o chemare, şi bagaje de cunoştință, la nivelul căreia nu prea mulți vor ajunge. O fi avut alcol, dar cauza nu o ştie nimeni. Primul care n-are păcat, să ia piatra acuzării, şi să arunce. Taaare ne place să scormonim rana cuiva, care doare. Mai bine ar fi să ne recunoaştem propriile păcate, să ne pocăim, şi dacă auzim greşeli, sau căderi ale cuiva, să ne rugăm pentru aceştia.
MOTRAN a spus…
Dragi frați și surori în Domnul nostru Isus Christos. Fără sa vreau am dat peste aceste comentarii. Nu-mi place sa citesc astfel de comentarii și fug de ele, nu din lașitate ci din suferința pe care mi-o provoacă. Sufăr când văd ca frății din unele biserici ramanesti din SUA ignora complet Învățăturile Lui Isus și acționează după propriul instinct de a judeca și a blama pe alții pentru paiul din ochii acestora. Va rog sa re-cititi și sa memorați ce a spus Isus fariseilor în Ioan 8:7 când aceștia voiau să-l compromită. Reamintiti-va acest vers ori de câte ori "intransigenta și spiritul critic" va întunecă mintea și inima. Lăsați pe Domnul sa judece, El știe mai bine cum și când sa o facă. Nu vedeți ca va folosește satana ca pe îngerii lui ca să-și facă planul de distrugere a bisericii? Semănarea discordiei este primul pas. Este dischiderea ușii bisericii ca satana sa intre înăuntru. Trântiți-i una în nas satanei, nu i-o deschideți!

Nu am scris acest comentariu ca să-l apar pe Fratele Lazar Gog desi aș avea toate motivele s-o fac, deoarece nici măcar nu știu dacă e vinovat. O sa mă rog pentru dansul și pentru voi, cei care credeți ca aveți dreptul sa judecați. Am aflat de spre dansul după ce am urmărit emisiunile de la Vocea Creștinilor. Am toata admirația pentru fratele Lazar și doresc ca Domnul să-i dea putere și înțelepciune sa continue sa transmită mai departe vastele cunostinte despre cuvântul Domnului și modul cum le corelează cu cunostinte de Istorie, Geografie și altele. Mai mult, apreciez în mod deosebit modul cum le plasează în realitatea care o trăim, acum, zi de zi. Dragii mei, doresc din toată ființă mea ca atunci când Domnul vine sa ne ia la El, sa ne gaseasaca pe toți în genunchi, rugându-ne.
Anonim a spus…
De toata cacaoa nenica asta Lazar Gog si cu Vodka La bord si poponar pe deasupra .
Unknown a spus…
Pace!
De ce adăugați poponar?este f grava aceasta acuzatie!
Anonim a spus…
De ce adaug poponar ? pentru ca este adevarul. Lazar Gog este un betiv si un poponar.
Fara Dorin Druhora nu are nici o sansa pentru ca doar Dorin vede lumina.
Lazar Gog va arde cu biserica cu tot believe it or not.
Anonim a spus…
Puteți oferii mai multe detalii dacă știți?!
Joe Biden a spus…
This guy Lazar Gog ..looks like he goes too much over the limits and he thinks that he is God himself like Donald Trump.
Looks like Lazar Gog wants to become the 47th President of The USA. I mean...knowing so many things about Palestine and Israel war.


Terrorism isn’t insanity. It grows out of social conditions that are well known: poverty, social oppression, dictatorship, and a void of meaning in the lives of ordinary people.

Peter Gabriel a spus…
Eu nu inteleg de ce nenica Lazar Gog nu se muta in Israel si sa ne lase in pace cu prostia din biblia lui proprie.

Michael Kors a spus…
Ne crucim de tot ....nu pot sa cred asa ceva.
Lazar Gog trebuie sa fie arestat pentru ca se crede Dumnezeu El insusi si VA sfirsi exact ca in toate vietile sale anterioare exact ca in Revolutia pasoptistilor din 1900 toamna.
Mai are nevoie de inca 11spe mii de vieti sa isi invete lectia si se incarneaza iar iar....pentru ca Este foarte greu sa treci de Ingerul Gabriel care nu lasa pe nimeni sa ajunga nici macar la Isus darmite la Dumnezeu.
Si ca sa ajungi Pina la ingerul Michael...it trebuie milioane de ani.
Raziel Angel iti spune sa te lasi pagubas ca nu vei Afla niciodata secretele lui Dumnezeu.
Vei ramine mereu la faza de Vox Populi Vox Dei si nu invers.

