VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Romanii campioni in America





Daca americanii sunt inebuniti dupa "footbal-ul" lor, care este mai mult rugby decat fotbal, si romanii nostri la randul lor, sunt impatimiti dupa adevaratul fotbal , asa numitul soccer, cum il numesc americanii. Faptul ca romanii sunt foarte pasionati de sportul cu balonul rotund, il confirma numarul in crestere al echipelor de fotbal, formate din imigranti romani, aici pe continentul american.
Prin locurile fruntase si victoriile obtinute, echipele FC Romania din Chicago sau FC Rapid Las Vegas, sunt probabil printre cele mai renumite echipe romanesti cunoscute iubitorilor de fotbal, de aici din USA. Prin excelentul loc intai obtinut, la acestea se mai adauga tanara dar ambitioasa echipa, FC Sunsation Romania, de pe malurile Atlanticului, din Ocean City, Maryland.
Chiar daca aceste echipe sunt formate din jucatori mai mult sau mai putin profesionisti, un lucru este cert, sportul rege este un excelent ambasador care aduce faima atat celor care il practica, cat mai ales Romaniei.
Echipa romaneasca din Ocean City, MD este formata din baieti tineri care majoritatea lucreaza la lantul de magazine, Sansations, specializat in articole de plaja. Firma care este de altfel si sponsorul echipei.
Anul acesta FC Sunsations Romania s-a afla la a doua participare in “Indor Soccer League Ocean City” , cu un lot imbunatatit fata de precedenta editie 2005-2006 unde a reusit o clasare pe locul 5.
"Un loc bun, daca tinem cont de faptul ca veneam cu o echipa proaspat inchegata, restul echipelor avand experienta participarilor precedente " ne-a declarat liderul echipei Ovidiu Bernatchi .
Locul intai obtinut in acest sezon, este in urma unui parcurs remarcabil, echipa reusind sa castige 10 partide, sa faca un egal si sa sufere o singura infrangere, dintr-un total de 12 meciuri.
Iata si rezultatele in urma carora echipa noastra a devina campioana a “Indor Soccer League Ocean City” :

Sunsations Romania-Halconez (12-2),
Sunsations Romania-OC Baptist (10-0),
America-Sunsations Romania (1-9),
Team Dogfish Head-Sunsations Romania (1-5),
Sunsations Romania-Joel (12-8),
Hileman Drywal-Sunsations Romania (1-5),
Green Turtle-Sunsations Romania (4-8),
Ryan Maccubbin-Sunsations Romania (6-5),
Sunsations Romania-Nick’s House of Ribs (2-2),
Re Bome Re Model-Sunsations Romania (2-9),
Sunsations Romania-Matt Jones (9-1),
Sunsations Romania-Fronterizo (12-5).

In playoff Sunsations Romania s-a clasat pe locul 3, castigatoare fiind Nick’s House of Ribs , echipa formata in mare parte de rusi, trofeele fiind asadar castigate de doua echipe formate in majoritate de jucatori de pe batranul continent.

Comentarii