VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

400 de ani de inchisoare

Probabil ca sentinta este mai mult de domeniul psihologicului, ca altfel nu imi explic cum cineva putea sa primeasca 4755 de luni adica 396 1/4 de ani de inchisoare. La varsta lui de doar 21 de ani, Jason Montes, ii ajungeau si 60-70 de ani, sau pur si simplu inchisoare pe viata. Acesta a fost insa condamnat de curand de un tribunal din Texas la aceasta pedeapsa dupa ce a jefuit 9 banci pe teritoriul statului, in mai putin de un minut fiecare. Acesta va trebui sa restituie si 126,000 de dolari, urmand sa-si petreaca restul vietii intr-o inchisoare federala , fara posibilitate de recurs.
Daca el a luat atatia ani cat ar trebui sa primeasca oare cei care au adus la colaps bancile?!

Comentarii

Anonim a spus…
Daca primea 60 de ani era eligibil de eliberare conditionata dupa 40 de ani, asa nu e. Probabil inchisoare pe viata nu era posibila pentru faptele sale, asa ca au adunat pedepsele individuale (nu se ispasesc concurent ca in Romania).
Marian Petruta a spus…
pai daca primea 100 de ani sau 300 to inchisoare pe viata era, plus ca atata timp cat era without parole, nu avea nici o sansa sa mai scape.
oricum mi se pare absurda pedeapsa, asta tinand cont ca cei care au devalizat bancile prin luarea de imprumuturi frauduloase, primesc cativa ani de inchisoare, nu ca n-ar merita si astia care jefuiesc, pedepse drastice...