VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cui dam cele 700,000,000,000 de dolari?

Astea sunt cateva din motivele pentru care cele 700,000,000,000 ar trebui sa ridice mari semne de intrebare cui se dau si pentru ce!? Dupa cum vedeti am scris in zerouri si nu in cifre pentru a realiza cat este de uriasa suma.
Cum sa dai banii la niste companii a caror sefi nu doar ca au dus la faliment companiile dar s-au ales si cu conturile pline de bani, ca stupul de miere in luna mai.

Presedintele executiv de la Lehman Brothers, Richard Fuld Jr. a primit 34 de milioane de dolari in 2007. Luna aceasta compania condusa de el a intrat in procedura de lichidare, sau mai pe romaneste a dat faliment.

Presedintele de la grupul de asigurari American International Group, Martin Sullivan, a primit 14 milioane de dolari in 2007. Acesta fost inlaturat de la conducere in luna Iunie, iar Edward Liddy a preluat fotoliul de presedinte in aceasta luna, dupa ce guvernul federal a investit 85 de milarde de dolari, cumparand aproape 80% din companie.

John Mack, seful de la Morgan Stanley a incasat 1,6 milioane de dolari in 2007 iar contabilul sef Colin Kelleher 21 de milioane de dolari .

Daniel Mudd, presedintele de la Fannie Mae a incasat 11.6 milioane de dolari in 2007. Iar presedintele Freddie Mac, Richard Syron, 18 milioane. Ambele au fost preluate anul acesta de catre guvern, ajunse fiind in pragul colapsului .

Presedintele Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, a primit 70 de milioane anul trecut, iar alti doi sefi mai mici, Gary Cohn si Jon Winkereid au primit 72.5 respectiv 71 de milioane de dolari anul trecut. Compania a fost salvata pe moment de investitia de 5 miliarde de dolari facuta de Warren Buffet.
Presedintele Merrill Lynch, John Thain a primit 17 milioane de dolari sarariu in 2007.
Comentariile cred ca sunt de prisos!

Comentarii