Dezmintirea cu privire la emailul "surpriza" din campania electorala PD-L

Candidatul PD-L Mircea Lubanovici dezminte mesajul care a fost trimis de pe adresa alegatori.lubanovici@gmail.com care nu ii apartine si a carui continut nu si-l asuma. Acesta afirma ca singura pozitie oficiala este cea publicata pe situl dansului:

Comentarii

Anonim a spus…
De ce nu apare continutul articolului din Gandacul de Colorado :
AMERICA - Nov 28, 2008 20:47:16
9 familii de români din statul american VIRGINIA intraţi legal pe teritoriul SUA sunt în pericol de a fi deportate.

Multumesc!
Anonim a spus…
Domnule Marian chiar incepuse sa cred ca esti impartial. Am postat aseara un comentariu in care nu am folosit nici o expresie ce nu ar fi putut fi redata chiar si unui copil de 10 ani. era doar umila mea parere despre faptul ca domnul Lubanovici nu s-a prezentat la dezbaterea de la Seatle dupa ce in prezenta dumneavoastra echipa dumnealui de campanie confirmasera altceva. Oare chiar sintetin impartial?Sau sinteti de acord cu vocabularul si stilul"antcomunistului"de pe site-il doamnei Birchall?
Marian Petruta a spus…
n-am primit nici un comentariu care sa nu-l fi postat, nu stiu unde si care a fost mesajul dar nu a ajuns si nici nu l-am cenzurat!

pt lucian: eu nu ma ocup din pacate de partea tehnica a sitului de la Gandacu de Colorado, ceea ce pot sa va spun este ca articolul nu se afiseaza in internet explorer, apare insa daca este deschis in firefox, este o problema tehnica la care se lucreaza si speram sa se remedieze in curand .
Anonim a spus…
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Anonim a spus…
Mascariciul international Lubanovici si-a trimis singur mesajul ala, pe care apoi l-a dezmintit, printr-un individ aservit lui, este vorba de un anume Lucescu, care scrie la gazeta cu care asfixiaza Lubanovici comunitatea din Portland. Adica, na-ti-o tie, da-mi-o mie, sa se faca agitatie in jurul lui. Este un terminat ca om politic si asteptam sa fie declarat falimentar, curand!