VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Florina Petcu campioana mondiala la kickboxing prin K.O.

(Florina impreuna cu arbitru si antrenorul ei, Joe Sampieri) *Exclusivitate*


În sport este greu să ajungi sus pe podium , dar este și mai greu să te menții acolo.
Florina Petcu dovedește incă o dată că este și merită să fie campioană, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Desfașurată între 19 și 20 Iulie, 2008 în Orlando, Florida, cea de-a 10 ediție a Campionatului Mondial de Kickboxing Amator a adunat 227 de competitori și 110 antrenori, din diferite părți ale lumii.
Printre invitații speciali prezenți la eveniment s-au numărat foști sau actuali campionii mondiali la arte marțiale sau kickboxing: Don "The Dragon" Wilson, Johnny Davis, Mike Bell, Joe Lewis sau Bill Wallace.
La categoria ușoara, sub 50 de kilograme, Florina Petcu a reușit să se impuna în fața sportivelor, Miranda Cayabyab Milpitas, din California și Tammy Sarkine, din Indianapolis, Indiana.

Românca noastră, care locuiește de ani buni în New York City, practică acest sport din pasiune, ea fiind celebră ca și actriță, prin rolul din filmul Inside man, dar nu numai. In prezent ea se antreneaza la Renzo Gracie Academy/Ardon Sweet Science unde îi are ca și antrenori pe Joe Sampieri și Greg Ardon.
După înâlnirea pe care am avut-o cu Florina luna trecută aici la Chicago, când mi-a povestit că urmeaza să participe la acest concurs, se pare că s-a ținut de cuvânt și în scurtul timp ramas până la competiție, a muncit din greu reușind această superbă victorie.
Florina mi-a povestit despre cum au decurs cele două meciuri. Primul meci împotriva luptătoarei Miranda Cayabyab Milpitas, din care puteți să vedeți câteva secvențe în filmul de mai jos, a fost mult mai greu decât finala, pe care a câștigat-o prin knock out tehnic.
Așa cum declara și antrenorul adversarei sale, Florina pornea ca favorită in acest meci, fiind vice-campioana de anul trecut de la campionatul de kickboxing din Thailanda, unde a reprezentat Statele Unite. Lupta între cele două a fost foarte strânsă, dar într-un final Florina a fost declarată în unanimitate câștigătoare, voturile fiind următoare: 30-27, 30-27, 29-28.
"Eram supărată pe mine că nu am fost la nivelul la care trebuia să fiu in primul meci și antrenorul meu a fost și el nemulțumit, așa că mi-am revenit după aia în finală. Am vrut să mă ridic la nivelul la care antrenorul se aștepta de la mine. Am reușit să fac TKO și antrenorul a fost foarte mulțumit" mi-a declarat Florina Petcu.

In finala de duminică, Florinei i-a fost dejuns doua runde ca să o trimită, pe campioana de anul trecut la Muy Thai, Tammy Sarkine, la podea, printr-un kock out tehnic, adjudecându-și astfel centura de campioană la categoria de 5o de kilograme.

Felicitări Florina pentru reușită, ne mândrim cu românce ca tine !

Cititi si :
http://rousa.blogspot.com/2008/06/florina-petcu-se-antreneaza-pentru-o.html

Comentarii

Anonim a spus…
Bravo Florina esti ce a mai tare !
Anonim a spus…
Ai auzit ?s-a deschis noul Magazin Online Knock-Out. Intra pe kncok-out.ro ,Magazin Online de Articole Sporturi de Contact (Box Kickbox Muay Thai MMA).gasesti manusi box,sac,MMA,bandaje,sorturi,tibiere,ghete si multe alte echipamente de caliate la super pret