Fii si tu un Mos Craciun!!

O parte din pozele din anii trecuti de la Cluj









Stiti ca foarte multi copii din Romania nu vor primi nici anul acesta traditionalul cadou de Craciun?! La fel ca si in ceilalti ani cand peste 40 de copii din Romania au primit cadouri de Craciun, romanii din Ocean City impreuna cu prietenii din Chicago, si de ce nu de oriunde din America, doresc ca si in acest an sub genericul “Craciunul acesta si Tu poti fi un Mos Craciun sa organizeze strangerea de cadouri pentru copiii proveniti din familii defavorizate.








In acest an se doreste cumpararea cadourilor de aici din America si expedierea lor in Romania. Cei interesati sa faca o bucurie celor mici pot sa ne ajute in mai multe feluri: cumparand, ambaland si expediind personal cadourile catre noi, pot sa ne trimita contributia lor financiara, urmand sa cumparam noi cadourile, sau pot sa se implice si ei direct in organizarea si coordonarea activitatii, aici la Chicago. De asemenea dorim ca fiecare pachet sa fie insotit de o carte postala pe care copiii din Romania sa o completeze cu numele si adresa lor si sa fie trimisa inapoi celor care le-au facut cadoul.

O posibila destinatie a celor pe care dorim sa-i ajutam sunt copii din Poiana Negustorului, judetul Bacau in urma unui articol aparut in ziarul Gandul pe care va invit sa-l cititi si voi.
Nu facem aceasta activitate pentru ca am avea foarte multi bani, dimpotriva majoritatea celor care au contribuit si in anii trecuti au fost tineri cu posibilitati modeste. Important este insa dorinta de a contribui, fiecare dupa posibilitati $5, $10, $20 sau cat poate.
Traim aici in America, intr-o tara unde exista atata abundenta, facem atata risipa si cheltuim bani pe lucruri de care nu avem nevoie, de ce n-am putea oare sa ajutam si noi pe cei care n-au avut aceeasi sansa in viata pe care am avut-o noi?!
Intre a face ceva sau a nu face nimic, noi am ales prima varianta. Dar tu?!
Pentru mai multe detalii, idei sau sugestii, puteti sa ne contactati la: http://www.rooconline.com/ , email: vreausaintreb@yahoo.com sau puteti face o donatie aici pe blog dand clik pe butonul DONATE, in dreapta jos.
Doresc sa multumesc inca o data celor care au avut extraordinara darnicie si au contribuit financiar sau cu voluntariat la aceasta actiune in anii precedenti: Luci, Raul, Diana, Gaby, Darius, Cipri, Sebi & Anca, Daniel, Ruxi, Soni & Ligia, cat si celor din Romania, tinerilor de la Biserica nr. 1 din Manastur, care au facut efortul de a cumpara, pregati, transporta si oferi aceste cadouri copiilor.




Dumnezeu sa va rasplateasca darnicia si efortul!!!


Comentarii