Adevărul supără







Nici nu a apărut bine știrea cu românii arestați la Chicago, că deja am și început să fiu amenințat, atât eu cât și alți jurnaliști

care au preluat știrea, cu acuzații aberante de către persoane care au probabil probleme de citire și interpretare a limbii române.

Amenințările acestor oameni, nu fac decât să confirme un anumit tip de caracter al unor oameni care în nici un caz nu reprezintă adevărata comunitatea româneasca din Chicago sau din Statele Unite.
Cu siguranță că adevărul deranjează, cu toate ca el a fost scos la iveală de către autoritățile federale. Surprizele în comunitate vor continua probabil, în ceea ce privește viitoarele arestări promise.

Le recomand acestor "binevoitori", care mă amenință cu mesaje, să meargă să depună plângeri poliției federale, FBI-ului, și procurorul general Patrick Fitzgerald, să le spună lor ca au "terfelit" imaginea românilor din Chicago prin descoperirile și arestările făcute, și că ei sunt "adevărații vinovati", și apoi într-un final eu că le-am postat pe site iar ziarele din Romania ca le-au preluat.

Pe acești "domni" Florescu, Irimescu, etc... care se ascund sub diferite nume și anonimate și amenință, îi invit să iți dezvăluie identitate, să iasă la lumină să putem discuta de la egal la egal . Vedem pe urmă cine pe cine calomniază sau spune adevărul.

Până una alta dacă nu vă convine nimic din toate astea, sunteți liber să nu mai citiți ce scriu, nici eu nici celelalte ziare, pe care le savurați cu atâta pasiune și interes.

Comentarii

Anonim a spus…
Bravo, domnule Petruta! ESte remarcabil ca aveti curajul si demnitatea de a lupta pentru comunitatea romaneasca din Chicago. Mult succes in continuare.
Marian Petruta a spus…
Multumesc de incurajari.
M-as bucura insa ca cei care posteaza aici mesaje, sa isi dezvaluie si identitatea. Pentru ca nu este usor sa iti asumi responsabilitatea pentru lucrurile pe care le scri, fie pozitive , fie negative. Mesajul unui anonim indiferent ca spune un adevarat sau nu, este totusi mesajul unui anonim.
Este greu sa mergi inainte de unul singur, daca lumea doar citeste, si tace trecad mai departe, sau isi exprima parerea sub forma de anonimat.
Oricum le multumesc tuturor celor care m-au contactat si incurajat fie aici, fie personal pentru articolele postate pe blog.