VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

9 românii din zona Dallas,Texas arestați de FBI


Autoritatile federale au arestat pe 30 mai, 2008, nouăsprezece din cele douăzeci și două de persoane implicate într-o serie de fraude. Printre ei se numără și 9 români din zona, Dallas/Forth Worth, statul Texas, informeaza Departamentul de Justiție, prin procurorul Richard B. Roper, din Districtul de Nord al Texasului .

Aceștia au fost acuzați de regizarea unor accidente auto și obținerea a peste 1 milion de dolari de la companiile de asigurări. Acuzațiile se referă la peste 20 de astfel de accidente petrecute în perioada 22 iunie, 2002 - 18 ianuarie, 2006.

Capetele de acuzare însumate sunt peste 70, cele mai importante fiind acuzațiile de fraudă și spălare de bani. Toți cei arestați sunt acuzați de conspirație în vederea comiterii de fraudă prin poștă și fraudă cu asigurările medicale. Patrusprezece din ei sunt acuzați de conspirație și spălare de bani.
Romanânii arestați sunt: Ovidiu TAUT, 28 ani, si Magdalena N. TAUT, 28 ani; Duncanville , TX, OR
Daniel PASCU, 37 ani ; Duncanville, TX, OR
Clement OANCEA, 61 ani si Tereza OANCEA, 57 ani; Duncanville, Tx
Daniel COVACI, de 28 ani si Benjamin COVACI, 26 ani ; Sunnyvale, Tx
Gabriel BURIMAN, 30 ani si Dorina BURIMAN, de 30 ani. Garland, Tx
Complotul celor arestați avea în vedere înscenarea de accidente în lanț, recrutarea altor persoane dornice să participe în astfel de accidente și încasarea ulterioară a polițelor de la companiile de asigurare, pentru răni sau pagube inexistente. Acestia au revendicat sute de mii de dolari de la asigurările medicale, contrafăcând fisele medicale, în complicitate cu anumiți doctori, pentru a crește valoarea costurilor de îngrijire și spitalizare. Revendicarea banilor a fost făcută fie direct de la companiile de asigurare, fie printr-o firmă de avocatură care îi reprezenta.

Agentul special Robert E. Casey Jr de la biroul FBI din Dallas a declarat că: " arestarea celor 19 a fost rezultatul unui efort continuu și susținut al agentilor FBI și al autorităților locale, de a monitoriza și investiga astfel de cazuri. Înscenarea unor astfel de accidente de mașină reprezintă un pericol la adresa cetățenilor cinstiți și nu în ultimul rând faptele lor conduc la creșterea poliței de asigurare la mașini și la asigurările medicale, lucru care ne afectează pe toți. Vom continua să identificăm și să investigăm astfel de indivizi sau organizații care perpetuează astfel de crime "

Dacă sunt găsiți vinovați de fraudă aceștia pot primi pâna la 20 de ani de închisoare pentru primul cap de acuzare, și alți 20 de ani pentru fiecare acuzație adițională, și o amendă de
250, 000 de dolari. Dacă sunt găsiți vinovați de spălare de bani pot primi până la 20 de ani de închisoare și 500,000 de dolari amendă.
Antecedente : Daniel Covaci - 1999 deținere ilegală de armă
Gabriel Buriman- 2002-2004 conduce masina sub influenta bauturilor alcoolice
Cititi si:

http://rousa.blogspot.com/2008/06/primul-roman-condamnat-ia-33-de-luni-de.html

http://rousa.blogspot.com/2008/05/sapte-romani-din-chicago-arestati-si.html

http://rousa.blogspot.com/2008/05/united-satates-vs-grneat.html

http://rousa.blogspot.com/2008/05/us-v-murean.html

Comentarii

Anonim a spus…
hmmm o noua 'capodopera' romaneasca, de data asta a fratilor penticostali din Texas.