VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Compania AMNYC Group pare sa se evaporeze....(2)

Se pare ca in acest weekend, mai precis sambata seara, de pe situl companiei AMNYC au disparut o serie de informatii cat si pozele unora din cei care erau postati ca fiind "oameni ai companiei". Fotografia disparuta este cea a lui Danny Chang, managerul general de la Waterstone Developement Inc.


Au disparut de asemenea si adresele filialelor din New York City, cat si din Long Island. De fapt adresa cu sediul companiei a disparut cu desavarsire. Pe site fiind postate doar numarul de telefon si fax.

In urma unei discutii telefonice avute cu un alt "membru al companiei", Victor Hsu, in cursul serii de vineri, am aflat ca acesta ar fi facut in anii trecuti afaceri cu aceasta companie, dar nici el nu avea habar despre cine este presedintele companiei, sau macar alti membri din echipa manageriala. Din spusele lui, acesta ar fi fost responsabil cu construirea unor complexe comerciale in zona New York-ului, fiind manager la compania de constructii Homax Construction Inc.
Ce mi-a parut suspect din discutiile avute cu doi din oameni postati pe site, a fost ezitarea lor de a vorbi despre companie, cat si faptul ca la sfarsitul discutiei, Victor Hsu, mi-a cerut sa nu-i mentionez numele si sa nu spun nimanui ca as fi vorbit cu el.
Spun ca este suspicios, pentru ca cel putin aici in America, companiile mari, conduse de americani, sunt foarte deschise dialogului si relatiei cu publicul sau mass media. Secretul care planeaza in jurul acestei companii nu face decat sa creeze si mai mari suspiciuni despre seriozitate lor, cat si intentiile acestora de a investi sute de milioane de euro in Romania.
Asa zisul vice-presedinte al companiei, Bo Yu, care s-a aflat in Romania, nu apare postat pe situl companiei. Vice manager general este Arnold Higuita, care nu a fost de gasit nici macar la numerele de telefon de la agentia imobiliara, Century21Best, unde acesta figureaza ca si angajat. La fel nici celelalte persoane carora le-am lasat mesaje n-au sunat inapoi cum era firesc, pentru a purta un dialor cu ei.
Ce fel de informatii detine oare CJ Suceava despre aceasta companie?!Au adresa/adresele cu sediul companiei din New York sau filiale acesteia ?!
Are AMNYC group un birou de relatii cu presa, sau un purtator de cuvant cu care mass media poate lua legatura?
Care sunt proiectele de anvergura pe care acestia le-au realizat si unde?
Acestea sunt doar cateva intrebari firesti, a caror raspunsuri cei de la AMNYC ar trebui sa le puna la dispozitia presei in timpul cel mai scurt posibil, pentru a inlatura orice suspiciune care planeaza asupra lor.

Comentarii

Anonim a spus…
Felicitari pentru investigatie! V-am trimis si un e-mail cu alte cateva date.