VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ameros- viitoarea noua moneda nord americana ?!

Update 2011:
Preziceirile fabuloase ale omului de radio Hal Turner nu doar ca nu s-au adeverit, dar individul a ajuns sa fie condamnat la cativa ani de inchisoare dupa ce anul trecut a amenintat cu moartea niste judecatori federali din Illinois. Se pare ca nu a fost decat un alt  adept al teoriilor conspirationiste care ca multii altii fabuleaza la greu ca sa sperie pe creduli.

Am sa va prezint mai jos un film destul de controversat a carui informatii tind sa cred ca sunt cam exagerate, dar nu este exclus sa existe un sambure de adevar in toata aceasta povestea.
Cateva din observatiile pe care as vrea sa le fac la film, de care trebuie tinut cont cand este analizat, si care ma fac sa fiu sceptic in a accepta ca fiind reala povestea, sunt urmatoarele:

1. Tipul nu spune de unde are moneda. Cum a facut rost de ea? De la cine si in ce imprejurari? O moneda asa 'secreta" ma indoiesc ca ajungea pe piata asa usor si chiar in mainile lui....
2. Nu ni se prezinta nici un expert in materie, oficial sau neoficial, care sa evelueze moneda respectiva daca este una emisa de autoritati sau este doar una facut a pentru a fi colectionata de cei care au aceasta pasiune pentru monede.
3. la sfarsitul materialului se sugereaza ca oamenii sa schimbe dolarul in alta valuta europeana, si se face referire la francul francez. Culmea este ca tipul habar nu are de ce vorbeste, moneda frantuzeasca fiind inlocuita complet cu cea euro, inca de acum cativa ani.
Oricum subiectul si ideea este una extrem de interesanta, tinand cont ca astfel de intalniri intre guvernele americane, canadieni si mexicane au existat, si sunt tinute relativ departe de dezbaterile publice din mass media.
Traducerea aproximativa a materialului.
"Buna, numele meu este Hal Turner, si pana in pe 30 Iulie 2008 am fost gazda unuia dintre cele mai controversate emisiuni de radio din America si intreaga lume. La sfarsitul lui Iulie, am fost pus sub o presiune foarte mare din partea mass mediei, a grupurilor de interese si guvernului federal incat n-am mai putut sa fac emisiunea. Au folosit orice tactica posibila sa ma scoata din emisie, pentru ca am facut publice informatii pe care nu doreau ca publicul sa le stie. La inceputul acestei saptamani (nr. acum cateva luni) am publicat pe situl meu Hal Turner Show o stire conform careia guvernul Statelor Unite, a transportat 800 miliarde de Amero ( nr. o noua moneda) catre Banca de Dezvoltare a Chinei in pregatirea a ceea ce va fi prabusirea dolarului american ca si moneda de schimb. Foarte multi oameni au vizitat situl meu, uimiti de aceasta afirmatie si multi au crezut ca este un fals sau o minciuna. Ei bine , nu este o minciuna pentru ca in acest moment sunt in posesia unei astfel de monede din acel transport. Acesta este un Amero si sper camera se va apropia sa puteti sa il vedeti.
Acum o sa-l intorc pe partea cealalta sa puteti vedea si reversul ei. Pe spatele ei scrie Uniunea Nord Americana, are un vultur pe ea, numarul 20 care reprezinta valoarea ei, scrisa in partea de jos, apoi litera D care spune locul unde a fost confectionata, in Denver , Colorado. Pe partea cealalta este inscriptionat anul 2007. Acum o sa-l lovesc de aceasta masa pentru a auzi ca este de metal. Aceasta este o moneda care a fost destinata pentru Banca de Dezvoltare a Chinei. Motivul pentru care aceste monede noi au fost trimise in China, este pentru ca in acest moment China detine aproximativ 2,3 trilioane de dolari americani, datorita schimburilor comerciale cu China.
Guvernele din toata lumea inteleg ca in curand moneda americana isi va pierde valoarea , devenind nefolositoare, pentru ca guvernul american a cheltuit mult prea multi bani si este nevoit sa se imprumute estraordinar de mult de la toate tarile lumii, pentru a-si putea alimenta bugetul de cheltuieli. Guvernele lumii stiu ca acest lucru nu poate continua la nesfarsit, si probabil ca in aprozimativ 6 luni, adica undeva prin februarie 2009 dolarul se va prabusi. Anticipand acest lucru guvernul a inceput fabricarea unei noi monede numite Amero. Se planifica ca moneda sa fie folosita comun in Canada, Statele Unite si Mexico, inlocuind dolarul american, cel canadian si moneda mexicana.
Am sa va spun si cum se va prabusi dolarul. La un moment dat valoarea datoriilor pe care America le datoreaza altor tari, si dobanda aferenta, nu va mai putea fi platita. O sa vina momentul in care nu vor mai fi destui banii in intreg bugetul Rezervei Federale pentru a pute a plati aceste datorii. In ziua in care acest lucru se va intampla, secretarul trezoreriei americane va declara o situatie exceptionala datorita incapacitatii de plata. Cand se va intampla asta, America va refuza sa mai recunoasca aceste datorii pe care le are de platit. Ce se va intampla, se va inlocui actuala moneda americana cu noua moneda Amero (nr. varianta americana a monedei euro). In cateva zile dupa aceasta declaratie, dolarul isi va pierde valoarea si va fi demonetarizat, adica nu va mai putea fi considerata moneda de schimb. Toate economiile in dolari vor fi depreciate si singura solutie va fi acceptarea noii monede, insa la o valoare de schimb mult mai mica decat a dolarului.
Ceea ce se va intampla va fi o hotie pe fata, in istoria mondiala si cu totii vom fi obligati sa acceptam aceast moneda. Vor aduce inapoi trupele din Irak care for fi folosite in caz ca se va intampla un protest in mase al populatiei. Vreau sa stiti aceste lucruri, guvernul poate ca imi va distruge cariera mea radio, dar nu vor fi in stare sa ma reduca la tacere."

Comentarii