6.Atunci a trimis Domnul asupra poporului serpii ucigasi 4 care muscau poporul; si mult popor a murit dintre fiii lui Israel.
Sol 16:5, 1Co 10:9

7.Si ducandu-se poporul la Moise, a zis: "Pacatuit-am vorbind impotriva Domnului si'mpotriva ta; roaga-te tu Domnului, ca sa'ndeparteze serpii de la noi". Si Moise I s'a rugat Domnului pentru popor.
Ies 8:8

Mda...Am urmarit si eu interviul Lui Lazar Gog in legatura cu Apocalipsa.
Am impresia ca Lazar Gog nu are nici macar 2 clase primare de Scoala Generala absolvite dupa felul in care se bilbie si nu isi gaseste cuvintele.

Epistola lui Solomon a spus…
Eu zic ca Dorin Druhora ar trebui la rindul sau sa isi preocupe timpul cu altceva, sa iasa la pensie sa nu care cumva sa I se infunde si lui Barca sa pateasca ca si Noe... din cauza soarecilor din barca.
Sinod Ecumenic Molifta a spus…
Adriana Elderly Care Home II
25351 Adriana Street
Mission Viejo, CA 92691

Pe ownerii caselor de batrini sectanti ii acuzam de abuzul batrinilor financiar, psihic, fizic si abuz la privacy sa se invete minte sa nu mai deschida scrisori care nu le apartin.
Orange County God's superior court de data aceasta. I promise.

Dura lex Sed lex- Ordin ecumenic

https://www.dnyem.hu/index.php/berettyoujfalui/item/271-puspokladany-plebania
OC Daniel Attorney Club a spus…
The Covenant Code.
22
* The LORD said to Moses: This is what you will say to the Israelites: You have seen for yourselves that I have spoken to you from heaven.
23
You shall not make alongside of me gods of silver, nor shall you make for yourselves gods of gold.p
24
An altar of earth make for me, and sacrifice upon it your burnt offerings and communion sacrifices, your sheep and your oxen.q In every place where I cause my name to be invoked* I will come to you and bless you.
25
But if you make an altar of stone for me,r do not build it of cut stone, for by putting a chisel to it you profane it.
26
You shall not ascend to my altar by steps, lest your nakedness be exposed.


https://www.occourts.org/general-information/judicial-officers
Record expunged a spus…
Petru Pavel Pivoda casa iti va lua foc cu tot ce ai in ea cu Dorina Buciuman si plozii tai adoptati si trecuti illegal in America cu pasapoarte false.
Ti se ingroasa dosarul nu gluma.
Cris Cross a spus…
Buhu huuuu Stefan Crinisor & Lazar Gog go away. No one accept your bull shit.
The Roman Catholic Religion Exorcist Bishop a spus…
Ionela Crinisor & Magdalena Gog you both have to go as well together with all your Satanic cult members.
Dragon blood a spus…
Nick Radoi cioflingarul care apare pe la Tv si Youtube si se declara a fi millionaire?
First of all milionarii nu se lauda. Un milionar Este ca un Ferrari. Nu are nevoie de reclama.
S-a refugiat in Mexic si ii uram success sa nici nu mai puna piciorul nici in USA si nici in Europa mai ales in Romania.
Il ciopirtim de la distanta cu mexicani cu tot. Il gasim si in gaura de sarpe. Drug dealer ordinar.
Ashes to ashes dust to dust. Ii arde si casa din La Habra tot de la distanta cu Cami Radoi cu tot.
Shit happens.....
Puff Daddy Combs a spus…
Nici cioflingarul de Daniel Ciceu nu scapa din Bellvue WA cu Flociorela de nevasta-sa cu tot.
Ii mai furam o data geanta cu acte si bani tot de la distanta cum am mai facut-o cu citeva luni in urma...HAHAHA. Sa vedem pe cine da vina si cum se apara de data ASTA. LOL LOL LOL


https://www.forbes.com/profile/sean-combs/?sh=415859c6294d

Ivanhoe Senior Care Inc. Nursing home
820 163rd Ave SE · (425) 766-1691
Open 24 hours
Ivanka Trump a spus…
Lazar Gog you cannot continue on the same path and arrive at a different destination.
Israel, Palestina ,Arabia Saudita, Emiratele Unite Arabe sunt tarile dumitale.
Nu inteleg ce cauti sau ce ai cautat in USA. Vorbesti numai timpenii.