VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cine a ucis pe JFK ?!

Un memo semnat de Edgar Hoover, seful FBI, prin care refuza existenta altor suspecti, decat Oswald, in cazul asasinari lui Kennedy, la doar cateva zile de la asasinat

O incursiune in istoria Americi, un documentar in romana si engleza, despre cea mai controversata crima a secolului XX. Cine, unde, cand, dar mai ales de ce, a ucis pe presedintele american John Fitzgerald Kennedy ?! Raspunsurile le gasiti ascultand acest documentar.




Prima parte



continuare JFK2



continuare JFK3 audio



continuare JFK4 audio



Interviul integral cu dl. Larry Hancock


continuare interviu L. Hancock



Interviu cu fiul agentului CIA, E.Howard Hunt, unul din agentii care a pus la cale asasinarea lui J.F. Kennedy, care a decedat la inceputul anului 2007 si care a lasat in urma lui cateva inregistrari explozive, cu detalii despre organizarea si implicarea in asasinarea presedintelui. Agentul CIA, E. Howard Hunt, a fost de asemenea unul dintre organizatori actiuni care a dus la scandalul Watergate, in perioada presedintelui Nixon, in urma careia a fost condamnat la inchisoare.
Inclusiv actorul Kevin Costner, cel care a ajucat in 1991 in filmul JFK, produs de Oliver Stone, a mers in Florida pentru a se intalni cu fostul agent, pentru a scrie un nou scenariu despre asasinarea lui Kennedy.
Interviul este dintr-o emisiune cu radio talk host, Alex Jones.




Comentarii