VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Alegeri prezidentiale la Chicago


Pe parcursul zilei de azi 4 Noiembrie, o sa incerc sa postez poze si filme despre ce se intampla la Chicago. O sa am cateva corespondente in direct la Antena 3, din downtown Chicago. Din pacate prima inverventia de la Jurnalul de la ora 9 Am, a cazut din cauza legaturii.
Astept sa povestiti si voi ce se intampla prin statele in care locuiti !
Cateva imagini filmate duminica seara in centru orasului Chicago.






john mccain, barack obama, alegeri prezidentiale america
4 noiembrie 2008
Statul Illinois, si in special Chicago este in majoritate democrat, dupa cum se vede si din aceste imagini, semnele electorale republicane fiind aproape inexistente.



La o sectie de votare dintr-o suburbie nordica a metropolei Chicago era mai liniste, insa lumea venea sporadic sa voteze la orele amiezii. Lumea lucreaza azi, aglomeratiile la centrele de votare o sa apara cu siguranta dupa ora 4-5 pm cand lumea iese de la munca.


la Chicago se fac ultimele pregatiri pentru discursul lui Obama din aceasta seara. Conditiile meteo sunt excelente. Este o vreme superba de toamna aici in Windy City, pe malurile lacului Michigan. Indiferent ca va fi ales sau nu presedinte, in centrul orasului Chicago o sa fie o sarbatoare de proportii, unde bineinteles Obama va fi vedeta numarul unu.
Sondajele de opinie il arata conducand pe senatorul de Illinois. Mai mult ca sigur o sa avem parte de un moment istoric aici la Chicago in aceasta seara si noapte.

Articole similare:

Alegeri parlamentare Romania -interviuri electorale

Comentarii

Anonim a spus…
Traiasca si infloreasca adica albeasca mult iubitul si stimatul tovaras presedinte Hussein Barak al Obama, presedinte al Republicii Socialiste America.
Schimbarea a venit. E numai inceputul decaderii totale.