VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Bate vantul schimbari in Washington DC?!


Dupã 11 septembrie 2001 la fel ca marea majoritate a celor care trăiesc in America, am considerat justificat atacul american impotriva organizației teroriste Al-Qaida din Afganistan. In 2003 invazia din Irak părea și ea justificatã, dupã ce numeroasele rezoluții și sancțiuni impuse Irakului n-au prea dat roade, și inspectori n-au putut să verifice locațiile unde se presupunea că Saddam Hussein producea arme chimice de distrugere in masã. La alegerile din 2004 la fel am considerat ca Bush merita un al doilea mandat, deoarece trebuia sã finalizeze ce a inceput in Irak și Afganistan.
Acum in 2008 la sfârșit de mandat și in prag de alegeri prezidentiale lucrurile stau cu totul altfel. Războiul pare că nu se mai termină, economia a cam luat-o la vale și americanii par să nu mai aibe rabdare.
Am vãzut cum, de-a lungul timpului, cei din administratia Bush, de la însăși presedintele, vice-președintele, fostul și actualul secretar de stat, cel de la apărare, și lista poate continua, au mințit poporul si o lume întreagă, cu bunã stiințã, cu nerușinare și in mod repetat. N-am să intru in amănunte deoarece dovezile video sunt accesibile și la indemâna oricui sã le vadã pe internet, o astfel de selecție putând fi gãsitã postatã chiar la mine pe blog.
Cine va veni oare la putere și în ce fel vor beneficia românii, atât cei care trăiesc aici in America cât și cei din România?!
Probabil că răspunsul diferă în funcție de ce parte a oceanului trăiește fiecare.
Din pãcate România nu este in stare sã aibe intotdeauna propriul punct de vedere, independent și ne influențat de eventualele repercursiuni pe care le-ar suporta dacă ar fi impotriva unei anume administrații de la Washington D.C.
Sub Iliescu, chiar dacă fară voia lor, România a fost pro Rusia. Acum este pro republicani, și ca un câine credincios ce dã din coadã, se multumește cã este bãgată in seama de stăpânul cel mare.
Nu sunt nici pro democrați, nici pro republicani, sunt doar pro schimbare, a imaginii extrem de șifonate pe care in momentul de fațã America o are, atãt pe plan intern cãt mai ales extern.
Alternanța la putere, la Casa Albã este cred inevitabilă, și mai mult ca sigur că ea se va intâmpla anul acesta. Mai mult decât atât, alegerile prezidențiale din acest an vor rămâne cu siguranță ca punct de referințã in istorie, iar statul Illinois, va da probabil pe cel de-al 44-lea președinte american.



Recomandare: Vizionati si filmul postat pe blog Hijacking catastrophe

Comentarii